pas mus pirma praktika ir tik po kvalifikacinis, tai cia bus rugsejo 12-15 kazkuriom dienom. nes be praktikos dienu neduos egzo net laikyt.
Papildyta:
be to is musu nei viena nerado darbo ar cia vln taip sunku ar femina nebeturi vardo, nz nz....
QUOTE(gintek @ 2010 08 16, 19:18)
pas mus pirma praktika ir tik po kvalifikacinis, tai cia bus rugsejo 12-15 kazkuriom dienom. nes be praktikos dienu neduos egzo net laikyt.
Papildyta:
be to is musu nei viena nerado darbo ar cia vln taip sunku ar femina nebeturi vardo, nz nz....
Papildyta:
matai kaip visai kitaip nei pas mus mes issilaikem kvalifikacini dabar praktika ir taip pasirinkt galim eiti ar ne ,as pvz. turiu darba tai i praktika eiti nera jokio tikslo .nes menesi jau dirbu.o is musu viena panele vilniuje draba sarma staile gavo .sekmes egze ir ieskant darbo
QUOTE(giedre-marija @ 2010 09 02, 16:14)
Aš visgi iš Sla akademijos ir IMUC pasirinkau Sla akademiją. Nežinau kodėl, bet man atrodo Sla akademijoje rimčiau. Ir nuo spalio jau prasidės mokslai
Gal yra baigusių Sla akademiją? Būtų įdomu atsiliepimai
Gal yra baigusių Sla akademiją? Būtų įdomu atsiliepimai
karts nuo karto pasidalinkit informacija apie sia akademija ir mokslus
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 09 14, 21:32)
karts nuo karto pasidalinkit informacija apie sia akademija ir mokslus
Būtinai
Sveikos O ar kas baige Feminos bonos vakarinius makiazo kursus? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Diwa @ 2010 09 15, 12:31)
Sveikos O ar kas baige Feminos bonos vakarinius makiazo kursus? Kokie atsiliepimai?
na mane ir labai domina.
QUOTE(Diwa @ 2010 09 15, 11:31)
Ar nori tik del saves ismokti, ar pradeti dirbti sioje srityje?
QUOTE(jogurtele @ 2010 09 21, 21:11)
Ar nori tik del saves ismokti, ar pradeti dirbti sioje srityje?
Esu manikiurininke, tiesiog noriu suteikti savo klientem dar viena paslauga, kaip makiazas. T.y. vakarinis, dieninis, sventinis makiazas. Ta prasme, noriu moketi atlikti profesionaliai makiaza
Siaip ir dabar padazau drauges, pazistamas, kai jos praso, bet kaip sakiau noriu tai atlikti profesionaliai, o ne megejiskai
SVEIKI,KIEK DABAR KAINUOJA VISAZISTU KURSAI VILNIUJE?