Kur geriau- zinija.lt kursai(gal kuri ten moketes?) ar makeup secrets vakariniai makiazo kursai? zinija pigiau(500lt), makeup secrets(580lt),bet zinijoj 30ak.val, o makeup secrets 27ak.val...
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 23, 14:37)
Laba diena,
norėčiau išmokti pasidazyt, to darbo nedirbsiu tik dėl saves, kur klaipėdoje rasti toki reikaliuka
norėčiau išmokti pasidazyt, to darbo nedirbsiu tik dėl saves, kur klaipėdoje rasti toki reikaliuka
praejo metai bewiek nuo jusu klausimo forume, gal ka radote.
man ir aktualu
Mane taip pat domina visazo kursai Klaipedoj ir Siauliuose,noreciau ismokti profesionaliai dirbti,jei kas ka zinote parasykite i AZ,aciu
Gal kas daugiau žinote ar esat baigę Ispado akademijoje profesionalaus vizažo kursus. Mane jie domina norėčiau daugiau apie jus sužinota ar verta juos baigti
Merginos, lankiau Femina Bona makiazo tobulinimosi kursus, labai, labai patiko, labai !!! Jeigu bus galimybe mokytis pas destytoja Vitalija, tai net nedvejokite, puiki destytoja, puikiai perteikia zinias, viska isaiskina paprastai,suprantamai, nuosirdziai. Uzsirasiau pas ja dar asmeniniu pamoku. REKOMENDUOJU
QUOTE(aidakurs @ 2011 12 15, 11:07)
Merginos, lankiau Femina Bona makiazo tobulinimosi kursus, labai, labai patiko, labai !!! Jeigu bus galimybe mokytis pas destytoja Vitalija, tai net nedvejokite, puiki destytoja, puikiai perteikia zinias, viska isaiskina paprastai,suprantamai, nuosirdziai. Uzsirasiau pas ja dar asmeniniu pamoku. REKOMENDUOJU
ar tai kurSai "Makiazas sau"??
QUOTE(merselle @ 2011 12 16, 12:33)
ar tai kurSai "Makiazas sau"??
Ne,cia buvo tobulinimosi kursai jau dirbancioms kosmetologems,bet domejausi "makiazas sau" taip pat turetu vesti si puiki destytoja. Sekmes kas juos zada lankyti
QUOTE(aidakurs @ 2011 12 18, 22:15)
Ne,cia buvo tobulinimosi kursai jau dirbancioms kosmetologems,bet domejausi "makiazas sau" taip pat turetu vesti si puiki destytoja. Sekmes kas juos zada lankyti
aciu
As gimtadieniui gavau dovanu individualia makiazo pamoka pas Karolina Vilniuje (www.carolina.lt).
Gal kas jau lanke ir turi atsiliepimu???
Gal kas jau lanke ir turi atsiliepimu???
mačiau kad mergaitės ieškojo makiažo kursų Klaipėdoje..
galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI)
čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook....1...9136&type=3
kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 lt
taip pat yra organizuojami kursai pažengusioms mergaitėms - jau mokama piešti makiažus kitoms mergaitėms - ten apie 15 pamokėlių, kaina apie 1200 lt
vienu žodžiu - pati pernai lankiau, tai tikrai likau patenkinta ypač netikėta fotosesija:) Salono savininkė Viktorija tikrai profesionali visažistė ir fotografė, seku jos darbus, kuriuos retkarčiais įkelia į FB....
jei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836
Kviesti Viktoriją dėl kursų...
beje, aš jau visi metai einu pas ten dirbančias mergaites - tiesiog radau kad padaro man idealius antakius ir super pakerpa plaukus
galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI)
čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook....1...9136&type=3
kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 lt
taip pat yra organizuojami kursai pažengusioms mergaitėms - jau mokama piešti makiažus kitoms mergaitėms - ten apie 15 pamokėlių, kaina apie 1200 lt
vienu žodžiu - pati pernai lankiau, tai tikrai likau patenkinta ypač netikėta fotosesija:) Salono savininkė Viktorija tikrai profesionali visažistė ir fotografė, seku jos darbus, kuriuos retkarčiais įkelia į FB....
jei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836
Kviesti Viktoriją dėl kursų...
beje, aš jau visi metai einu pas ten dirbančias mergaites - tiesiog radau kad padaro man idealius antakius ir super pakerpa plaukus