Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 06, 09:35)
dekui, pakeitus rgb, niekas nekinta (t.y spalvos) , o North America Purpose  2 - tokios opcijos nera tarp siulomu. g.gif GAl pas mus skirtingos ps versijos? Manishke 8.0

aaa, pas mane CS2 (9 versija). Matyt del to ir neatitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 05, 18:24)
O man sita foto labai prie sirdies , tik truputi apkarpiau ir paryskinau jei galima  ax.gif .
user posted image

O, dabar jau geriau ziurisi smile.gif Tik man paciai dar noretusi tesinio desiniajame kampe... g.gif Ai kai vel bus geras oras perfotografuosiu as ja kitaip, nes ji man visai nepatinka... schmoll.gif Ot, pati save kritikuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 06, 09:35)
Roolys, vis suku galva, kur tu dirbi? g.gif Nagi pasipasakok bigsmile.gif

manau kad kazkokiam nauju automobiliu salone.
speju, kad renault:)
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 06, 16:53)
manau kad kazkokiam nauju automobiliu salone.
speju, kad renault:)

Labai gerai speji thumbup.gif . Dirbu RENAULT VOLVO atstovybeje.
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 06, 08:35)
Roolys, vis suku galva, kur tu dirbi? g.gif Nagi pasipasakok bigsmile.gif

Dirbu su automobiliais mirksiukas.gif , ir siaip tai as cia supermamoj atsiradau per savo zmona wub.gif , nors sakydavau kad niekada cia nesilankysiu schmoll.gif . Bet va viskas kaip gaunasi doh.gif , * kai sakai kad niekada , tai reiskia veliau *
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 06, 19:11)
Labai gerai speji  thumbup.gif . Dirbu RENAULT VOLVO atstovybeje.
Papildyta:
  Dirbu su automobiliais  mirksiukas.gif  , ir siaip tai as cia supermamoj atsiradau per savo zmona  wub.gif  , nors sakydavau kad niekada cia nesilankysiu  schmoll.gif . Bet va viskas kaip gaunasi  doh.gif  , * kai sakai kad niekada , tai reiskia veliau *

ne vienas tu cia toks:)))

cia vienas mano augintiniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 06 kovo 2007 - 21:54
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 06, 21:50)
cia vienas mano augintiniu
user posted image

Mmmmm... visu pirma per daug grudo... antra.. nieko gero... o trecia, gaila, kad zuviuko pelekai pasilieja.. zodziu nekabina... schmoll.gif
Atsakyti
baubazz cia skaliaras? Man noretusi vis gi daugiau ryskumo, nebutinai peleku, bet vaizdas patinka. Naudojai poliarizacini filtra?
Maniskis kolkas tik pas sunis sedi biggrin.gif Ir kaip visada daugiau skaito, nei pats ka raso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 06 kovo 2007 - 22:23
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 06, 22:16)
Mmmmm... visu pirma per daug grudo... antra.. nieko gero... o trecia, gaila, kad zuviuko pelekai pasilieja.. zodziu nekabina... schmoll.gif

grudo del to kad iso 1600 ir 1/60s ir nevaliau as jo. (grudas skonio reikalas)
pasilieje del to kad labai siauras dof'as nes F/2 ir fotografuota su zenit'o objektyvu per makro ziedus.

Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 06, 22:21)
baubazz cia skaliaras? Man noretusi vis gi daugiau ryskumo, nebutinai peleku, bet vaizdas patinka. Naudojai poliarizacini filtra?
Maniskis kolkas tik pas sunis sedi  biggrin.gif  Ir kaip visada daugiau skaito, nei pats ka raso  doh.gif

taip cia skaliaras:) is kur pazysti? smile.gif
jau parasiau, kad naudojau zenit'o objektyva per macro ziedus be jokiu filtru.
objektyvas helios 44-2

na idesiu augintini kitu kampu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 06 kovo 2007 - 23:15
QUOTE(roolys @ 2007 03 06, 19:11)
* kai sakai kad niekada , tai reiskia veliau *

lotuliukas.gif thumbup.gif

Baubai, man antoji labiau patinka, tachiau galia, kad netilpo visa zhuvele. O tas daiktas prie burnos, tai chia oro burbuliukas? Fonas mane lb vezha thumbup.gif Ir grudas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
na, o man labiau patinka pirmoji tongue.gif . aišku, tik ryškumo norisi. juokingai žuvis atrodo iš priekio biggrin.gif pvz., jei nuotrauka būtų siaura ir žuvis visa matytusi. na, bet jau čia kaip ir iš naujo viską reikia fotkint.
o antroj nuotraukoj žuvis kaip žuvis.
Atsakyti
Baubazz, antra nuotrauka man per tamsi ir zuvyte nukirsta. Burbuliukas jega, tik noretusi jo ryskesnio smile.gif Reikia papildomo apsvietimo ir mazinti jautruma, nes dabar nuotraukos "purvinos" atrodo.
Pirmoje nuotraukoje fokusas ne i akis g.gif O bites majos ideja del siauros nuotraukos thumbup.gif Turetu ispudingai atrodyti... tik DOF didesnio reikia, nei dabar.
Del ryskumo zonos... ziuriu, kad cia dauguma jei jau sugalvojo efekta, kad tik siaura dalis butu ryski tai ir varo ant maximaliai atvertos diafragmos, neziuredami kas gausis. Pvz. baubazz pirmoji skaliaro foto butu zymiai geriau ziurejusi, jeigu ryskus butu ne tik "snukutis", bet ir akys bei priekiniai pelekai.
Ir dar... del demiu palei akis man tavo skaliaras neatrodo fotogeniskas biggrin.gif

Atsakyti
Bilekai, mano kranus galetum pamineti blush2.gif
Atsakyti