sveikos mergaites, mane domintu kainos elizoj ir feminoj bomoj. idomu kaip ten su kokybes ir kainu santykiu
Šiandien pradėjau mokintis Feminoj Bonoj, man atrodo, kad viskas bus puiku
gal zinote ar Kaune kokioje profesineje rengimo mokykloje yra makiazo kursu?
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 02, 13:52)
Papildyta:
Papildyta:
yra tokie kursai kaune,kano profesinio parengimo centre,dekoratyvines kosmetikos(visazistes),misko gatv.15,202988,kaina 3051,73lt,22savaites
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 02, 14:52)
o kodėl Jūs norit eit į profesinę?
juk ten mokslai ilgi ir man atrodo mokami šiek tiek
Kaune tikrai yra tokia mokykla, bet va kur tai internete paieskokit .
Beja ten ruošdavo bent jau seniau, tai čia nuogirdos iš ne vieno žmogaus
Sveikos, ir as radau makiazo kursus, uzsiemimai vyksta 4 dienas po 2 valandas, kaina 260Lt, ar neperbrangu? Cia nuoroda http://www.mokymugid...ab/makiazas_sau
sipado maciau organizuoja ir visazo profesionalias pamokas. duoda diploma. kaina apie 3000. nuo lipeos men grupe rengia. seip tai siais laikais brangoka.
Papildyta:
va dar imetu programa
Profesionalus vizažo kursas
Tai praktiniai užsiėmimai, kurių metu išmoksite profesionalaus vizažo ir galėsite dirbti profesionaliais vizažistais.
Baigus šį kursą, kiekvienas dalyvis turės savo profesionalų darbų albumą (portfolio).
Kursas parengtas tiek turintiems pagrindus, tiek šios srities naujokams, norintiems tapti profesionaliais vizažistais.
Programa:
Profesionalūs makiažo produktai, tekstūros, specialios priemonės ir instrumentai.
Veido morfologija, proporcijos, veido koregavimo principai.
Spalvotyra. Natūralus makiažas.
Individualus koreguojantis makiažas.
Jauninantis makiažas.
Makiažas vyrams.
Akių formos koregavimo principai, vertikali ir horizontali akių šešėliavimo metodika.
Dieninis, vakarinis, vestuvinis, šou makiažas.
Makiažas nuotraukoms, televizijai.
XX a. makiažo istorija.
Naujausios makiažo tendencijos.
man tai per brangus tie kurai, gal kadanors, bet en dabar.
Marge o tu bivai tose keliu dienu?
Papildyta:
va dar imetu programa
Profesionalus vizažo kursas
Tai praktiniai užsiėmimai, kurių metu išmoksite profesionalaus vizažo ir galėsite dirbti profesionaliais vizažistais.
Baigus šį kursą, kiekvienas dalyvis turės savo profesionalų darbų albumą (portfolio).
Kursas parengtas tiek turintiems pagrindus, tiek šios srities naujokams, norintiems tapti profesionaliais vizažistais.
Programa:
Profesionalūs makiažo produktai, tekstūros, specialios priemonės ir instrumentai.
Veido morfologija, proporcijos, veido koregavimo principai.
Spalvotyra. Natūralus makiažas.
Individualus koreguojantis makiažas.
Jauninantis makiažas.
Makiažas vyrams.
Akių formos koregavimo principai, vertikali ir horizontali akių šešėliavimo metodika.
Dieninis, vakarinis, vestuvinis, šou makiažas.
Makiažas nuotraukoms, televizijai.
XX a. makiažo istorija.
Naujausios makiažo tendencijos.
man tai per brangus tie kurai, gal kadanors, bet en dabar.
Marge o tu bivai tose keliu dienu?
Nebuvau, bet planuoju eit, jei nedings noras iki liepos Siaip tai jau seniai zadu nueit i panasius kursus, kad ismokt paciai graziai dazytis, juk visam gyvenimui bus tokios zinios. Tik kazkaip abejoju, kad per keturias dienas imanoma konors ismokt...
QUOTE(Marge @ 2009 06 15, 20:29)
Nebuvau, bet planuoju eit, jei nedings noras iki liepos Siaip tai jau seniai zadu nueit i panasius kursus, kad ismokt paciai graziai dazytis, juk visam gyvenimui bus tokios zinios. Tik kazkaip abejoju, kad per keturias dienas imanoma konors ismokt...
Gal buvote kas nors tuose ispado kursuose, kokia nuomonė?
Laba ryta. Reikia patarimo is baigusiu visazisciu kursus FEMINA BONOJ(tuos viska apimancius,brangesnius). Buvau nuvykus i ju biura,bet vadybininke buvo isvykus,tai negalejo suteikt issamios informacijos. Tik pasake, kad belike vietu popietinej pamainoj, t.y. paskaitos iki 17:30val., problema tame,kad man paskaitos univere prasideda nuo 17:30,o iki universiteto apie 20min kelio. Klausimas toks: kaip destytojos,ar noriai isleidzia, ar daug prarasciau iseidama tom 20minuciu anksciau,nes visgi pinigai bus sumoketi....ir nemazi Cia klausimas toms,kurios lanke,ir zino kaip vyksta paskaitos Dekui uz atsakymus.
mergaites o 5400lt uz vizazistes kursus tai yra labai brangu? ten 10 savaiciu kursai, isduodamas diplomas, ir dar kosmetikos duoda uz 1500lt, pasakykit kas nors savo nuomone