Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 02, 19:37)
Jau issiaiskinau, Canon 30D puse galvos auksciau uz Nikon D80.

Tai kaip supratau,pirksi Canon 30D bigsmile.gif man bus lengviau mokintis su tavim(as is taves mokinsiuosi) biggrin.gif as juo irgi atsidziaugt negaliu ax.gif lauksiu pirmu nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 02, 19:37)
O jei teisingai supratau, californiagirl butent F1.4 diafragma panaudojo paskutineje "selmis" nuotraukoje.

Teisingai supratai mirksiukas.gif Ten gal ir reikejo labiau uzdaryti diafragma, bet gana daznai naudoju tiek 1.4, tiek 1.8 ax.gif Ipatingai jei tu domiesi viskokiu vabaliuku fotografija tai daznai panaudosi 1.4 ir 1.8 smile.gif
As noreciau pakeisti savo 400D i 30D, bet bijau kad paskui uzsimanysiu 5D lotuliukas.gif Kai saka- kai gerai turi, nori dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau fotokameru zinovu paklaust ka mano apie Sony DSC H5 . Cia zinoma neprofesionalus aparatas bet kaip man pradedanciajam manau uztenka. Ar manot kad butinai reikia mokintis su profesionaliais ... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 02, 17:17)
Gal gas turi Sigmas, Tamron'us????

Pas mane Tamron`as zoominis 70-300mm,nieko blogo negaliu pasakyt,nes tik ji vieninteli turiu.Man patinka ax.gif O koki tu nusiziurejus?
del fotoaparato tai sutinku,kad vis norisi geresnio ir geresnio,bet su ju mada nesuspesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 03 02, 19:42)
Pas mane Tamron`as zoominis 70-300mm,nieko blogo negaliu pasakyt,nes tik ji vieninteli turiu.Man patinka ax.gif O koki tu nusiziurejus?
del fotoaparato tai sutinku,kad vis norisi geresnio ir geresnio,bet su ju mada nesuspesim biggrin.gif

Kaip supratau tai cia laaaaabai zoomas didelis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 03 02, 20:42)

Oi ne, man tokio zoomo nereikia biggrin.gif Buvau nusipirkusi, bet grazinau toki Canon objektyva, nes supratau kad stadijone kol kas nesedesiu ir nepritraukinesiu tiek nieko schmoll.gif As ieskau ko nors iki 100 su macro. Konkreciau nusiziurejus esu Sigma 24-70mm f2.8 macro....Bet pasimeciau dabar, gal geriau L klases Canon panaudota pirkti g.gif Nu bet ko tai nenoriu panaudotu daiktu pirkti, o gal kas negerai su juo buta ir del to pardauota...nu nezinau unsure.gif

Rooly, neko nezinau apie tavo si fotika, aplamai ne specas esu toj srity, todel pati visada klausineju ir klausineju biggrin.gif O mokymuisi muilinukes uztenka, tikria nereikia profesionalaus fotiko. Kazkur anksciau fotolama labai issamiai papasakojo apie visus fotikus. Berods praeitoje temoje pradiniuose puslapiuose kazkur... g.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 02, 21:02)
Kaip supratau tai cia laaaaabai zoomas didelis  blink.gif

net nuejau paziuret ar tikrai teisingai parasiau doh.gif isgasdinai su akutem biggrin.gif yra daug didesniu,jis manau vidutinis ax.gif
Atsakyti
Londono bitute-pavadinimas. Pas mano muiline visi nustatymai paveiksliukais biggrin.gif tai nustaciau ant sauletos dienos ,central AF. Patvarkiau truputi su picasa. Laukiu jusu kritikos 4u.gif Man paciai si nuotrauka patinka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 02 kovo 2007 - 22:34
Dzineru, ir man patinka thumbup.gif Bet cia turbut pernykste nuotraukyte, negi pas jus taip silta jau g.gif Seattle gamtai protas pasimaise- ziedai beveik sprogsta jau, o trecia diena sninga blink.gif (kas isvis retenybe cia doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 02, 15:20)
Dzineru, ir man patinka thumbup.gif  Bet cia turbut pernykste nuotraukyte, negi pas jus taip silta jau g.gif Seattle gamtai protas pasimaise- ziedai beveik sprogsta jau, o trecia diena sninga  blink.gif (kas isvis retenybe cia doh.gif )

Californiagirl,aciu 4u.gif cia siandien daryta nuotrauka biggrin.gif Mes Londone sveciuojames, o cia jau viskas sprogsta ir zydi bigsmile.gif Nors labai silta tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 02 kovo 2007 - 23:52
Dzeineru, faina gavosi bitele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 02, 21:19)
Oi ne, man tokio zoomo nereikia biggrin.gif  Buvau nusipirkusi, bet grazinau toki Canon objektyva, nes supratau kad stadijone kol kas nesedesiu ir nepritraukinesiu tiek nieko schmoll.gif As ieskau ko nors iki 100 su macro. Konkreciau nusiziurejus esu Sigma 24-70mm f2.8 macro....Bet pasimeciau dabar, gal geriau L klases Canon panaudota pirkti g.gif  Nu bet ko tai nenoriu panaudotu daiktu pirkti, o gal kas negerai su juo buta ir del to pardauota...nu nezinau unsure.gif

nera prasti sigmos objektyvai, tiesiog kai jie gamina visiem aparatam objektyvus tai "prichalturina", todel reikia pirkti su garantija arba is ten kur galesi be problemu grazinti, bet pazystamas kiek turi sigmu ne su viena nesiskundzia.
kaip tik turi ir 17-70, pradzioje buvo labai patenkintas, paskui "isnaglejo" paeme 70mm fixa macro 1:1.
zodziu manau sigma pirkti reik su garantija, kad paskui nekiltu problemu.
Atsakyti