Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 05, 10:51)
Kaip supratau gavosi smile.gif

Aga, gavosi smile.gif Beja, vakar trumpam nulekem prie juros ir bandziau fotografuoti su rankiniu ax.gif

"Kranai"; A; F/5; 1/320s, ISO100; wb/sauleta, tik patiesinau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 05 kovo 2007 - 11:53
Mergina, shaunuole, kad fotkini su rankiniu thumbup.gif man nuotraukoje truksta kontrasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 05, 11:53)
Mergina, shaunuole, kad fotkini su rankiniu  thumbup.gif man nuotraukoje truksta kontrasto g.gif

Nu as tik bandziau ax.gif , konkreciau galima? g.gif Siaip tiesa pasakius, manes pacios ji ne kiek nekabina... kazko jai truksta... schmoll.gif
Atsakyti
Ash gal mazhinchiau dangaus ir vandens, darychiau ilga fotke... man kazhkaip truksta gyvybes g.gif nu nemoku paaishkinti.
Kad bandai pati fotkinti tai lb pagirtina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 05, 10:27)
nenene schmoll.gif seniau tikrai nebuvo. Chia gal mazhoji kada pribegus suspaude kokia kombinacija, kad taip pasikeite g.gif Gal galetum pas save nueiti i ps  image--> mode --> ir pazhiureti, kur sudetos varneles? plzzz flirt.gif

RGB color ir po bruksniuko: 8 bits/chanel.

Na tikiuosi padejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 05, 12:20)
RGB color ir po bruksniuko: 8 bits/chanel.

Na tikiuosi padejo  doh.gif

Pas mane taip pat verysad.gif dekui uzh varga, vadinasi kitame priezhastis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 05, 12:23)
Pas mane taip pat verysad.gif dekui uzh varga, vadinasi kitame priezhastis unsure.gif

Pabandyk:
edit>Color settings> RGB laukelyje pasirink "AdobeRGB (1998)" ir dar gali pabandyt pakeisti laukeli "settings". Paparstai ten buna "North Amerika General Purpose2". Pas mane yra "North Amerika Purpose2" - as pati keiciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 05 kovo 2007 - 13:26
sveiki smile.gif
dėl Mėnulio užtemimo... sunku jį įamžinti doh.gif bent man. lengviau fotografuoti tiesiog šviečiantį Mėnulį. Anglijoj užtemimas gerai matės. kam įdomu (ne dėl fotografijos, nes kokybės nelabai rasta doh.gif , bet dėl paties užtemimo)-
http://tiffanydesign...php?p=5977#5977
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 05, 10:56)
Nu as tik bandziau  ax.gif , konkreciau galima? g.gif  Siaip tiesa pasakius, manes pacios ji ne kiek nekabina... kazko jai truksta... schmoll.gif

O man sita foto labai prie sirdies , tik truputi apkarpiau ir paryskinau jei galima ax.gif .
user posted image
Atsakyti
ačiū visiems už pastabas, jos man labai naudingos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 05, 18:24)
O man sita foto labai prie sirdies , tik truputi apkarpiau ir paryskinau jei galima  ax.gif .
user posted image

geriau, tik buciau vandens daugiau palikus, nes kranai gavosi tokie ireminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 05, 13:24)
Pabandyk:
edit>Color settings>    RGB laukelyje pasirink "AdobeRGB (1998)" ir dar gali pabandyt pakeisti laukeli "settings". Paparstai ten buna "North Amerika General Purpose2". Pas mane yra "North Amerika Purpose2" - as pati keiciau.

dekui, pakeitus rgb, niekas nekinta (t.y spalvos) , o North America Purpose 2 - tokios opcijos nera tarp siulomu. g.gif GAl pas mus skirtingos ps versijos? Manishke 8.0

Roolys, vis suku galva, kur tu dirbi? g.gif Nagi pasipasakok bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 06 kovo 2007 - 09:37