Aš irgi pakritikuosiu Ragauju lietų
Išties, berniuko veidas pereksponuotas, labai negerai.
Bet yra dar vienas, daug didesnis minusas. Nors nuotrauka vadinasi Ragauju lietų, bet aš toje nuotraukoje lietaus nematau.
Californiagirl, as kazkaip pirmai praziopsojau "ragauju lietu". Nuotrauka pereksponuota- reikejo ekspozicija kompensuoti. Be to ji graziau turetu atrodyti, jeigu kadra vertikaliai butum padariusi ir berniukas visu ugiu butu tilpes.
Gera mama
P.S. Gaila, kad lietus nestiprus buvo ir nesimato. Siuo atveju gailejausi, kad nepyle kaip is kibiro
Gera mama
-2.0EV ISO100 be blico, f2.5, 10.0 fotkinta su S. karpyti krastai ir deti remai. fokusuota i akis. dienos sviesa per langa 3 val. dienos
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 11:27)
P.S. zidini uzsikurei?
Dar ne Silta jau pas mus....
QUOTE(fotolama @ 2007 02 27, 12:08)
Nors nuotrauka vadinasi Ragauju lietų, bet aš toje nuotraukoje lietaus nematau.
Aga...cia blogiausia Dekui visiems uz nuomone
Stebukle, man tavo nuotrauka neryski...Tas baltas kazkas apacioje trukdo, uzdengia vaikucio smakriuka. Ir dar su white balance netvarkoj truputi...vaikucio oda melynumo turi (arba cia pas mane negerai rodo ) Kokiu fotiku fotografuoji?
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 16:01)
-2.0EV ISO100 be blico, f2.5, 10.0 fotkinta su S. karpyti krastai ir deti remai. fokusuota i akis. dienos sviesa per langa 3 val. dienos
fokuso nematau niekur. bluras visur.
kam -2EV??? uztai tamsoka ir gavosi. pacioje turbut kaldryte puse veido uzdengus.
ciburasokos mergaite gavosi siek tiek paplaukus, manau del to kad tik 1/30
bet prie vienos lempos nieko cia keisto... reiktu bandyti kelti ISO, EV kelt i + ir ieskoti optimaliausio varianto. triuksmus galima sumazinti su neat image.(ar panasiai vadinasi:))
katinelis lb gerai, tik visa vaizda gadina tas seselis uz jo nugaros.... jo nebutu tai jau ir paveiksliuka spaust galima
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 26, 07:19)
Gal kas nusimanatys objektyvuose patars man vel Nusiziurejus esu 2 objektyvus, noriu kad butu zoominis ir macro... Taigi, kuris is siu dvieju jusu nuomone geriau:
1. Sigma 24-70 f2.8 EX DG Macro DF
2. Sigma AF 17-70 f2.8-4.5 DC Macro
Turbut pirmas variantas
1. Sigma 24-70 f2.8 EX DG Macro DF
2. Sigma AF 17-70 f2.8-4.5 DC Macro
Turbut pirmas variantas
as turbut imciau 24-70, juo labiau kad 18mm gala tu jau turi.
kieme pasaudyti su 24-70 ir pastovia 2.8 difragma jega turetu buti.
dar jis pransesnis uz 17-70 tuo kad ilgajame gale diafragma turesi 2,8 o ne 4,5 canon turi toki objektyva 24-70 f2.8 "eLkė"
tai jau ji labai visi giria. vien tai kad L serijos(kaip zinia turbut geriausi canon objektyvai), taciau jo svoris 1kg )
QUOTE(Baubazz @ 2007 02 27, 17:24)
as turbut imciau 24-70, juo labiau kad 18mm gala tu jau turi.
dar jis pransesnis uz 17-70 tuo kad ilgajame gale diafragma turesi 2,8 o ne 4,5 canon turi toki objektyva 24-70 f2.8 "eLkė"
tai jau ji labai visi giria. vien tai kad L serijos(kaip zinia turbut geriausi canon objektyvai), taciau jo svoris 1kg )
Aciu Baubazz As irig linkstu prie Sigma 24-70 f2.8 Sitas yra geresnes kokybes nei Sigma 17-70 ir dar pagalvojau, jei reikes to plataus kampo- turiu savo kitini 18-55mm O Canon 24-70 f2.8 yra L klases ar ne? Biski per skaudus kisenei ytariu
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 27, 17:29)
O Canon 24-70 f2.8 yra L klases ar ne? Biski per skaudus kisenei ytariu
taip, parsiau kad "eLkė" as irgi itariu kad gan skausmingas kisenei:)
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 27, 10:09)
Californiagirl, kaip supratau tu ieskai kasdienio darbinio objektyvo. Tokiu atveju as gal visgi rinkciausi kazka kokybiskesnio kad ir is Canon serijos. Daugiau demesi kreipciau i objektyvo sviesuma. Jei jausi poreiki, pasizaidimui veliau galesi ir koki nebrangu fiksuoto zidinio makro objektyva pasieskoti. O tu jau turi fiksuoto zidinio 50mm F1.8? Kokybe tikrai butum labiau patenkinta nei tais Sigmos modeliukais, kuriuos pasirinkai. Cia tik mano nuomone.
