QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 10:05)
Baubazzz, pirmiausia nepatinka man kompozicijos nei pirmoje nei antroje nuotraukoje Reikejo stengtis kad viskas i kadra tilptu: visas tu ir TV su kede antroje. Antroje nuotraukoje viskas pasvire, be to cia man juodas fonas netinka, nes mergina jame paskesta...
Atspindziai (ypac ant akiniu) Antra nuotrauka truputi per tamsi arba taip atrodo del per tamsaus fono. Pabandyk tas nuotraukas apkarpyti, nes dabar per daug tuscio ploto. Sorry uz kritika- nera blogos foto, tik buvo kur man pasireiksti
Siaip studija turi daug galimybiu, bet itariu nera paprasta nemokant tvarkingai jomis pasinaudoti
Berods viskas.
Atspindziai (ypac ant akiniu) Antra nuotrauka truputi per tamsi arba taip atrodo del per tamsaus fono. Pabandyk tas nuotraukas apkarpyti, nes dabar per daug tuscio ploto. Sorry uz kritika- nera blogos foto, tik buvo kur man pasireiksti
Siaip studija turi daug galimybiu, bet itariu nera paprasta nemokant tvarkingai jomis pasinaudoti
Berods viskas.
su viskuo sutinku, bandziau tuos atspindziu naikint, bet pritrukau kantrybes...
del merginos apsirengimo supratau kai jau nuejom i studija, nepagalvojau kad juodai rengtis nereik.
del pilno kadro tiap pat sutinku.
cia buvo pirmas kartas studijoje, gal veliau pavyks geriau.
idesiu dar viena sioki toki kazkoki kadra:)))
"karas"
o sitoje truksta mano koju ir siek tiek apacios....
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 15, 10:19)
Spalvota, po to su dell picture pajuodinau Blicas naudotas
aciu uz komentara
Dar pas baubazz iziuriu pirmoj nuotraukytej seseli, kurio neturetu but ane
aciu uz komentara
Dar pas baubazz iziuriu pirmoj nuotraukytej seseli, kurio neturetu but ane
tai su kuo tu tenfotkini? taip ir neatsakiai.