Sveiko merginos, galiu pasidalinti savo patirtimi, pati baigiau makeup 2 go makiažo kursus, tai mano buvo pirmieji kursai už tat man viskas buvo labai įdomu ir aktualu. Bet dar kad galėčiau pradėti dirbti man labai trūko daugiau žinių. Kolegė darbe parekomendavo Glamourmakeup studija, bijojau kadangi atsiliepimų nieko neradau! Bet dabar galiu jums parekomenduoti jas, labai likau patenkinta ir kaip pradedančiąjai ten gavau žymiai daugiau žinių. Pats didžiausias pliusas, kad Glamourmakeup praktika atlikdavom ant modelių, o makeup2go viena ant kitos - tai didelis minusas. Bet dabar su užsidegimu galiu pasakyti kad tai mano svajonių darbas:)
Sėkmės, tikiuosi padėjau kažkam.
Papildyta:
QUOTE(buk originali @ 2014 06 15, 10:52)
Sveikos
irgi domiuosi vizazo kursais, tai nezinau kurios geriau pasirinkti, gal femina?
girdejau nelabai grazius atsiliepimus
apie sita mokykla isvis patyliu..norejau ir as ten stoti, bet jau is keleta zmoniu isgirdau kad ten Saraskino kontora- mokslu kokybe bloga, o pinigus lupa kaip uz tarptautine mokykla, nors diplomas visai ne tarptautinis pasirodo, ir dar girdejau kad isdurineja labai merginas: zada is pradziu daug, meluoja, o galiausiia visai kitaip buna. Tai kazkaip nelabai nuteikia.
Mano draugė mokinosi dar kai buvo SLA studija - dabar persivadino į grimo akademija. Buvau pas ja modleiu nekarta. Tikrai nerekomenduočiau. Jinai taip pat labai nusivylus buvo. Per paskaitas ir fotosesijas mus modelius padazydavo ir vesdavo fotografuotis, o dėstytojų net nebudavo, parodydavo makiaža ir išeina. Kadangi pati einu ta sritimi tai labai daug domėjausi apie visus kursus ir pasirinkau makeup 2go poto ėjau i Glamourmakeup studija.