atidarome nauja tema.
Ankstesnes temos:
1 DALIS
2 DALIS
3 DALIS
4 DALIS
5 DALIS
Papildyta:
pora vaizdzialiu is studijos
me
zinoma komentarai laukiami.
p.s. abi nuotraukos darytos prie kaitriniu, halogeniniu lempu. ir tik pasarpintos siek tiek:))
Babubazz, uzsimaskaves Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos Galejo daugiau apacios matytis... Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti(nors pas mane irgi taip pasitaiko, alia kritikuoju vistiek ). Merginos nuotrauka tvarkingai atrodo ...nors...gal televizorius galejo sutilpti i kadra
P.S.Is kur toki televizoriu istrauket
Stebukle, su blicu pedutes fotkinai ar ne? Pabandyk kita karta isjungti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 00:28)
Babubazz, uzsimaskaves Kas tave fotkino? Man tavo pacio nuotrauka kompozicija netvarkoj, tartum pats kristum is nuotraukos Galejo daugiau apacios matytis... Ir plastaka nukirpta...galunes turetu matytis cielos arba visai nesimatyti(nors pas mane irgi taip pasitaiko, alia kritikuoju vistiek ). Merginos nuotrauka tvarkingai atrodo ...nors...gal televizorius galejo sutilpti i kadra
mane fotkino ta pati mergina, ji zino tik tiek kad reik pamatyt zmogu per akute ir paspaust mygtuka, bet po truputi mokosi.
televizoriu radom studijoje:)))
del plastaku sutiku, reiketu daugiau apacios...bet yra kaip yra
o man visai neuzkliuvo, kad TV i kadra netilpo apie pirma nuotrauka jau californiagirl pasake noreciau ir as tikroj studijoj pasibandyt
mes ryt i Lt traukiam, tik fotiko neimu, nes viena su vaiku skrendu... gaila, sniego nenufotografuosiu...
mes ryt i Lt traukiam, tik fotiko neimu, nes viena su vaiku skrendu... gaila, sniego nenufotografuosiu...
Sveiki fotomanai
Na stai siek tiek ir as pafotkinau.
Laukiu komentaru
Na stai siek tiek ir as pafotkinau.
Laukiu komentaru
QUOTE(Nendrytė @ 2007 02 13, 14:17)
Shian ishmaliau keleta audiniu parduotuviu ieshkodama medzhiagos fonui. Radau tinkama tik juoda (ieshkojau baltos). Taigi, jei ka nors domina, plotis 1.10 ,o metro kaina 30lt.
pamirshau parashyti, kad Savanoriu apachioj,audiniu parduotuve, berods Auskrynia.
pamirshau parashyti, kad Savanoriu apachioj,audiniu parduotuve, berods Auskrynia.
As abu savo fonus pirkau audiniu parduotuvej prie Kalvariju turgaus (turgaus teritorijoje yra pastatelis, kurio pirmame aukste sodo reikmenys, seklos ir kita, o antrame aukste audiniai.) Uz metra mokejau 9 Lt
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 14, 13:27)
Nera pas mane dar pakabinto karnizo
Jooo, o per ta fotografija as tuoj visus namus sutvarkysiu
Zmona nesuprato, kodel as krana nuploviau
... kodel pasto dezute sutaisiau (nes laukiu ateinancio photoshopo)
... nesupras ir kodel uzuolaidoms karniza tvirtinu
Beje ant lango pakabinus, diena nepafotografuosi, nes persisviecia
Jooo, o per ta fotografija as tuoj visus namus sutvarkysiu
Zmona nesuprato, kodel as krana nuploviau
... kodel pasto dezute sutaisiau (nes laukiu ateinancio photoshopo)
... nesupras ir kodel uzuolaidoms karniza tvirtinu
Beje ant lango pakabinus, diena nepafotografuosi, nes persisviecia
Kai kuo fotografija iseina i nauda
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 14, 20:50)
Na, atiduodu Jusu kritikai savo mazylio pedutes
Patiko Tik noretusi, kad plastaka kitaip pasukta butu...
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 05, 14:37)
Geras momentas Man ne vienspalvio fono noretusi, bet ta bite pagauti siek tiek is sono Tada ir gelytes visai i tema
As esu dariusi balandziu patinu kovos nuotrauka. Man noretusi ryskiau kita syki pagauti , nes tiesiog nespejau fotiko perreguliuoti - taip greit jie susipese ir viska issiaiskino
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 05, 16:17)
Sita man
QUOTE(ajas @ 2007 02 07, 11:03)
Labai jauki nuotraukyte Kabina
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 02 08, 11:44)
Tu tik dalinai teisi. Dauguma skaitmeninių fotoaparatų daro nuotraukas su kraštinių santikiu 4:3. Tačiau beveik visi skaitmeniniai veidrodiniai fotoaparatai (išskyrus Olympus ir Panasonic) daro klasikinio kraštinių santykio 3:2 nuotraukas.
O kokiu formatu spausdina nuotraukas? 3:2? Teisingai supratau?
Aciu uz komentarus, bandysiu be blico dar.
Kokia man grazi nuotrauka su balandziais tik ryskumo truksta bet tai ir matai
Kokia man grazi nuotrauka su balandziais tik ryskumo truksta bet tai ir matai
Nu smagu matyt nauja temele
Na dar mano su bite pora nuotraukyciu Labai neispeikit, nes daryta su paprasta muilinyte
Na dar mano su bite pora nuotraukyciu Labai neispeikit, nes daryta su paprasta muilinyte
Na ir spejot prirasyti, bandysiu pasivyti
Pradedam...
Ko del hobio nepadarysi... Fotografija rulezzzz
Rimulka, isemei nuotrauka ir as jos nebematau Vienu zodziu nera prie ko prisikabinti
Stebukle, darei spalvota nuotrauka o po to padarei juodai balta? Ir patalyne tamsiai melyna su menuliukais ir zvaigzdutem Su kokia programa dirbai?
Man patinka- visada megau tokio stiliaus nuotraukas. Kliuna per dideli atspindziai. Nesu tikras ar naudojai blica? Ir kazkaip per didelis kontrastas "pjauna" aki. Siaip puiku
Baubazzz, pirmiausia nepatinka man kompozicijos nei pirmoje nei antroje nuotraukoje Reikejo stengtis kad viskas i kadra tilptu: visas tu ir TV su kede antroje. Antroje nuotraukoje viskas pasvire, be to cia man juodas fonas netinka, nes mergina jame paskesta...
Atspindziai (ypac ant akiniu) Antra nuotrauka truputi per tamsi arba taip atrodo del per tamsaus fono. Pabandyk tas nuotraukas apkarpyti, nes dabar per daug tuscio ploto. Sorry uz kritika- nera blogos foto, tik buvo kur man pasireiksti
Siaip studija turi daug galimybiu, bet itariu nera paprasta nemokant tvarkingai jomis pasinaudoti
Na ir Ceburaska,
Pirma foto grazi, bet neaisku kas cia Lyg ir tvora? Gal reikejo siek tiek smailesniu kampu viska paimti ir fokusuoti ne pirma o antra "stulpeli" ?
Antroje nuotraukoje man patinka apsvietimas. as tik itariu kaip si foto galejo atrodyti jei butu panaudotas poliarizacinis filtras O neatrodo, kad namukai i kaire puse virsta?
Antyciu kompozicijos man patinka. Pirma antyte sufokusuota ne i akis!
Kazaks su ekspozicija negerai Antytes neryskios, pacios nuotraukos atrodo kaip pereksponuotos. Nelabai suprantu del ko taip gavosi Gal naudojai bendra o ne taskini ar centrini ekspozicijos matavima?
