Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

Dzineru labai grazi nuotraukyte,pavasariska. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Bilekai, nieko neisejo, vakar zaidziau su fotiku ir neina niekaip isjungti to serijinio, jau ir instrukcija i rankas buvau paemus, nu niekaip... doh.gif Kaip ten tuos gamyklinius nustatymus padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 03, 11:44)
Labas rytas smile.gif

Bilekai, nieko neisejo, vakar zaidziau su fotiku ir neina niekaip isjungti to serijinio, jau ir instrukcija i rankas buvau paemus, nu niekaip... doh.gif  Kaip ten tuos gamyklinius nustatymus padaryti? g.gif

Meniu, rodykle i desine, su rodykle zemyn susirask "toks raktelis R RESET".
Tada renkiesi "no", sekanti renkiesi "yes".
Va ziuriu salia to reset yra toks "higlights". Siulau isijungti- pades tik padarius nuotrauka "isdegintas" vietas nustatyti smile.gif
Tikiuosi susitvarkysi, jei ne, tada bijau i garantini teks nesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 03, 11:22)
Meniu, rodykle i desine, su rodykle zemyn susirask "toks raktelis R RESET".
Tada renkiesi "no", sekanti renkiesi "yes".
Va ziuriu salia to reset yra toks "higlights". Siulau isijungti- pades tik padarius nuotrauka "isdegintas" vietas nustatyti smile.gif
Tikiuosi susitvarkysi, jei ne, tada bijau i garantini teks nesti  g.gif

Aciukas, labai labai aciu 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti
Na va biski fotkinau darbe tai galesit ivertint ar kas gavos unsure.gif .

SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 0.62 sek. , ISO-80 :
user posted image

SONY DSC-H5 , 72mm , F/4 , 1/2 sek. , ISO-80 : tik va dulkiu nepagalvojau nuvalyt is anksto doh.gif
user posted image

SONY DSC-H5 , 68mm , F/4 , 1/5 sek. , ISO-80 , ir dar spinduleli uzdejau su GIMP :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 02 28, 19:11)
niu as ikvepta forumo konkurso apie vandeni siandien pazaidziau  tongue.gif
prasom jusu teismui:

user posted image

Lenkiu galvą notworthy.gif žiūrėjau žiūrėjau, akys paskaudo... Klausyk, kas čia per daiktai sudėti? Taurę pamačiau, kai kažkas pasakė hihihi.gif o kas tas baltas? nu prašyčiau papasakot unsure.gif
Atsakyti
Rooly, man pirma labai patinka, trecia irgi nieko rolleyes.gif Antra nelabai ir dar dulkes... biggrin.gif

Baubazz, aciu. Nu ziuresim....kol kas pasilieku prie Sigmos(ziuresiu kad butu grantija), nes Canon L klases neikandu ax.gif

"Pedute", programa- Av(aperture priority), f4.5, 1/160s, ISO 800, be blico. Fotoshopu "valiau" triuksminguma(nors dar vistiek matosi), dejau sepia tona ir remelius...

user posted image

Paciai nepatinka, kad didysis pirstukas neissiskiria apacioje...tarsi susilieja su kita kojyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 kovo 2007 - 17:35
QUOTE(naitas @ 2007 03 03, 08:51)
Lenkiu galvą notworthy.gif žiūrėjau žiūrėjau, akys paskaudo... Klausyk, kas čia per daiktai sudėti? Taurę pamačiau, kai kažkas pasakė hihihi.gif o kas tas baltas? nu prašyčiau papasakot  unsure.gif

Jei galima as irgi bandysiu atspeti, tai matau taure apversta ir roze padeta ant jos ax.gif
Grazi labai nuotrauka thumbup.gif
Papildyta:
Nendria,Suno, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 03, 19:28)

"Pedute", programa- Av(aperture priority), f4.5, 1/160s, ISO 800, be blico. Fotoshopu "valiau" triuksminguma(nors dar vistiek matosi), dejau sepia tona ir remelius...

Paciai nepatinka, kad didysis pirstukas neissiskiria apacioje...tarsi susilieja su kita kojyte g.gif

aha, tas pirštukas "susilieja".. bet ir kulniuko kontūras išnykęs.
Atsakyti
atiduodu jūsų teismui ax.gif
Laukimas - Nikon D50, F 5.6, ISO 400, WB auto, koreguota su photoshopu - apkarpyta, sharpinta, dėtas rėmelis. atrodo, kad viskas.

user posted image

įdedu dar vieną. šita man labiau patinka. nustatymai visi tie patys, kaip ir pirmosios.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 kovo 2007 - 20:39
bite maja 2 nuotr. atrodo tikrai gerai thumbup.gif Man jinai kalba ir tikrai "veza".
Dekui uz nuostabia nuotrauka mirksiukas.gif

zinai, as gal tuos plaukus po uodegiuku pasviesinciau, labai jau didelis kontrastas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 03 kovo 2007 - 23:06
QUOTE(naitas @ 2007 03 03, 16:51)
Klausyk, kas čia per daiktai sudėti?

balta rozhyte mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 03, 17:28)

user posted image

labai jauki nuotraukele thumbup.gif galejo ir tas nykshtys fokuse buti.Bet vistiek, lb shiltai heart.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 03 03, 20:20)
Laukimas - Nikon D50, F 5.6, ISO 400, WB auto, koreguota su photoshopu - apkarpyta, sharpinta, dėtas rėmelis. atrodo, kad viskas.

user posted image

įdedu dar vieną. šita man labiau patinka. nustatymai visi tie patys, kaip ir pirmosios. 

user posted image

Pirmoje geriau shuo atrodo, antrosios fotkes geresne kompozicija. thumbup.gif Ish esmes lb fainai, bet ir man akis i ta tamsia shirdele po uodega krypsta ax.gif

Roolys, pirma fotke patiko, kaip ish prospekto thumb_yello.gif

Oba, maniau, kad ash tik viena naktinetoja, o pasirodo ir be manes dar yra chebrytes drinks_cheers.gif

Bite maja, gal netychia turi d50-tuko instrukcija lietuvishka? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 03 kovo 2007 - 23:25