Dzineru labai grazi nuotraukyte,pavasariska.
Labas rytas
Bilekai, nieko neisejo, vakar zaidziau su fotiku ir neina niekaip isjungti to serijinio, jau ir instrukcija i rankas buvau paemus, nu niekaip... Kaip ten tuos gamyklinius nustatymus padaryti?
Bilekai, nieko neisejo, vakar zaidziau su fotiku ir neina niekaip isjungti to serijinio, jau ir instrukcija i rankas buvau paemus, nu niekaip... Kaip ten tuos gamyklinius nustatymus padaryti?
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 03, 11:44)
Labas rytas
Meniu, rodykle i desine, su rodykle zemyn susirask "toks raktelis R RESET".
Tada renkiesi "no", sekanti renkiesi "yes".
Va ziuriu salia to reset yra toks "higlights". Siulau isijungti- pades tik padarius nuotrauka "isdegintas" vietas nustatyti
Tikiuosi susitvarkysi, jei ne, tada bijau i garantini teks nesti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 03, 11:22)
Meniu, rodykle i desine, su rodykle zemyn susirask "toks raktelis R RESET".
Va ziuriu salia to reset yra toks "higlights". Siulau isijungti- pades tik padarius nuotrauka "isdegintas" vietas nustatyti
Aciukas, labai labai aciu
Na va biski fotkinau darbe tai galesit ivertint ar kas gavos .
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 0.62 sek. , ISO-80 :
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/2 sek. , ISO-80 : tik va dulkiu nepagalvojau nuvalyt is anksto
SONY DSC-H5 , 68mm , F/4 , 1/5 sek. , ISO-80 , ir dar spinduleli uzdejau su GIMP :
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 0.62 sek. , ISO-80 :
SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/2 sek. , ISO-80 : tik va dulkiu nepagalvojau nuvalyt is anksto
SONY DSC-H5 , 68mm , F/4 , 1/5 sek. , ISO-80 , ir dar spinduleli uzdejau su GIMP :
QUOTE(she @ 2007 02 28, 19:11)
niu as ikvepta forumo konkurso apie vandeni siandien pazaidziau
prasom jusu teismui:
prasom jusu teismui:
Lenkiu galvą žiūrėjau žiūrėjau, akys paskaudo... Klausyk, kas čia per daiktai sudėti? Taurę pamačiau, kai kažkas pasakė o kas tas baltas? nu prašyčiau papasakot
Rooly, man pirma labai patinka, trecia irgi nieko Antra nelabai ir dar dulkes...
Baubazz, aciu. Nu ziuresim....kol kas pasilieku prie Sigmos(ziuresiu kad butu grantija), nes Canon L klases neikandu
"Pedute", programa- Av(aperture priority), f4.5, 1/160s, ISO 800, be blico. Fotoshopu "valiau" triuksminguma(nors dar vistiek matosi), dejau sepia tona ir remelius...
Paciai nepatinka, kad didysis pirstukas neissiskiria apacioje...tarsi susilieja su kita kojyte
Baubazz, aciu. Nu ziuresim....kol kas pasilieku prie Sigmos(ziuresiu kad butu grantija), nes Canon L klases neikandu
"Pedute", programa- Av(aperture priority), f4.5, 1/160s, ISO 800, be blico. Fotoshopu "valiau" triuksminguma(nors dar vistiek matosi), dejau sepia tona ir remelius...
Paciai nepatinka, kad didysis pirstukas neissiskiria apacioje...tarsi susilieja su kita kojyte
QUOTE(naitas @ 2007 03 03, 08:51)
Lenkiu galvą žiūrėjau žiūrėjau, akys paskaudo... Klausyk, kas čia per daiktai sudėti? Taurę pamačiau, kai kažkas pasakė o kas tas baltas? nu prašyčiau papasakot
Jei galima as irgi bandysiu atspeti, tai matau taure apversta ir roze padeta ant jos
Grazi labai nuotrauka
Papildyta:
Nendria,Suno, aciu
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 03, 19:28)
aha, tas pirštukas "susilieja".. bet ir kulniuko kontūras išnykęs.
bite maja 2 nuotr. atrodo tikrai gerai Man jinai kalba ir tikrai "veza".
Dekui uz nuostabia nuotrauka
zinai, as gal tuos plaukus po uodegiuku pasviesinciau, labai jau didelis kontrastas.
Dekui uz nuostabia nuotrauka
zinai, as gal tuos plaukus po uodegiuku pasviesinciau, labai jau didelis kontrastas.
QUOTE(naitas @ 2007 03 03, 16:51)
Klausyk, kas čia per daiktai sudėti?
balta rozhyte
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 03, 17:28)
labai jauki nuotraukele galejo ir tas nykshtys fokuse buti.Bet vistiek, lb shiltai
QUOTE(bite maja @ 2007 03 03, 20:20)
Laukimas - Nikon D50, F 5.6, ISO 400, WB auto, koreguota su photoshopu - apkarpyta, sharpinta, dėtas rėmelis. atrodo, kad viskas.
įdedu dar vieną. šita man labiau patinka. nustatymai visi tie patys, kaip ir pirmosios.
įdedu dar vieną. šita man labiau patinka. nustatymai visi tie patys, kaip ir pirmosios.
Pirmoje geriau shuo atrodo, antrosios fotkes geresne kompozicija. Ish esmes lb fainai, bet ir man akis i ta tamsia shirdele po uodega krypsta
Roolys, pirma fotke patiko, kaip ish prospekto
Oba, maniau, kad ash tik viena naktinetoja, o pasirodo ir be manes dar yra chebrytes
Bite maja, gal netychia turi d50-tuko instrukcija lietuvishka?