Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(she @ 2007 02 28, 08:49)
vaikai vaikai... ir vel vaikai...
tai ir as vaika idedu  tongue.gif

user posted image

kazhkaip nesuprnatu, ka mergaite laiko rankoje: ar savo plaukus, o gal veja uzh uodegos???? biggrin.gif
Gal pavadinimas padetu??? bigsmile.gif
Atsakyti
Stebukle, man tavo foto atrodo per tamsi, truputi isplaukusi ir wb balansas blogas. Prie seseliu jau nesikabinesiu smile.gif

Ausriukas1, sveika prisijungus 4u.gif Blica naudojai? Man nelabai patinka kompozicija. Kai sunku italpinti visa galva i kadra, reikia paversti aparata smile.gif Dazniausiai portretines foto geriausiai atrodo vertikalios. Na as buciau dar placiau atveres diafragma, nes dabar grynai seimos albumo nuotrauka smile.gif

rasiote, vaiko israiska nereali thumbup.gif . Neturejau progos su normaliu juosteliniu padirbeti, todel negaliu as priprasti prie to grudo nors tu ka smile.gif Sunku man kazka cia vertinti, o siaip foto super.

Californiagirl, "pliksiukas" man per daug suspaustas i kadra. Labai ryski fono sviesa, net petuko nebesimato. O siaip jei padarius laaaabai maza ryskumo zona, kad tik akiu lygyje fokusas butu? gal geriau ziuretusi g.gif
"kaubojus" grazus portretas smile.gif Minimaliai per sviesi atrodo. Seseliu trukuma kompensuoja susidariusios rauksles, nors reikejo dar truputi su apsvietimu pazaisti, kad dar veidui truputi "gyvybes" duotu.

she, grazi kompozicija. Man blizgantis dryzis ties ranka maiso, ir kepures virsaus daugiau noretusi g.gif Gal truputi daugiau kepures galetu matytis. Man cia i delna prasosi mikrofonas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 02 28, 09:52)
reikia gero apšvietimo ir kad rankos bei fotografuojamas objektas nejudėtų smile.gif

aisku mirksiukas.gif tai reiskias mano vaika be sansu taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 28, 12:37)
aisku mirksiukas.gif tai reiskias mano vaika be sansu taip doh.gif

Reikia gero apsvietimo ir tiek wink.gif
Pvz super nuotraukos iseina lauke be blico ir jei parinkus grazia aplinka is vis thumbup.gif

As nusi[irkau knyga "Vaizdziai Photoshop CS2" - Super knyga thumbup.gif Labai viskas aisku. Ir tokiu idomiu gudrybiu parasyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 28, 12:59)
Reikia gero apsvietimo ir tiek wink.gif
Pvz super nuotraukos iseina lauke be blico ir jei parinkus grazia aplinka is vis  thumbup.gif

dekui mirksiukas.gif lauke tai gaunas ax.gif , o va namie ne blush2.gif
Atsakyti
"Sukuosena". Programa S ; W/B auto, su blicu ax.gif ; 1/80s; f/4,8; ISO 640. PS - sviesinta su Levels; istrinti plyteliu sujungimai; paryskintos akys (rainele ir baltymas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 02 28, 13:02)
dekui mirksiukas.gif lauke tai gaunas ax.gif , o va namie ne blush2.gif

Kadangi as namie neturiu gero apsvietimo, tik pacias paprasciausias staline lempas, kurios yra tik geriausiu atveju skaitymui skirtos, tai visada su blykste fotkinu. stengiuosi is toliau ir vaizda zoomu pritraukti, ne taip stipriai blykste nuplokstina veida.
w/b galima nustatyt ant kaitriniu lempu skirto rezimo. Bet jei nebus pakankamo apsvietimo - mazai ka pades.
Atsakyti
doh.gif Bilekas, kai pasakei tai ir pati pamaciau ...
tas dryziukas tai plaukas svieciantis, bet nekoregavau nieko su PS, tik apkirpau doh.gif ir tai lievai... tikrai kepures per daug g.gif

Labradoriuke
, truksta ryskumo, nors tu ka, uzmesk sharpo... apkarpymas prastokas g.gif
ar butina taip ISO kelti, jei su blicu vistiek fotkin? a? mirksiukas.gif

niu as ikvepta forumo konkurso apie vandeni siandien pazaidziau tongue.gif
prasom jusu teismui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 02 28, 17:11)
niu as ikvepta forumo konkurso apie vandeni siandien pazaidziau  tongue.gif
prasom jusu teismui:

na man tai labai grazu... jega butu toki 30x40cm ir ireminti su pasportu... interiero detale puiki.
Atsakyti

Kam parodei cia....reikejo i konkursa siusti mirksiukas.gif Nebent dalyvauji jau su kita g.gif
PASAKISKAI GRAZU wub.gif

P.S. uzmirsai info surasyti...Man butu baisiai idomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 vasario 2007 - 17:27
QUOTE(she @ 2007 02 28, 16:11)
prasom jusu teismui:

Aš ne profesionalė, tai galiu pasakyti tik user posted image bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
prasom jusu teismui:

user posted image

clap_1.gif W-O-W bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti