Įkraunama...
Įkraunama...

Vizažistų kursai

QUOTE(marinaa @ 2010 01 14, 17:26)
Cia del saves ar darbui?
nes kiek zinau tam kad dirbt salone kosmetologe reikalingas medicininis.
o tokio kaip vizazisto nelabai rasi darba  g.gif

pradziai bus gerai ir tokie kursai o kaip bus toliau paziuresiu kai baigsis mokslai rolleyes.gif . as manau kad vien del saves uz tokius kursus moket 4200 lt tikrai ne mazai,bent siuo metu LT. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 01 14, 19:53)
pradziai bus gerai ir tokie kursai  o kaip bus toliau  paziuresiu kai baigsis mokslai rolleyes.gif . as manau kad vien del saves uz tokius kursus moket 4200 lt  tikrai ne mazai,bent siuo metu LT. ax.gif

Aš irgi dairausi vizažistės kursų. Iš pradžių galvojau irgi apie Femina bona, bet dabar yra atsiradę tarptautinių mokyklų, tai kaip ir geriau, kai diplomas galioja visur.
Tik dabar blaškausi tarp Sla akademijos ir International Make Up Center. Gal kas kokių nuomonių turite, labai būtų įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 01 15, 18:31)
Aš irgi dairausi vizažistės kursų. Iš pradžių galvojau irgi apie Femina bona, bet dabar yra atsiradę tarptautinių mokyklų, tai kaip ir geriau, kai diplomas galioja visur.
Tik dabar blaškausi tarp Sla akademijos ir International Make Up Center. Gal kas kokių nuomonių turite, labai būtų įdomu  4u.gif

ax.gif GAL IR NIEKO MOKYKLELES BET IR KAINOS TAI JAU TIKRAI NEMAZOS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 01 15, 18:31)
Tik dabar blaškausi tarp Sla akademijos ir International Make Up Center. Gal kas kokių nuomonių turite, labai būtų įdomu  4u.gif

tokiu atveju jau geriau femina bona, jie nera suinteresuoti ismokinti jus dirbti tik su viena dekoratyvine kosmetika. o sla ir IMUC (International Make Up Center) jie tik su savo kosmetika mokins unsure.gif o feminoj bonoj dar ir higienine kosmetologija ismokina ne tik dekoratyvine dar ir kaina prieinamesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2010 01 19, 15:58)
tokiu atveju jau geriau femina bona, jie nera suinteresuoti ismokinti jus dirbti tik su viena dekoratyvine kosmetika. o sla ir IMUC (International Make Up Center) jie tik su savo kosmetika mokins  unsure.gif  o feminoj bonoj dar ir higienine kosmetologija ismokina ne tik dekoratyvine dar ir kaina prieinamesne  ax.gif

thumbup.gif ir as del to buten pasirinkau siuos kursus,butu smagu susipazint dar su kuo nors kas noretusi ten mokintis ten nuo kovo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2010 01 19, 17:58)
tokiu atveju jau geriau femina bona, jie nera suinteresuoti ismokinti jus dirbti tik su viena dekoratyvine kosmetika. o sla ir IMUC (International Make Up Center) jie tik su savo kosmetika mokins  unsure.gif  o feminoj bonoj dar ir higienine kosmetologija ismokina ne tik dekoratyvine dar ir kaina prieinamesne  ax.gif

Na aš labiau apsisprendžiau kad tarptautinis diplomas būtų, nes nežinai čia su ta Lietuvėle kas gali būti. Gal vieną rytą atsikėlus reiks sėsti ir važiuoti į kitą šalį g.gif .

Marinaa, o iš šių 2 kaip jums atrodo kas geriau sla ar IMUC (International Make Up Center)? Negaliu apsispręsti doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinot kur butu galima pasimokyti makiazo del saves?
Atsakyti
QUOTE(Onele31 @ 2010 03 03, 16:14)

Labas,
Neparasei kokiam mieste. Kaune galima http://www.ispado.lt/lt/makiazas-sau/, o Vilniuje kiek zinau FeminaBona organizuoja "makiazas sau" kursus.
Atsakyti
QUOTE(Onele31 @ 2010 03 03, 16:14)

mane domintu Klaipdoje thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 03 04, 10:16)
mane domintu Klaipdoje thumbup.gif  thumbup.gif

Na su Klaipeda sunkiau smile.gif Pabandyk google paieskoti. Siaip makiazo kursus FeminaBona organizuoja ir Klaipedoje. Tik klausimas kaip su "makiazas sau" kursais. Bet manau, kad jei surinktu grupe, tai ir Klaipedoje tokios paorganizuotu. Pabandyk jiems patiems pasiskambinti.
Atsakyti
ax.gif labuka ,as nuo rytojau jau pradedu vizazistu kursus kaune feminoj bonoj clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 03 07, 22:05)
ax.gif labuka ,as nuo rytojau jau pradedu vizazistu kursus kaune feminoj bonoj clap.gif

Sveikute,
Fainumelis thumbup.gif Kokie ispudziai? Ar patiko?
Atsakyti