o gal kas girdeja atsiliepimus apie femino bonos kursus makiazas sau, kursus? ar jie verti demesio?
QUOTE(Leja_ @ 2011 12 29, 22:44)
o gal kas girdeja atsiliepimus apie femino bonos kursus makiazas sau, kursus? ar jie verti demesio?
ir man idomu
QUOTE(Senti @ 2011 12 28, 10:49)
mačiau kad mergaitės ieškojo makiažo kursų Klaipėdoje..
galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI)
čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook....1...9136&type=3
kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 lt
jei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836
Kviesti Viktoriją dėl kursų...
galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI)
čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook....1...9136&type=3
kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 lt
jei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836
Kviesti Viktoriją dėl kursų...
Atsiprašau kad kartoju žinutės dalį - tiesiog buvau parašiusi blogą numeriuką (kažkodėl nesujungia).. Šitas turėtų tikti - 8-685-31394
Laba vakara,
Norejau pasidalinti, kad Zygimantu grozio namuose buvau asmenineje pamokeleje pas vizaziste Lina ir man labai patiko
Tad nuo kitos savaites tesiu vizazo mokslus, menesio laiko makiazo kursuose ten pat Labai laukiu
Norejau pasidalinti, kad Zygimantu grozio namuose buvau asmenineje pamokeleje pas vizaziste Lina ir man labai patiko
Tad nuo kitos savaites tesiu vizazo mokslus, menesio laiko makiazo kursuose ten pat Labai laukiu
QUOTE(merselle @ 2012 01 02, 10:13)
ir man idomu
Tikrai taip ir dar jeigu destys VITALIJA !!!
QUOTE(aidakurs @ 2012 01 17, 23:18)
jau lankau siuos kursus, tik Klaipedoje, esu patenkinta
QUOTE(aidakurs @ 2012 01 18, 01:18)
As lankiau kursus Kaune, pas Vitalija, labai patiko , rekomenduoju
QUOTE(Miurella @ 2012 01 31, 00:01)
Sveiki Kaip manote, ar būtina pvz. mokėti gražiai piešti norint būti vizažiste? Klausiu to, nes man nelabai sekasi dailė, o vizažistės specialybė mane žavi..
As pries eidama i makiazo kursus taip pat del to nerimavau (nes, na nesu as menininke ), taciau destytoja nuramino, kad tai neturi nieko bendro ir be to gali sektis puikiai
Sveikos merginos,
labai susidomėjau profesionaliais visažo kursais Kaune. Vilniuje kursų pasirinkimas tikrai platus, o stai su Kaunu jau liūdnesnė situacija. Radau Ispado kursus ir labai smalsu, gal kuri is Jūsų jau esate baigusi šiuos kursus? Gal galėtumėte patarti ar verta "merkti" pinigus į juos? (o kaina jų tikrai nemaža). O gal parekomenduotumėte kokius kitus? Kursai man reikalingi ne dėl savęs, noriu išmokti profesionaliai dirbti su kitų veidais (kiek tai įmanoma baigus kursus).
labai susidomėjau profesionaliais visažo kursais Kaune. Vilniuje kursų pasirinkimas tikrai platus, o stai su Kaunu jau liūdnesnė situacija. Radau Ispado kursus ir labai smalsu, gal kuri is Jūsų jau esate baigusi šiuos kursus? Gal galėtumėte patarti ar verta "merkti" pinigus į juos? (o kaina jų tikrai nemaža). O gal parekomenduotumėte kokius kitus? Kursai man reikalingi ne dėl savęs, noriu išmokti profesionaliai dirbti su kitų veidais (kiek tai įmanoma baigus kursus).
QUOTE(Skaidula @ 2012 01 31, 11:59)
Sveikos merginos,
Femina Bona,pas destytoja Vitalija. Tikrai rekomenduoju
QUOTE(aidakurs @ 2012 02 01, 00:24)
Femina Bona,pas destytoja Vitalija. Tikrai rekomenduoju
Tai pirmiausiai Femina Bona ir buvau nusirinkus, bet paskui, pasiskaičiau komentarus ir atsiliepimus, tai apniko dvejonės Viena draugė (Vilnius) sakė, kad paruošimas tikrai silpnas... O štai apie kitus kursus atsiliepimų išvis beveik nėra... Jei eičiau dėl savęs tik, tai jau būčiau užsirašius į kuriuos nors... o dabar, štai norisi geriausių iš geriausių