Gal pades renkantis . Ten ilindus i kiekviena objektyva gali pasiziureti kitu darytas nuotraukas ir atsiliepimus.
Gal pades renkantis . Ten ilindus i kiekviena objektyva gali pasiziureti kitu darytas nuotraukas ir atsiliepimus.
Praleidau tavo zinute Nu paziuresiu ir i Canon, bet jie gerokai brangesni
Mano fiksuoto zidnio objektyvas yra Canon 50mm f1.4 (ne f1.8) Esu LABAI patenkinta
Dekui uz nuoroda, pasiskaitinesim
Ir dar...ta kuri nusiziurejau- Sigma 24-70mm f2.8 jis turi tokia auksine juostele aplink...kiek suprantu, ir is zmoniu atsiliepimu paskaiciau, kad Sigmos su tom auksinem juostelem prilygsta L klases Canon'ui(su raudona juostele) Ar galiu tuo tiketi
Sveikuciai, paziurineju jusu foto , noriu prisijungti, bet nelabai dristu Noriu ismokt fotkint, bet esu dar visai visai naujoke sitoj srity. Fotkinu su Nikon 70
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 26, 18:48)
Na ir, kad nebutu mazai foto siame skyrelyje-
Ragauju lietu ,
progrma Av(aperture priority), f2.8, 1/160s, ISO 800(pati nezinau kodel toki ISO nustaciusi bvau...greiciausia pamirsau perstatyti ), wb- auto, be blico. Fotoshopu pastumdyti "leveliai", uzdetas remelis.
P.S. Gaila, kad lietus nestiprus buvo ir nesimato. Siuo atveju gailejausi, kad nepyle kaip is kibiro
Ragauju lietu ,
progrma Av(aperture priority), f2.8, 1/160s, ISO 800(pati nezinau kodel toki ISO nustaciusi bvau...greiciausia pamirsau perstatyti ), wb- auto, be blico. Fotoshopu pastumdyti "leveliai", uzdetas remelis.
na man truksta erdves virsuj.. o siaip tai
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 27, 17:01)
ir cia kazkaip norisi kad visas pakausis tilptu..
QUOTE(Ausriukas1 @ 2007 02 27, 19:20)
Sveikuciai, paziurineju jusu foto , noriu prisijungti, bet nelabai dristu Noriu ismokt fotkint, bet esu dar visai visai naujoke sitoj srity. Fotkinu su Nikon 70
net nezinau kazkas tai kliuna gal kompozicija nelabai.. kazkas tai nepatinka
Nu va ir mes pasirodom
"KĄ?!"
fotografuota su Zenit ET jei neklystu kodak gold juosta
su PS isvalytos siuksles, per hue/saturation padarytos b/w spalvos, dar pareguliuoti leveliai, truputi nuimtas sharpas su kodak airbrush nu ir siek tiek pakropinta
QUOTE(Ausriukas1 @ 2007 02 27, 18:20)
Darsiau drasiau Sveika prisijungus
Man irgi tavo nuotraukytej kompozicija nelabai patinka...gal siuo atveju apkarpyciau palikdama tik vaikucio veideli
QUOTE(rasiote @ 2007 02 27, 19:10)
"KĄ?!"
su PS isvalytos siuksles, per hue/saturation padarytos b/w spalvos, dar pareguliuoti leveliai, truputi nuimtas sharpas su kodak airbrush nu ir siek tiek pakropinta
Galetu ir rankytes ryskumo zonoje buti Triuksmingos tavo nuotraukos, bet cia turbut skonio reikalas Siap faina nuotrauka
Nu bet israiska bachuriuko
"Pliksiukas"- programa M, f3.2, 1/100s, ISO 200, W/B manual, be blico, fotoshopu uzdeti remeliai.
Sita nuotrauka nezinau...galvojau deti, ar nedeti...Bet parodysiu
"Padykes kaubojus"- programa M, f3.2, 1/125s, ISO 200, w/b manual, be blico. Fotosopu nuvalytas riesutu sviestas nuo lupu ir smakro siek tiek pasharpinta, apkarpyta ir uzdetas remelis.
aciu uz pastabas ir kritika, bet kad fokusuota, as ziuriu kad kazkokia netokia nuotrauka kazkas durniuoja
dar bandau nuotrauka ikelt
californiagirl, tavo nuotraukos isskirtines, nes pakaucius nuimi man kaubojus labai gerai atrodo. apie kita neturiu nuomones
dar bandau nuotrauka ikelt
californiagirl, tavo nuotraukos isskirtines, nes pakaucius nuimi man kaubojus labai gerai atrodo. apie kita neturiu nuomones