pas dizainre zileniene vyksta vln. salone jos, balta avis. ar kaip jis vadinasi, kazkas su avim:)
sveikos
ir as sumaniau Klaipedoje pradeti eiti i visazisciu kursus gal patartumete kur geriau?
Esu girdejusi kad netik Femina bona, bet ir Vaivos namai (esantys Dz.Vandens g.) organizuoja kursus, bet as tikrai verta pasinerti i privataus sektoriaus siulomus mokymus?
gal geriau butent stoti i kolegija ar pasirinkti darbo uzimtumo centra?
padekite, aciu
ir as sumaniau Klaipedoje pradeti eiti i visazisciu kursus gal patartumete kur geriau?
Esu girdejusi kad netik Femina bona, bet ir Vaivos namai (esantys Dz.Vandens g.) organizuoja kursus, bet as tikrai verta pasinerti i privataus sektoriaus siulomus mokymus?
padekite, aciu
gal kas pasakytu kokie yra kvalifikaciniai laipsniai visazisciu ? ar tik vieno lygio jie lt? ar baigus kursus gaunamas sertifikatas ar diplomas?pvz feminoj bonoj?
QUOTE(Damutte @ 2009 08 25, 16:17)
pas dizainre zileniene vyksta vln. salone jos, balta avis. ar kaip jis vadinasi, kazkas su avim:)
Niekur nerandu tokios informacijos
QUOTE(nera_ko_nori @ 2009 07 31, 06:49)
Laba ryta. Reikia patarimo is baigusiu visazisciu kursus FEMINA BONOJ(tuos viska apimancius,brangesnius). Buvau nuvykus i ju biura,bet vadybininke buvo isvykus,tai negalejo suteikt issamios informacijos. Tik pasake, kad belike vietu popietinej pamainoj, t.y. paskaitos iki 17:30val., problema tame,kad man paskaitos univere prasideda nuo 17:30,o iki universiteto apie 20min kelio. Klausimas toks: kaip destytojos,ar noriai isleidzia, ar daug prarasciau iseidama tom 20minuciu anksciau,nes visgi pinigai bus sumoketi....ir nemazi Cia klausimas toms,kurios lanke,ir zino kaip vyksta paskaitos Dekui uz atsakymus.
išleidžia, juk žmonės dėsto
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2009 08 20, 12:59)
mergaites o 5400lt uz vizazistes kursus tai yra labai brangu? ten 10 savaiciu kursai, isduodamas diplomas, ir dar kosmetikos duoda uz 1500lt, pasakykit kas nors savo nuomone
kaip galima pasakyti jei nežinom kas į juos įeina
QUOTE(maye @ 2009 08 27, 08:51)
sveikos
padekite, aciu
padekite, aciu
Klaipedoje kursus organizuoja Viva salonas, kiek girdejau tikrai geri kursai
QUOTE(Erikusia123 @ 2009 10 28, 10:03)
Sveikos merginos,
Gal zinot kur kaune vyksta kursai aparpt Femina Bona? Gal kas individualiai mokina? Bagineju siais metais mokykla (Karaliaus Mindaugo g.) , ir noriu eiti tobulinti igudzius, nes mokykloj tai tik pagrindus ismokina...
Is anksto aciu uz info...
Gal zinot kur kaune vyksta kursai aparpt Femina Bona? Gal kas individualiai mokina? Bagineju siais metais mokykla (Karaliaus Mindaugo g.) , ir noriu eiti tobulinti igudzius, nes mokykloj tai tik pagrindus ismokina...
Is anksto aciu uz info...
gal galiu paklausti baigete vidurine ar visazisciu mokykla? jei pastaraja, gal jums nereik daugiau mokytis, tiesiog imtis daugiau praktikos
Sveikutės gal čia yra baigiančių visažistės mokslus? nes mes ieškomės, kas galėtų padaryt kokį paprastesnį, kartais ir įdomesnį makiažą fotosesijoms. Būtų barteriniai mainai tokie, jums praktika ir kokybiškos jūsų darbo nuotraukos, o mums makiažas, nes kolkas kai fotosesijos daugiau įdėjinės ir sau, o jei gerai sektųsi bendraut vėliau būtų galima sumastyti ir kąnors dėl uždarbio Vieta būtų vilnius
labukas as siandien uzsirasiau i visazisciu kursus femina bonoj labai dziaugiuosiu ir laukiu mokslu pradzios kurie prasides kovo menesi .
QUOTE(sakudin @ 2010 01 14, 16:57)
labukas as siandien uzsirasiau i visazisciu kursus femina bonoj labai dziaugiuosiu ir laukiu mokslu pradzios kurie prasides kovo menesi .
Cia del saves ar darbui?
nes kiek zinau tam kad dirbt salone kosmetologe reikalingas medicininis.
o tokio kaip vizazisto nelabai rasi darba