F/3,7 1/60 sek. ISO-125 ''gele''
F/7,1 1/50 sek. ISO-125 ''ziemos likuciai ''
F/3,5 1/10 sek. ISO-125 43mm ''tecio vaikas ''
F/3,5 1/15 sek. ISO-125 40mm ''vanduo''
F/3,5 1/50 sek. ISO-125 24mm ''pernyksciai lapai''
F/3,5 1/15 sek. ISO-125 40mm ''vanduo''
F/3,5 1/50 sek. ISO-125 24mm ''pernyksciai lapai''
F/3,7 1/40 sek. ISO-200 72mm '' cia as ''
F73,7 1/4 sek. ISO-125 72mm ''vakaro sviesele''
F73,7 1/4 sek. ISO-125 72mm ''vakaro sviesele''
rooly,
kokia tau foto paciam atrodo geriausia?
kokia tau foto paciam atrodo geriausia?
QUOTE(she @ 2007 03 01, 20:32)
tai zinoma kad ''tecio vaikas''
o jei rimtai tai cia mano geriausios foto ka sugebejau padaryt. Pradejau fotografuot tik pries kokia pora savaiciu . Kazkada senai buvau lankes foto bureli bet manau tai nesiskaito...
QUOTE(roolys @ 2007 03 01, 21:37)
tai zinoma kad ''tecio vaikas''
o jei rimtai tai cia mano geriausios foto ka sugebejau padaryt. Pradejau fotografuot tik pries kokia pora savaiciu . Kazkada senai buvau lankes foto bureli bet manau tai nesiskaito...
patarciau pabandyt i viska ziureti truputi kitaip.. jei vaizde yra nerealios spalvos pvz, ar kazkoks ivykis uzfiksuotas, tai jis gerai ziurisi pilnas, bet jei fotografuoji tai, ka be problemu mato ir kiti (ypac stacionarus daiktai), tai reik pateikt kazkaip intriguojamai, ta galima padaryt atitinkamai kadruojant. nu cia mano nuomone...
QUOTE(she @ 2007 03 01, 20:59)
patarciau pabandyt i viska ziureti truputi kitaip.. jei vaizde yra nerealios spalvos pvz, ar kazkoks ivykis uzfiksuotas, tai jis gerai ziurisi pilnas, bet jei fotografuoji tai, ka be problemu mato ir kiti (ypac stacionarus daiktai), tai reik pateikt kazkaip intriguojamai, ta galima padaryt atitinkamai kadruojant. nu cia mano nuomone...
sakai, ... nu tada einu ieskot idomiu kadru . Kai nutrauksiu ka geresnio tada idesiu .
Va darbe reiks pafotografuot, tokiu kadru tai nevisi kasdien pamato
QUOTE(roolys @ 2007 03 01, 22:09)
Va darbe reiks pafotografuot, tokiu kadru tai nevisi kasdien pamato
Nugis nugis sudominai Kas ten per vaizdeliai tavo darbe? Lauksim
Paciam sakai geriausia nuotrauka "Tecio vaikas"...Galetu tada vaiko veidelis visas matytis, o tai dabar daugiau kaip puse nuotraukos vaiko striuke uzima
Man patinka avinas, tik vel...galejo pilnai ragai sutilpti (p.s. as pati vis dar mokausi pakausiu ir kitu kuno daliu nenukapoti )
sveiki,
skaitau skaitau ..o man viskas čia kaip japonų kalba...labai noriu išmokt fotografuoti, bet jūs čia profesionalai..man reikia dar ikimokyklinę klasę eiti
negaliu atsižiūrėti į jūsų nuostabias foto..o jūs dar randat priekabių noriu jus visus pagirti..šaunuoliai..
o aš toliau skaitysiu...
skaitau skaitau ..o man viskas čia kaip japonų kalba...labai noriu išmokt fotografuoti, bet jūs čia profesionalai..man reikia dar ikimokyklinę klasę eiti
negaliu atsižiūrėti į jūsų nuostabias foto..o jūs dar randat priekabių noriu jus visus pagirti..šaunuoliai..
o aš toliau skaitysiu...
QUOTE(innguta @ 2007 03 01, 22:47)
o aš toliau skaitysiu...
Skaityk, fotografuok ir prisijunk su darbeliais Tuoj ta japonu kalba pavirs i lietuviu
Idedu dar viana...
"Shelmis", programa- Tv(shuter priority), f1.4, 1/250s, ISO 100(mano klaida buvo ), w/b- auto, be blico...Fotoshopu psharpinta, pastumdyti "leveliai" ir uzdetas remelis.
Nu kaip gražu čia pas jus
Sveiki ,
ilgai pasyviai stebėjau Jūsų pokalbius ir mokiausi, o dabar norėčiau Jums parodyti kelis savo darbelius ir tikiuosi sulaukti kritikos .
Fotografijas Photo shopu apkarpiau ir įreminau.
Fotografuoju Panasonic DMC FZ 30.
Išlaikymas 1/3000, ISO 100, F 7,1
Išlaikymas 15 s, ISO 100, F 11
Išlaikymas 1/100, ISO 80, F 5,6
Išlaikymas 1/25, ISO 80, F 6,3
Išlaikymas 20 s., ISO 100, F 6,3
ilgai pasyviai stebėjau Jūsų pokalbius ir mokiausi, o dabar norėčiau Jums parodyti kelis savo darbelius ir tikiuosi sulaukti kritikos .
Fotografijas Photo shopu apkarpiau ir įreminau.
Fotografuoju Panasonic DMC FZ 30.
Išlaikymas 1/3000, ISO 100, F 7,1
Išlaikymas 15 s, ISO 100, F 11
Išlaikymas 1/100, ISO 80, F 5,6
Išlaikymas 1/25, ISO 80, F 6,3
Išlaikymas 20 s., ISO 100, F 6,3