Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

F/3,7 1/60 sek. ISO-125 ''gele''
user posted image

F/7,1 1/50 sek. ISO-125 ''ziemos likuciai smile.gif''
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 01 kovo 2007 - 20:14
F/3,5 1/10 sek. ISO-125 43mm ''tecio vaikas cool.gif ''

user posted image

F/3,5 1/15 sek. ISO-125 40mm ''vanduo''

user posted image

F/3,5 1/50 sek. ISO-125 24mm ''pernyksciai lapai''

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 01 kovo 2007 - 20:50
F/3,7 1/40 sek. ISO-200 72mm '' cia as lotuliukas.gif ''
user posted image

F73,7 1/4 sek. ISO-125 72mm ''vakaro sviesele''
user posted image
Atsakyti
rooly,
kokia tau foto paciam atrodo geriausia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 01, 20:32)
rooly,
kokia tau foto paciam atrodo geriausia?  smile.gif

tai zinoma kad ''tecio vaikas'' biggrin.gif

o jei rimtai tai cia mano geriausios foto ka sugebejau padaryt. Pradejau fotografuot tik pries kokia pora savaiciu blush2.gif . Kazkada senai buvau lankes foto bureli bet manau tai nesiskaito...
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 01, 21:37)
tai zinoma kad ''tecio vaikas''  biggrin.gif

o jei rimtai tai cia mano geriausios foto ka sugebejau padaryt. Pradejau fotografuot tik pries kokia pora savaiciu  blush2.gif . Kazkada senai buvau lankes foto bureli bet manau tai nesiskaito...

patarciau pabandyt i viska ziureti truputi kitaip.. jei vaizde yra nerealios spalvos pvz, ar kazkoks ivykis uzfiksuotas, tai jis gerai ziurisi pilnas, bet jei fotografuoji tai, ka be problemu mato ir kiti (ypac stacionarus daiktai), tai reik pateikt kazkaip intriguojamai, ta galima padaryt atitinkamai kadruojant. nu cia mano nuomone... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 01, 20:59)
patarciau pabandyt i viska ziureti truputi kitaip.. jei vaizde yra nerealios spalvos pvz, ar kazkoks ivykis uzfiksuotas, tai jis gerai ziurisi pilnas, bet jei fotografuoji tai, ka be problemu mato ir kiti (ypac stacionarus daiktai), tai reik pateikt kazkaip intriguojamai, ta galima padaryt atitinkamai kadruojant. nu cia mano nuomone...  smile.gif

sakai, g.gif ... nu tada einu ieskot idomiu kadru smile.gif . Kai nutrauksiu ka geresnio tada idesiu .

Va darbe reiks pafotografuot, tokiu kadru tai nevisi kasdien pamato cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 01 kovo 2007 - 22:11
QUOTE(roolys @ 2007 03 01, 22:09)
Va darbe reiks pafotografuot, tokiu kadru tai nevisi kasdien pamato  cool.gif

Nugis nugis sudominai bigsmile.gif Kas ten per vaizdeliai tavo darbe? lotuliukas.gif Lauksim mirksiukas.gif

Paciam sakai geriausia nuotrauka "Tecio vaikas"...Galetu tada vaiko veidelis visas matytis, o tai dabar daugiau kaip puse nuotraukos vaiko striuke uzima ax.gif
Man patinka avinas, tik vel...galejo pilnai ragai sutilpti mirksiukas.gif(p.s. as pati vis dar mokausi pakausiu ir kitu kuno daliu nenukapoti biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 kovo 2007 - 22:34
sveiki,
skaitau skaitau ..o man viskas čia kaip japonų kalba...labai noriu išmokt fotografuoti, bet jūs čia profesionalai..man reikia dar ikimokyklinę klasę eiti blush2.gif

negaliu atsižiūrėti į jūsų nuostabias foto..o jūs dar randat priekabių doh.gif noriu jus visus pagirti..šaunuoliai.. wub.gif

o aš toliau skaitysiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 03 01, 22:47)
o aš toliau skaitysiu... thumbup.gif

Skaityk, fotografuok ir prisijunk su darbeliais mirksiukas.gif Tuoj ta japonu kalba pavirs i lietuviu biggrin.gif

Idedu dar viana...
"Shelmis", programa- Tv(shuter priority), f1.4, 1/250s, ISO 100(mano klaida buvo doh.gif ), w/b- auto, be blico...Fotoshopu psharpinta, pastumdyti "leveliai" ir uzdetas remelis.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 kovo 2007 - 23:43
Nu kaip gražu čia pas jus wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
ilgai pasyviai stebėjau Jūsų pokalbius ir mokiausi, o dabar norėčiau Jums parodyti kelis savo darbelius ir tikiuosi sulaukti kritikos blush2.gif 4u.gif.

Fotografijas Photo shopu apkarpiau ir įreminau.

Fotografuoju Panasonic DMC FZ 30.

Išlaikymas 1/3000, ISO 100, F 7,1
user posted image

Išlaikymas 15 s, ISO 100, F 11
user posted image

Išlaikymas 1/100, ISO 80, F 5,6
user posted image

Išlaikymas 1/25, ISO 80, F 6,3
user posted image

Išlaikymas 20 s., ISO 100, F 6,3
user posted image
Atsakyti