o gal tom kojytėm geltonumo su photoshopu įmesk?
Nu pridejau geltonos
Labradoriuke, nu gal siek tiek geriau, bet man vistiek juodai balta siuo atveju labiau patinka, arba pabandyk sepia tone uzdeti
Smelio delniukai
rezimas- manual
f2.8
ISO 200
islaikymas- 1/1250s
wb- auto
blicas nenaudotas
Fotoshopu apkarpyta ir uzdeti remeliai.
Smelio delniukai
rezimas- manual
f2.8
ISO 200
islaikymas- 1/1250s
wb- auto
blicas nenaudotas
Fotoshopu apkarpyta ir uzdeti remeliai.
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 24, 23:46)
Labradoriuke, nu gal siek tiek geriau, bet man vistiek juodai balta siuo atveju labiau patinka, arba pabandyk sepia tone uzdeti
Kaip uzdet sepia?
ciburaska, neblogos foto pradziai noretusi galbut tiesiog siuzeto idomesnio ir apsvietimo gal kontrastingesnio
labradoriuke,
nu as va kaip daryciau, jokiu budu, ne balta rema
Letta, man idomi foto 0074 pasirode, tik patarciau vengti tokiu "pop/siniu" remuku
labradoriuke,
nu as va kaip daryciau, jokiu budu, ne balta rema
Letta, man idomi foto 0074 pasirode, tik patarciau vengti tokiu "pop/siniu" remuku
Dekui she O kodel ne balta? Tas kur padarei tikrai graziai atrodo
va padariau sepia abi:
Dar klausimelis: kokiu formatu issaugot nuotraukas?
va padariau sepia abi:
Dar klausimelis: kokiu formatu issaugot nuotraukas?
labradoriuke, tavo pakoreguotos gal siek tiek per geltonos
baltas remas cia nelabai tinka del kontrasto su juodu fonu ir neturejimo spalvinio rysio su "sepijuotom" pedutem, jo mastelis irgi, turetu but siauresnis, atrodytu solidziau.
apie koki formata sneki? dydi nuotraukos ar pletini (jgg, tiff)?
baltas remas cia nelabai tinka del kontrasto su juodu fonu ir neturejimo spalvinio rysio su "sepijuotom" pedutem, jo mastelis irgi, turetu but siauresnis, atrodytu solidziau.
QUOTE(she @ 2007 02 25, 12:02)
taip: jpg, tif, pdf
Issaugojau pdf, tai isejo 37Mgb
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 25, 12:47)
oj nene, pdf reikia tada jei nori uzsisaugoti su sluoksniais (tolimesniam darbui), galutini rezultata uzsaugok jpg
QUOTE(she @ 2007 02 25, 11:31)
She, gal gali pasidalinti kaip taip graziai remeli padarai? Man neiseina nors tu ka
Gal kas nusimanatys objektyvuose patars man vel Nusiziurejus esu 2 objektyvus, noriu kad butu zoominis ir macro... Taigi, kuris is siu dvieju jusu nuomone geriau:
1. Sigma 24-70 f2.8 EX DG Macro DF
2. Sigma AF 17-70 f2.8-4.5 DC Macro
Turbut pirmas variantas
Turbut pirmas variantas
fotolama, man patiko tavo "trise". Gal kliuna tik tas raudonas trejetas. As ji naikinciau arba nuotrauka apkirpciau, kad jo nesimatytu. Siaip labai linksma foto
Nesu dar didelis specas ant objektyvu, bet is siu dvieju rinkciausi pirma. IMHO 17mm minimali objektyvo riba maziau svarbi nei objektyvo sviesumas (f4,5 ). Ziurint ko tu tikiesi is sio objektyvo ir ka ruosies fotografuoti. Ar tau tikrai reikia tokio placiakampio? As tai is macro objektyvo greiciausiai rinkciausi fiksuoto zidinio ~100mm. Bet mano prioritetas visokie vabaliukai, o ne gelytes
Tavo "smelio delniukai" man patiko. Bet.... Gal kiek per daug saulutes apsviesti pirstukai... Cia noretusi dar labiau "isplauto" veido, nes dabar nei siaip nei taip... kazko truksta. Kas ten per sviesus taskas ant plauku? Ir dar jei iseitu panaikinti atspindzius nuo akiniu, butu geriau
Gal kas nusimanatys objektyvuose patars man vel Nusiziurejus esu 2 objektyvus, noriu kad butu zoominis ir macro... Taigi, kuris is siu dvieju jusu nuomone geriau:
Turbut pirmas variantas
Turbut pirmas variantas
Nesu dar didelis specas ant objektyvu, bet is siu dvieju rinkciausi pirma. IMHO 17mm minimali objektyvo riba maziau svarbi nei objektyvo sviesumas (f4,5 ). Ziurint ko tu tikiesi is sio objektyvo ir ka ruosies fotografuoti. Ar tau tikrai reikia tokio placiakampio? As tai is macro objektyvo greiciausiai rinkciausi fiksuoto zidinio ~100mm. Bet mano prioritetas visokie vabaliukai, o ne gelytes
Tavo "smelio delniukai" man patiko. Bet.... Gal kiek per daug saulutes apsviesti pirstukai... Cia noretusi dar labiau "isplauto" veido, nes dabar nei siaip nei taip... kazko truksta. Kas ten per sviesus taskas ant plauku? Ir dar jei iseitu panaikinti atspindzius nuo akiniu, butu geriau