Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Migllute, labai gražu ir idomu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedreB: 04 kovo 2007 - 17:30
aš norėčiau prisijungti prie jūsų, palyginus esu visai žalia, bet turiu dideli norą fotografuoti 4u.gif
Turiu Cannon PowerSchot A75, bet nesu ištrinėjusi galimybiu, tikiuosi čia pasiskaityti ir pasisemti patirties smile.gif

Dedu jūsų teismui porą mano bandymų, mielai laukčiau pastabu 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 04, 04:45)
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/320sek. , ISO-80 , pilnas rankinis nustatymas ,
truputi pagrazinau zvaigzdutemis nes daug juodo ploto lieka  rolleyes.gif
user posted image

Labai labai grazuuuu thumbup.gif Tik tu zvaigzdziu nebuciau dejusi...jei per daug juodo ploto buvo, gal galejai truputi apkarpyti...labai nedaug. Bet siaip tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveika prisijungusi GiedreB 4u.gif Grazios nuotraukytes wub.gif
Labiausiai pirma patinka rolleyes.gif Antroje stogo galetu nesimatyti, trecioje nelabai zinau kur ziureti...lyg uogos turetu buti ryskiausios, bet dabar tik keli spygliai kaireje puseje fokuse... Tikiuosi nepabegsi po kritikos blush2.gif Buna mamytes pasirodo, gauna "pylos" ir daugiau nebeuzeina biggrin.gif
Lauksim daugiau tavo darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 04, 13:13)
blink.gif  thumbup.gif  Geras pamaciau ir vos nuo kedes nenukritau first.gif
bet ten kur jau menulio uztemimas jau, pries paskutine foto, tai kazkokia biski pasiliejus, bet ir siaip mano akim laaabai gerai smile.gif  thumbup.gif  Gal profai ka geriau pasakys smile.gif

Aha ta su uztemusiu menuliu pasiliejusi nes debesuota jau buvo verysad.gif iki uztemino liuks nei debeselio, o stai kai jau kulminacija priartejo ir uznese debesis. Tai ir saudziau tarp debesu arba per labai plonus debesis. Tai va ir rezultatas verysad.gif O sita paskutine su uztemimu tai islaikyma ilgesni dejau palyginus pagal sviesos saltinio stipruma tai ir ryskesne gavosi , tik va nesimato menulio krateriu ir debesys aplink isryskejo g.gif .
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 04, 17:00)
Labai labai grazuuuu thumbup.gif  Tik tu zvaigzdziu nebuciau dejusi...jei per daug juodo ploto buvo, gal galejai truputi apkarpyti...labai nedaug. Bet siaip tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu uz ivertinima blush2.gif , galiu imest be zvaigzduciu gal ka sudesi pagal savo skoni ?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 16:49)
aš norėčiau prisijungti prie jūsų, palyginus esu visai žalia, bet turiu dideli norą fotografuoti  4u.gif
Turiu Cannon PowerSchot A75, bet nesu ištrinėjusi galimybiu, tikiuosi čia pasiskaityti ir pasisemti patirties  smile.gif

Dedu jūsų teismui porą mano bandymų, mielai laukčiau pastabu  4u.gif

thumbup.gif pirmoji labai grazi. Paskutine manau nesufokusuota reikalingoj vietoj o antroji tai labai graziomis spalvomis , liuks.
Atsakyti
sveiki,
kaip senai buvau pas jus, kokiu graziu nuotraukeliu pamaciau, net nebecituosiu visu, bet tikrai maciau superiniu thumbup.gif thumbup.gif

sveiki naujai prisijunge fotografijos megejai, labai fainai, kad musu daugeja drinks_cheers.gif

siandien buvau nerealioje gamtoje, tiek grozio maciau, o fotiko neturejau, tai taip susinervinau doh.gif , nu bet ne taip toli vaziuot, tai nuvaziuosim dar karta ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 17:49)
aš norėčiau prisijungti prie jūsų, palyginus esu visai žalia, bet turiu dideli norą fotografuoti  4u.gif
Turiu Cannon PowerSchot A75, bet nesu ištrinėjusi galimybiu, tikiuosi čia pasiskaityti ir pasisemti patirties  smile.gif

