QUOTE(Ogestina @ 2015 01 05, 13:44)
http://g24.lt/makeup/ dėl kursų šitų galiu tik pasakyti nuomone nes pati rinkausi ir baigiau makeup2go poto Glamourmakeup. g24 paskaita vyksta 2,5 val. tiek pat kiek ir makeup2go, nu aš nznau gal kitos itin greitai dirba. Bet valandą rodo kaip atlikti makiažą dėstytoja ir mums likdavo 1,5val dar viena ant kitos darydavom. Tai viena padazydavo kitai nelikdavo laiko ir tai nespėdavau iki galo. Tai poto ant saves darydavom. Laiko ištikro labai nedaug. Glamourmakeup 3.5val bet ir tai dar užsibūdavom ilgiau, visgi mokiniesi nesigauna viskas greitai. Labai atkreipkite dėmesi ar kursuose dažysite viena ant kitos ar ant modelių. Kokia trukmė paskaitos. Labai dabar apgaudinėja visur. Buvau Birutes Pajedienes seminare tai buvau visiskai nusivylus. Makiažas net fotografas sako paakiai subėge veidas blizga. Labai atmestinai rodė, nieko nepasakojo kaip daryti ką po ko.
Www.smilga-beautylab.lt pamokos trukme 3h bet makiazui atlikti skiriamos 2h ir makiazas atliekamas ant modeliu o viena ant kitos. Desto net 8 destytojai, tad is kiekvieno galima ismokti vis ko naujo.