Migllute, labai gražu ir idomu...
aš norėčiau prisijungti prie jūsų, palyginus esu visai žalia, bet turiu dideli norą fotografuoti
Turiu Cannon PowerSchot A75, bet nesu ištrinėjusi galimybiu, tikiuosi čia pasiskaityti ir pasisemti patirties
Dedu jūsų teismui porą mano bandymų, mielai laukčiau pastabu
Turiu Cannon PowerSchot A75, bet nesu ištrinėjusi galimybiu, tikiuosi čia pasiskaityti ir pasisemti patirties
QUOTE(roolys @ 2007 03 04, 04:45)
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/320sek. , ISO-80 , pilnas rankinis nustatymas ,
truputi pagrazinau zvaigzdutemis nes daug juodo ploto lieka
truputi pagrazinau zvaigzdutemis nes daug juodo ploto lieka
Labai labai grazuuuu Tik tu zvaigzdziu nebuciau dejusi...jei per daug juodo ploto buvo, gal galejai truputi apkarpyti...labai nedaug. Bet siaip tai
Sveika prisijungusi GiedreB Grazios nuotraukytes
Labiausiai pirma patinka Antroje stogo galetu nesimatyti, trecioje nelabai zinau kur ziureti...lyg uogos turetu buti ryskiausios, bet dabar tik keli spygliai kaireje puseje fokuse... Tikiuosi nepabegsi po kritikos Buna mamytes pasirodo, gauna "pylos" ir daugiau nebeuzeina
Lauksim daugiau tavo darbeliu
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 04, 13:13)
Geras pamaciau ir vos nuo kedes nenukritau
bet ten kur jau menulio uztemimas jau, pries paskutine foto, tai kazkokia biski pasiliejus, bet ir siaip mano akim laaabai gerai Gal profai ka geriau pasakys
bet ten kur jau menulio uztemimas jau, pries paskutine foto, tai kazkokia biski pasiliejus, bet ir siaip mano akim laaabai gerai Gal profai ka geriau pasakys
Aha ta su uztemusiu menuliu pasiliejusi nes debesuota jau buvo iki uztemino liuks nei debeselio, o stai kai jau kulminacija priartejo ir uznese debesis. Tai ir saudziau tarp debesu arba per labai plonus debesis. Tai va ir rezultatas O sita paskutine su uztemimu tai islaikyma ilgesni dejau palyginus pagal sviesos saltinio stipruma tai ir ryskesne gavosi , tik va nesimato menulio krateriu ir debesys aplink isryskejo .
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 04, 17:00)
Labai labai grazuuuu Tik tu zvaigzdziu nebuciau dejusi...jei per daug juodo ploto buvo, gal galejai truputi apkarpyti...labai nedaug. Bet siaip tai
Aciu uz ivertinima , galiu imest be zvaigzduciu gal ka sudesi pagal savo skoni ?
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 16:49)
aš norėčiau prisijungti prie jūsų, palyginus esu visai žalia, bet turiu dideli norą fotografuoti
pirmoji labai grazi. Paskutine manau nesufokusuota reikalingoj vietoj o antroji tai labai graziomis spalvomis , liuks.
sveiki,
kaip senai buvau pas jus, kokiu graziu nuotraukeliu pamaciau, net nebecituosiu visu, bet tikrai maciau superiniu
sveiki naujai prisijunge fotografijos megejai, labai fainai, kad musu daugeja
siandien buvau nerealioje gamtoje, tiek grozio maciau, o fotiko neturejau, tai taip susinervinau , nu bet ne taip toli vaziuot, tai nuvaziuosim dar karta ten
kaip senai buvau pas jus, kokiu graziu nuotraukeliu pamaciau, net nebecituosiu visu, bet tikrai maciau superiniu
sveiki naujai prisijunge fotografijos megejai, labai fainai, kad musu daugeja
siandien buvau nerealioje gamtoje, tiek grozio maciau, o fotiko neturejau, tai taip susinervinau , nu bet ne taip toli vaziuot, tai nuvaziuosim dar karta ten
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 17:49)
Sveika prisijungus Man pirmoji visai nieko, tik gal patiesinti ja biski reiketu Antrojoj kazko truksta, kazkaip i pati zieda folusavai ir kaip jau kazkas sake, galetu namo stogo nesimatyt... O trecioji net nzn... ji manes nekabina...
sveiki
grizom mes is Lt, o jus per tas dvi savaites tiek prifotkinot
californiagirl - tavo progresas tai ne dienom, o valandom
ir isvis, gaila, kad neturiu beveik laiko fotkint, atsiliksiu nuo jusu juodai
grizom mes is Lt, o jus per tas dvi savaites tiek prifotkinot
californiagirl - tavo progresas tai ne dienom, o valandom
ir isvis, gaila, kad neturiu beveik laiko fotkint, atsiliksiu nuo jusu juodai
QUOTE(GiedreB @ 2007 03 04, 17:49)
1. Pirma faina, shiek tiek reikia tiesinti ir fokusas labiau i lapo kota, o ne i pati vabalaiti. Shiaip tai fainai zhiurisi
2. Antroji - grazhios spalvos, kvepia vasara. Man netrugdo nei medis, neio stogas, tik nepatinka, kad ant zhiedo tie shesheliai krenta.
3. Neblogai, tik nera ryshkumo, neishsiskiria tas vabalelis visai. Buchiau daugiau apkirpus, kad neliktu to balto dangaus.
Sveika prisijungus
Papildyta:
Kazhkas nutiko mano ps, nes isimetus nuotrauka, ji ten daug shviesesne, o sutvarkius ir pazhiurejus kompe buna per tamsi. KAip padaryti kad kompo spalvos draugautu su ps? Seniau taip nebuvo
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 05, 09:06)
Seniau taip nebuvo
gal nepastebejai anksciau?
Reikia pec. programines irangos, kad kalibruoti ir profiliuoti. Paziurek pradzioje, o gal praeitoje temoje, jau buvo apie tai daug kalbeta
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 05, 10:18)
gal nepastebejai anksciau?
Reikia pec. programines irangos, kad kalibruoti ir profiliuoti. Paziurek pradzioje, o gal praeitoje temoje, jau buvo apie tai daug kalbeta
nenene seniau tikrai nebuvo. Chia gal mazhoji kada pribegus suspaude kokia kombinacija, kad taip pasikeite Gal galetum pas save nueiti i ps image--> mode --> ir pazhiureti, kur sudetos varneles? plzzz
Oho kiek naujoku prisijunge Populiarejam
Nuo kritikos pakolkas dar susilaikysiu, nes per greitai issibegios
VBS (viena boba sake) pranese, kad Canon 40D balandzio menesi turetu pasirodyti. Patobulinimai: 10mpix (vietoj 8,2) ir dulkiu nupurtymas bus. Na dar kalba, kad siek tiek patobulintas autofokusas. Visa kita kaip 30D. Kaina planuojama tokia pati kaip dabar 30D. Tai as dar susilaikysiu nuo pirkimo ir palauksiu naujojo modelio
O ka ten mokytis? Visu aparatu principai tokie patys
Kaip supratau gavosi
Nuo kritikos pakolkas dar susilaikysiu, nes per greitai issibegios
QUOTE(gus @ 2007 03 02, 20:56)
Tai kaip supratau,pirksi Canon 30D man bus lengviau mokintis su tavim(as is taves mokinsiuosi) as juo irgi atsidziaugt negaliu lauksiu pirmu nuotrauku.
VBS (viena boba sake) pranese, kad Canon 40D balandzio menesi turetu pasirodyti. Patobulinimai: 10mpix (vietoj 8,2) ir dulkiu nupurtymas bus. Na dar kalba, kad siek tiek patobulintas autofokusas. Visa kita kaip 30D. Kaina planuojama tokia pati kaip dabar 30D. Tai as dar susilaikysiu nuo pirkimo ir palauksiu naujojo modelio
O ka ten mokytis? Visu aparatu principai tokie patys
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 03, 16:11)
Aciukas, labai labai aciu
Kaip supratau gavosi
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 05, 10:51)
o po to VBS, kad 50D atsiras