Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(joolita @ 2007 10 28, 10:49)
4u.gif baikit taip juokaut,kai isimylesiu pacios pirmos tai suzinosite thumbup.gif  o dabar tai tik akis ganau,degalineje kur kura visad pilu,jau mergina mane. Bet ai ......  reikia pirma zaizdas issigydyt ,issilaizyt ir tada jau i morciu thumbup.gif

Dviese tas zaizdas gydyt lengviau mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 28, 13:23)
Dviese tas zaizdas gydyt lengviau  mirksiukas.gif  ax.gif

as tikiu jog lengviau. nenoriu saves skaudinti,vyrui tokio vaikiuko nereikejo,galvojat jog visi isskestom rankom nores priimti? skaudi,bet tiesa tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 28, 09:49)
4u.gif baikit taip juokaut,kai isimylesiu pacios pirmos tai suzinosite thumbup.gif  o dabar tai tik akis ganau,degalineje kur kura visad pilu,jau mergina mane. Bet ai ......  reikia pirma zaizdas issigydyt ,issilaizyt ir tada jau i morciu thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2007 10 28, 17:20)
as tikiu jog lengviau. nenoriu saves skaudinti,vyrui tokio vaikiuko nereikejo,galvojat jog visi isskestom rankom nores priimti?  skaudi,bet tiesa tokia verysad.gif

na jau tu man sia tema tik nevaryk bigsmile.gif as savo brangiausia, tfu ta sudo gabala tongue.gif atsiprasau, kad taip grubiai, bet jis to vertas blush2.gif ax.gif tai va, apie ka as cia mastau.gif aaaaaaaaa....nu tak vot, kai as ji išameciau, dabartini wub.gif suitikau po 3men., o per tuos men dar ir tas š... (pyyyyyp) gabalas ramybes nedave doh.gif nu tas žaisdas, kaip buvo smagu laižyt bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
O siaip joolita sakyciau dziaukis kol gali, suprantu kad yra vaikas, bet ir sau reikia skirti demesio bigsmile.gif o juk nebutinai susipazinus su vyriskiu ir nuejus i kelis pasimatymus jis turi prisiimti atsakomybe uz tavo vaika ir nebutinai, kad pirmas sutiktasis turi buti tavo vyras, manau pasimatymai yra smagiau nei gyvenimas kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2007 10 29, 12:30)
Sveikos mamos  unsure.gif

Atleiskit,jei pasirodysiu izuli, bet man ramybes neduoda vienas klausimas  unsure.gif  Mano mazyle gime 38 sav., vandenys buvo ne tai, kad zali, bet tiesiog juodi  verysad.gif  gime mazo svorio - 2740 gr, raumenu tonusas padidejes. Prisiskaiciau, kad visi mineti dalykai gali reiksti, kad mergyte sirgs cerebriniu paralyzium, nes dar nestumo metu jai truko deguonies, del ko galejo buti pakenktos smegenys  verysad.gif  verysad.gif  Klausimas- kokie pirmieji simptomai rode jusu vaiku liga?

atsakioj anoj temoj ax.gif
Atsakyti
Labas. Na manau tryliktoji, jog dabar dar nepanikuok. Visaip su tais vaikais buna. Na pazistu viena mama, kuri pagimde dukryte, o vietoje vandens buvo dvokiantis dumblas. Na ir ka auga grazi ir protinga mergaite. Na o pozymiai tokio amziaus kaip tavo dukrytes gali buti tik galvos sukimas daugiau i viena p, galbut dar istiestos kojytes ar daugiau tiesiamos. Dar gali mazai judinti galunes. O raumenu tonusas dazniausiai visiems padidejes. Apie 4 men. pabaiga turetu sunormaleti. Daugiau tokie dalykai pradeda listi 3-4 men.
Mums irgi 4 men. pabaigoje kai kurie pozymiai pasimate. Praejome mankstu kursa ir neurologai paralyziaus diagnoze kol kas atmeta. Mums dabar 10men. Dar kolkas paliko stebejimui, kadangi vystymusi neatsiliekame nuo savo bendraamziu. Tai va, ziuresim, gal pavyks issisukti be tokiu diagnoziu.O jums sekmes.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 00:34)
O siaip joolita sakyciau dziaukis kol gali, suprantu kad yra vaikas, bet ir sau reikia skirti demesio bigsmile.gif o juk nebutinai susipazinus su vyriskiu ir nuejus i kelis pasimatymus jis turi prisiimti atsakomybe uz tavo vaika ir nebutinai, kad pirmas sutiktasis turi buti tavo vyras, manau pasimatymai yra smagiau nei gyvenimas kartu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nera ka ir bepridurti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 15:01)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif nera ka ir bepridurti  drinks_cheers.gif

nu galetom koki zodeli prirasyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivabra @ 2007 10 29, 15:51)
Labas. Na manau tryliktoji, jog dabar dar nepanikuok. Visaip su tais vaikais buna. Na pazistu viena mama, kuri pagimde dukryte, o vietoje vandens buvo dvokiantis dumblas. Na ir ka auga grazi ir protinga mergaite. Na o pozymiai tokio amziaus kaip tavo dukrytes gali buti tik galvos sukimas daugiau i viena p, galbut dar istiestos kojytes ar daugiau tiesiamos. Dar gali mazai judinti galunes. O raumenu tonusas dazniausiai visiems padidejes. Apie 4 men. pabaiga turetu sunormaleti. Daugiau tokie dalykai pradeda listi 3-4 men.
Mums irgi 4 men. pabaigoje kai kurie pozymiai pasimate. Praejome mankstu kursa ir neurologai paralyziaus diagnoze kol kas atmeta. Mums dabar 10men. Dar kolkas paliko stebejimui, kadangi vystymusi neatsiliekame nuo savo bendraamziu. Tai va, ziuresim, gal pavyks issisukti be tokiu diagnoziu.O jums sekmes.

Pritariu tau drinks_cheers.gif manau,nereikia bereikalingai dabar nerimauti smile.gif kaip bus toliau laikas parodys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 16:04)
nu galetom koki zodeli prirasyt tongue.gif

Nu ka cia ir bepridursi irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 15:07)
Nu ka cia ir bepridursi  irnesakyk.gif  biggrin.gif

na kad tvirtesnis zodis mano butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 16:09)
na kad tvirtesnis zodis mano butu tongue.gif

Nu ka as galiu pasakyt tongue.gif linkiu Jolitai susirasti antra gyvenimo puse.tik karteles taip aukstai neuzkelti,nes kiekvienas zmogus yra individualus ir pas kiekviena yra trukumu ax.gif taip kad rast tobula siais laikais praktiskai neimanoma blush2.gif a suprasit apie ka as cia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 15:14)
a suprasit apie ka as cia?  biggrin.gif

man tai dasilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 17:26)
man tai dasilo ax.gif

Gerai ph34r.gif mirksiukas.gif
Atsakyti