QUOTE(Ernestulka @ 2007 02 25, 21:31)
Labas,
Net negaliu pagalvoti apie tai,kokiu zmoniu yra,nervai ima pagalvojusi,kad Lietuvai dar toli iki Europos...
Esu patenkinta zmonem Anglijoj,aisku yar visokiu,bet tikrai niekas neprieis ir napasakys,kad tavo vaikas kazkaip ne taip sedi,ar tavo vaikas ne taip atrodo...
turiu pusesere su negalia,tai patikekit,kokiu repliku mano teta prisiklausiusi yra,kad jos dukra stora arba dar kas ne taip...
Lietuva labai nori dideli europieciai pasirodyti,bet mane labai nervina tas,kad parduotuvese,padare pagal europos sajungos standartus,zmogui pav.; i antra auksta su vezimu ar invalido vezimeliu be sansu pasikelti,nes nera jokiu liftu,kad ir mamom,kai visos priemones kudikiams yra antrame aukste,reikia lipti laiptais,palikti vezima apacioje,as cia apie "norfa" rasau,kaip jie taip daro nesuprantu...
Ai nera zodziu man
Papildyta:
[quote=joolita,2007 02 27, 23:33]
maniske bijo tik to zodzio. tik pradeda oziuotis sakau,kur dirziukas? tai ta tik nutyla ir guli kaip pabuciuota

mama mane bara uz tai kad gasdinu vaika,o ka daryt kai oziai net per kelnes lipa?
Papildyta:
Dirziuko mano nebijodavo,sakydavau nori i rura,atsinesiu dirza...
sako noriu,paskui kai jau oziai pradejo per kelnes lysti,tai paemiau odini dirziuka ir per rura,nuo tos dienos,nebenori dirzo

,tik paklausiu ar nori,sako nenoriu...