Man labai patinka pirmoji rankena. Jei butu islaikytas duru (ar vartu) vertikalumas, butu super Antroji rankena man maziau patinka.
Berods viskas.
Pradedam...
bet tu auksinis vyras, pasto dezutes taisai, kranus plauni...
Ko del hobio nepadarysi... Fotografija rulezzzz
cia zaidziau su photoshopu kol Gabija miegojo, ai nezinau ar cia man kas nors gavos grazaus, kazkaip kai ilgai isizaidi, tai jau nebematai rezultatu, tik su sviezia akim gali pasakyt, taip kad laukiu jusu komentaru
Rimulka, isemei nuotrauka ir as jos nebematau Vienu zodziu nera prie ko prisikabinti
Stebukle, darei spalvota nuotrauka o po to padarei juodai balta? Ir patalyne tamsiai melyna su menuliukais ir zvaigzdutem Su kokia programa dirbai?
Man patinka- visada megau tokio stiliaus nuotraukas. Kliuna per dideli atspindziai. Nesu tikras ar naudojai blica? Ir kazkaip per didelis kontrastas "pjauna" aki. Siaip puiku
Baubazzz, pirmiausia nepatinka man kompozicijos nei pirmoje nei antroje nuotraukoje Reikejo stengtis kad viskas i kadra tilptu: visas tu ir TV su kede antroje. Antroje nuotraukoje viskas pasvire, be to cia man juodas fonas netinka, nes mergina jame paskesta...
Atspindziai (ypac ant akiniu) Antra nuotrauka truputi per tamsi arba taip atrodo del per tamsaus fono. Pabandyk tas nuotraukas apkarpyti, nes dabar per daug tuscio ploto. Sorry uz kritika- nera blogos foto, tik buvo kur man pasireiksti
Siaip studija turi daug galimybiu, bet itariu nera paprasta nemokant tvarkingai jomis pasinaudoti
Na ir Ceburaska,
Pirma foto grazi, bet neaisku kas cia Lyg ir tvora? Gal reikejo siek tiek smailesniu kampu viska paimti ir fokusuoti ne pirma o antra "stulpeli" ?
Antroje nuotraukoje man patinka apsvietimas. as tik itariu kaip si foto galejo atrodyti jei butu panaudotas poliarizacinis filtras O neatrodo, kad namukai i kaire puse virsta?
Antyciu kompozicijos man patinka. Pirma antyte sufokusuota ne i akis!
Kazaks su ekspozicija negerai Antytes neryskios, pacios nuotraukos atrodo kaip pereksponuotos. Nelabai suprantu del ko taip gavosi Gal naudojai bendra o ne taskini ar centrini ekspozicijos matavima?
Man labai patinka pirmoji rankena. Jei butu islaikytas duru (ar vartu) vertikalumas, butu super Antroji rankena man maziau patinka.
Berods viskas.
Rimulkos nuotr as ir gi nebemaciau
Baubazz, man zonok apatinej truksta to teliko viso. Labai labai.
Pirmoje vaizdas geras, tik kazkaip man ne sedintis, bet kazkaip zemyn lyg krentantis atrodai, bet net nezinau, gal cia man toks keistas ispudis.
Gaila, kad negali sedet, pozuot ir pats pro objektyva ziuret O man atrodo siuo atveju labai to truksta
Baubazz, man zonok apatinej truksta to teliko viso. Labai labai.
Pirmoje vaizdas geras, tik kazkaip man ne sedintis, bet kazkaip zemyn lyg krentantis atrodai, bet net nezinau, gal cia man toks keistas ispudis.
Gaila, kad negali sedet, pozuot ir pats pro objektyva ziuret O man atrodo siuo atveju labai to truksta
QUOTE(Bilekas @ 2007 02 15, 11:05)
Spalvota, po to su dell picture pajuodinau Blicas naudotas
aciu uz komentara
Dar pas baubazz iziuriu pirmoj nuotraukytej seseli, kurio neturetu but ane