Dedu jūsų teismui porą mano bandymų, mielai laukčiau pastabu  4u.gif

Sveika prisijungus smile.gif Man pirmoji visai nieko, tik gal patiesinti ja biski reiketu smile.gif Antrojoj kazko truksta, kazkaip i pati zieda folusavai ir kaip jau kazkas sake, galetu namo stogo nesimatyt... O trecioji net nzn... ji manes nekabina... g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

grizom mes is Lt, o jus per tas dvi savaites tiek prifotkinot thumbup.gif
californiagirl - tavo progresas tai ne dienom, o valandom 4u.gif

ir isvis, gaila, kad neturiu beveik laiko fotkint, atsiliksiu nuo jusu juodai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 17:49)

1. Pirma faina, shiek tiek reikia tiesinti ir fokusas labiau i lapo kota, o ne i pati vabalaiti. Shiaip tai fainai zhiurisi thumbup.gif
2. Antroji - grazhios spalvos, kvepia vasara. Man netrugdo nei medis, neio stogas, tik nepatinka, kad ant zhiedo tie shesheliai krenta.
3. Neblogai, tik nera ryshkumo, sad.gif neishsiskiria tas vabalelis visai. Buchiau daugiau apkirpus, kad neliktu to balto dangaus.

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kazhkas nutiko mano ps, nes isimetus nuotrauka, ji ten daug shviesesne, o sutvarkius ir pazhiurejus kompe buna per tamsi. KAip padaryti kad kompo spalvos draugautu su ps? Seniau taip nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 05 kovo 2007 - 08:57
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 05, 09:06)
Seniau taip nebuvo g.gif

gal nepastebejai anksciau?

Reikia pec. programines irangos, kad kalibruoti ir profiliuoti. Paziurek pradzioje, o gal praeitoje temoje, jau buvo apie tai daug kalbeta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 05 kovo 2007 - 10:19
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 05, 10:18)
gal nepastebejai anksciau?

Reikia pec. programines irangos, kad kalibruoti ir profiliuoti. Paziurek pradzioje, o gal praeitoje temoje, jau buvo apie tai daug kalbeta wink.gif

nenene schmoll.gif seniau tikrai nebuvo. Chia gal mazhoji kada pribegus suspaude kokia kombinacija, kad taip pasikeite g.gif Gal galetum pas save nueiti i ps image--> mode --> ir pazhiureti, kur sudetos varneles? plzzz flirt.gif
Atsakyti
Oho kiek naujoku prisijunge blink.gif Populiarejam biggrin.gif
Nuo kritikos pakolkas dar susilaikysiu, nes per greitai issibegios lotuliukas.gif

QUOTE(gus @ 2007 03 02, 20:56)
Tai kaip supratau,pirksi Canon 30D bigsmile.gif man bus lengviau mokintis su tavim(as is taves mokinsiuosi) biggrin.gif as juo irgi atsidziaugt negaliu ax.gif lauksiu pirmu nuotrauku.

VBS (viena boba sake) pranese, kad Canon 40D balandzio menesi turetu pasirodyti. Patobulinimai: 10mpix (vietoj 8,2) ir dulkiu nupurtymas bus. Na dar kalba, kad siek tiek patobulintas autofokusas. Visa kita kaip 30D. Kaina planuojama tokia pati kaip dabar 30D. Tai as dar susilaikysiu nuo pirkimo ir palauksiu naujojo modelio smile.gif
O ka ten mokytis? Visu aparatu principai tokie patys smile.gif

QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 03, 16:11)
Aciukas, labai labai aciu  4u.gif yahoo.gif

Kaip supratau gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 05, 10:51)
VBS (viena boba sake) pranese, kad Canon 40D balandzio menesi turetu pasirodyti. Patobulinimai: 10mpix (vietoj 8,2) ir dulkiu nupurtymas bus. Na dar kalba, kad siek tiek patobulintas autofokusas. Visa kita kaip 30D. Kaina planuojama tokia pati kaip dabar 30D. Tai as dar susilaikysiu nuo pirkimo ir palauksiu naujojo modelio smile.gif

biggrin.gif o po to VBS, kad 50D atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti