Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

dėkinga už pastabas hi.gif dėl tos širdelės po uodega tai net nežinau g.gif nu, ryški, ryški biggrin.gif bet man kažkaip nesinori jos taisyt. net nežinau.

Nendria, turiu CD lietuvišką instrukciją.
Atsakyti
[quote=californiagirl,2007 03 03, 16:28]
Rooly, man pirma labai patinka, trecia irgi nieko rolleyes.gif Antra nelabai ir dar dulkes... biggrin.gif

Na tiesa pasakius tai be reikalo antra ir dejau g.gif , nes ji ir man nelabai . Kazko jai truksta unsure.gif . Na o pirmaja kas mate tai patiko visiem. Reiks dar kompoziciju padeliot ir paekspermentuot su mechanizmais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 03 03, 19:20)
atiduodu jūsų teismui  ax.gif
Laukimas - Nikon D50, F 5.6, ISO 400, WB auto, koreguota su photoshopu - apkarpyta, sharpinta, dėtas rėmelis. atrodo, kad viskas.

įdedu dar vieną. šita man labiau patinka. nustatymai visi tie patys, kaip ir pirmosios. 

Man tai antroji tokia raminanti, ir net pazvejot uzsinorejau paziurejes rolleyes.gif . O pirmoje nuotraukoje toks veiksmas matosi , irgi grazu smile.gif
Atsakyti
Kokia temele bigsmile.gif
Bet tai cia tikriausiai visos profes susirinkusios,as tik megeja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 03 04, 02:12)
Kokia temele bigsmile.gif
Bet tai cia tikriausiai visos profes susirinkusios,as tik megeja blush2.gif

As isvis pries pora dienu tik prisijungiau padiskutuot, o fotografuot pradejau pries keleta savaiciu rolleyes.gif
. Turbut pradedantesnio uz mane ir nera lotuliukas.gif

Va ir dabar puse nakties stengiaus pafotografuot menulio uztemima cool.gif , kas gausis tai rytoj imesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 04 kovo 2007 - 03:17
Na neiskenciau ir pasedejau prie kompo kol atrinkau nuotraukas ir imesiu viena sianakt blink.gif , nors akys jau nebeklauso. Cia menulis pries pat uztemima (gal veliau idesiu ir su uztemusiu menuliu, nes reik apkarpyt ir paryskint truputeli )

SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/320sek. , ISO-80 , pilnas rankinis nustatymas ,
truputi pagrazinau zvaigzdutemis nes daug juodo ploto lieka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 04, 04:45)
Na neiskenciau ir pasedejau prie kompo kol atrinkau nuotraukas ir imesiu viena sianakt  blink.gif , nors akys jau nebeklauso. Cia menulis pries pat uztemima (gal veliau idesiu ir su uztemusiu menuliu, nes reik apkarpyt ir paryskint truputeli )

truputi pagrazinau zvaigzdutemis nes daug juodo ploto lieka  rolleyes.gif
user posted image

ash apakus, kaip grazhu wub.gif tik ta didzhiausia zhvaigzhde man rods su ps uzhdeta, kaip nenaturali g.gif nors gal ir klystu, tuomet atsiprashau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 03 03, 23:56)
Nendria, turiu CD lietuvišką instrukciją.

o bliamba bigsmile.gif ar labai daug ji uzhima? gal i maila imestum man? pabandyk, kaaa? rolleyes.gif talpusis@gmail.com
Atsakyti
Roolys, swoon.gif labai gražu thumbup.gif

Nendria, pirmiausiai pabandysiu surast, kur ji yra. dabar pas mus remontas nelabai ką ir randu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 04, 09:34)
Nendria, pirmiausiai pabandysiu surast, kur ji yra. dabar pas mus remontas nelabai ką ir randu  doh.gif .

Maja, dekui, lb lauksiu aciuks.gif
Atsakyti
[quote=*Nendria*,2007 03 04, 07:54]
ash apakus, kaip grazhu wub.gif tik ta didzhiausia zhvaigzhde man rods su ps uzhdeta, kaip nenaturali g.gif nors gal ir klystu, tuomet atsiprashau ax.gif
Papildyta:

Aciu uz ivertinima blush2.gif , o del tos zvaigzdes taigi parasiau prie nuotraukos , kad uzdejau nes labai tuscia pasirode aplink ax.gif . Ir pakoreguoju ne su PS o su GIMP programa, nes nemegstu vogti programu schmoll.gif kurios kainuoja daug pinigu ir stengiuos viska turet legalu mirksiukas.gif . GIMP programa yra is LINUX operacines sistemos tik perdaryta Windows sistemai ir ji yra nemokama , nors galimybes yra tikrai dideles. Ir dar GIMP yra lietuviu kalba ir taippat galima parsisiust mokomuju priedu cool.gif .
Papildyta:
[quote=bite maja,2007 03 04, 08:34]
Roolys, swoon.gif labai gražu thumbup.gif

Smagu kai kitiem patinka fotografijos , tada dar labiau uzsivedi fotografuot photo.gif . O sita sypsenele kuri nukrenta tai nuotaika pakelia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va imetu uztemusi menuli ir paveiksluota su ilgu islaikymu. Matosi zemes seselis ant menulio ir tik virsutine menulio dalis ryskiai apsviesta vis dar pasiekiamu saules spinduliu. O jei dar atidziai paziuretumet tai pamatysit kad apacioje po desnia menulio yra sviesulys (manau ten kokia galaktika pasirodzius , nes menulis nebespigina y akis,
ir forma to sviesulio pailga tokia su atspalviais ). Ir dar vienas sviesulys matosi kaireje apacioje nuotraukos. Manau ten irgi bus galaktika kokia nors. Pries tai darytose nuotraukose kai menulis buvo tik pusiau apsviestas tu sviesuliu nesimate blink.gif

SONY DSC-H5 , 72mm , F/3,7 , 2,5sek. , ISO-80 , pinlas rankinis nustatymas ir JOKIU priedu su GIMP ar kita pagrazinimo programa... rolleyes.gif
user posted image

SONY DSC-H5 , 72mm , F/3,7 , 1sek. , ISO-80 , pinlas rankinis nustatymas ir JOKIU priedu su GIMP ar kita pagrazinimo programa...
Va sita nuotrauka labiau patiko mano supermamai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 04, 04:45)
Na neiskenciau ir pasedejau prie kompo kol atrinkau nuotraukas ir imesiu viena sianakt  blink.gif , nors akys jau nebeklauso. Cia menulis pries pat uztemima (gal veliau idesiu ir su uztemusiu menuliu, nes reik apkarpyt ir paryskint truputeli )

user posted image

blink.gif thumbup.gif Geras pamaciau ir vos nuo kedes nenukritau first.gif
bet ten kur jau menulio uztemimas jau, pries paskutine foto, tai kazkokia biski pasiliejus, bet ir siaip mano akim laaabai gerai smile.gif thumbup.gif Gal profai ka geriau pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 04 kovo 2007 - 14:15
QUOTE(roolys @ 2007 03 04, 05:45)

user posted image

oho tikrai super thumbup.gif
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 02, 23:32)
Londono bitute-pavadinimas.  Pas mano muiline visi nustatymai paveiksliukais biggrin.gif tai nustaciau ant sauletos dienos ,central AF. Patvarkiau truputi su picasa.  Laukiu jusu kritikos 4u.gif  Man paciai si nuotrauka patinka blush2.gif
user posted image

Atsakyti