Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(rena @ 2007 02 27, 15:37)
siurpas net per kuna nuejo user posted image, na saviskiui irgi duodu i kaili, nes kitaip neina su juo susitvarkyt, na nesupranta kitaip schmoll.gif tik paimi dirza i rankas, tada daeina doh.gif arba daro viska specialiai, kol dirzas rankose neatsiduria blink.gif o kai pliauksteli per uzpakaliuka, tai juokiasi, na is proto taip galima iseiti doh.gif kartais net paciai juokas paima bigsmile.gif

maniske bijo tik to zodzio. tik pradeda oziuotis sakau,kur dirziukas? tai ta tik nutyla ir guli kaip pabuciuota thumbup.gif mama mane bara uz tai kad gasdinu vaika,o ka daryt kai oziai net per kelnes lipa?
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2007 02 27, 13:24)
As tai vietoj tavo mamos iskviesciau vaiku teises  schmoll.gif  verysad.gif

pas ja atvaziuoja kartais is vaiku teisiu,bet seniunas visada perspeja ja kad turi atvaziuoti,tai ji pasitvarko.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 28, 00:33)
Papildyta:

pas ja atvaziuoja kartais is vaiku teisiu,bet seniunas visada perspeja ja kad turi atvaziuoti,tai ji pasitvarko.

O jus iskvieskit be perspejimo mad.gif juk vaikas kencia toj seimoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 02 28, 12:21)
O jus iskvieskit be perspejimo  mad.gif juk vaikas kencia toj seimoj  verysad.gif

jo kencia,bet as nezinau ka ten kviesti,jam jau 22metai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 02 25, 21:31)
tai va, sakau ta karteli taip pritrenke, kad kaip niekad su mama zodziu pritrukom.  doh.gif  karsta.gif nors siaip visad mokam atsikirst i tokiu bobuliu replikas. ypac pas mano mama tokiais susidurimais palauk nera.  bigsmile.gif na, bent jau prajuokino moteriske nerealiai.  hihihi.gif neisivaizduoju, kaip gali but tokiu buku zmoniu.. ir ta moteriske buvo ne kokia suvaikejus senute o is paziuros normali moteriske, bet kaip pasirode, proto tai neturinti ne laso dievazi.  doh.gif  blink.gif  fool.gif

Labas,
Net negaliu pagalvoti apie tai,kokiu zmoniu yra,nervai ima pagalvojusi,kad Lietuvai dar toli iki Europos...
Esu patenkinta zmonem Anglijoj,aisku yar visokiu,bet tikrai niekas neprieis ir napasakys,kad tavo vaikas kazkaip ne taip sedi,ar tavo vaikas ne taip atrodo...
protest.gif protest.gif lithuania.gif
turiu pusesere su negalia,tai patikekit,kokiu repliku mano teta prisiklausiusi yra,kad jos dukra stora arba dar kas ne taip...
Lietuva labai nori dideli europieciai pasirodyti,bet mane labai nervina tas,kad parduotuvese,padare pagal europos sajungos standartus,zmogui pav.; i antra auksta su vezimu ar invalido vezimeliu be sansu pasikelti,nes nera jokiu liftu,kad ir mamom,kai visos priemones kudikiams yra antrame aukste,reikia lipti laiptais,palikti vezima apacioje,as cia apie "norfa" rasau,kaip jie taip daro nesuprantu... schmoll.gif
Ai nera zodziu man g.gif
Papildyta:
[quote=joolita,2007 02 27, 23:33]
maniske bijo tik to zodzio. tik pradeda oziuotis sakau,kur dirziukas? tai ta tik nutyla ir guli kaip pabuciuota thumbup.gif mama mane bara uz tai kad gasdinu vaika,o ka daryt kai oziai net per kelnes lipa?
Papildyta:
Dirziuko mano nebijodavo,sakydavau nori i rura,atsinesiu dirza...
sako noriu,paskui kai jau oziai pradejo per kelnes lysti,tai paemiau odini dirziuka ir per rura,nuo tos dienos,nebenori dirzo lotuliukas.gif ,tik paklausiu ar nori,sako nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 27, 23:33)
maniske bijo tik to zodzio. tik pradeda oziuotis sakau,kur dirziukas? tai ta tik nutyla ir guli kaip pabuciuota thumbup.gif  mama mane bara uz tai kad gasdinu vaika,o ka daryt kai oziai net per kelnes lipa?

na mano nuomone, jei jie ligoniukai tai nereiskia, kad reikia leisti lipti sau ant galvos, juk kazkokia disciplina turi buti smile.gif

Egliauskis, kas del pardoskiu, tai su tavim pilnai sutinku drinks_cheers.gif netgi ir kai kuriose maximos parduotuvese, net su paprastu vaikisku vezimu pro kasas neine pravaziuot doh.gif na tai isvis berisizmas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 02 28, 15:06)
Dirziuko mano nebijodavo,sakydavau nori i rura,atsinesiu dirza...
sako noriu,paskui kai jau oziai pradejo per kelnes lysti,tai paemiau odini dirziuka ir per rura,nuo tos dienos,nebenori dirzo  lotuliukas.gif ,tik paklausiu ar nori,sako nenoriu...

kol neparagavo tol ir nebijojo schmoll.gif ir keles maximas zinau kur vezima ant kupros neskis i antra auksta. i tokias tada neinu,nesitampau schmoll.gif as manau cia tik jiems blogiau,klientura praranda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 28, 14:32)
kol neparagavo tol ir nebijojo schmoll.gif  ir keles maximas zinau kur vezima ant kupros neskis i antra auksta. i tokias tada neinu,nesitampau schmoll.gif  as manau cia tik jiems blogiau,klientura praranda thumbup.gif

as irgi i tokias neinu, juk vaiko nepaliksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 28, 15:16)
na mano nuomone, jei jie ligoniukai tai nereiskia, kad reikia leisti lipti sau ant galvos, juk kazkokia disciplina turi buti smile.gif

zinoma turi but thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas visus oziai vienodi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 02 28, 15:34)
as irgi i tokias neinu, juk vaiko nepaliksi g.gif

aisku kad nepaliksi schmoll.gif o tampytis irgi reik sveikatos turet,su vaiku uzlipk,o atgal dar vaika nesk ir prekes. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
[/quote]

dieve, kaip baisu. tikrai reiktu gelbet ta vaikinuka ir kuo greiciau. iskviest gal net policija be jokio perspejimo kad pamatytu tikraji vaizdeli. galu gale jei tas vaikinukas yra prievartaujamas juk cia rimtas nusikaltimas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 28 vasario 2007 - 21:19
[quote=Ernestulka,2007 02 28, 22:18]
[/quote]
dieve, kaip baisu. tikrai reiktu gelbet ta vaikinuka ir kuo greiciau. iskviest gal net policija be jokio perspejimo kad pamatytu tikraji vaizdeli. galu gale jei tas vaikinukas yra prievartaujamas juk cia rimtas nusikaltimas. unsure.gif
[/quote]
as ir ta pati mamai sakiau,o ji man liepe nesikist,dar paskui padarys man ka is kersto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 28, 14:53)
aisku kad nepaliksi schmoll.gif  o tampytis irgi reik sveikatos turet,su vaiku uzlipk,o atgal dar vaika nesk ir prekes. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

as tai jau dabar palieku saviski namie viena 2-3val., pabuna, ziuri telika ar dar kuo uzsiima, savo kambary dazniausiai ir randu. As tai nelabai turiu ir jegui lauka isvest, dar vasara tai istempiu, bet ziema tai jau ne schmoll.gif o dar ir kai mazius atsirado, tai i lauka ir nebeistempdavau, nes juk ir to ir to nepastumsiu viena doh.gif na nieko dabar jau nuosavam name gyvenam, savas kiemas, tai jau abu galesiu ganyti thumbup.gif

nu bet man del to vaikinuko, kai, paskaitau...visi viduriai persivercia blink.gif kazkaip gaila, o dar ir prievartauja... doh.gif as iskart isivaizduoju savo Edvina ir man negera mega_shok.gif brrrrrrrrrrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 03 01, 09:54)

nu bet man del to vaikinuko, kai, paskaitau...visi viduriai persivercia blink.gif kazkaip gaila, o dar ir prievartauja... doh.gif as iskart isivaizduoju savo Edvina ir man negera mega_shok.gif brrrrrrrrrrrrrrr

man ir jo gaila verysad.gif nemankstina jo visai,jis anksciau pats po truputi pavalgydavo,o dabar ir laukia jei kas susimils,tai pamaitins. yra dar 2 seses ir brolis. viena sese jau vilniuje gyvena,seima turi. O ta jaunesne irgi nuo tevo kencia,ir ja grabalioja verysad.gif pora kart motina buvo policija iskvietus,ji isveza,o po to vel ta pati daro.

Atsakyti