Įkraunama...
Įkraunama...

Vizažistų kursai

QUOTE(Salivan @ 2010 07 30, 12:15)
Sveika,
As irgi nuo rugsejo zadu ten mokintis  rolleyes.gif

Cia klp tie kursai?
Atsakyti
QUOTE(Salivan @ 2010 07 30, 11:15)
Sveika,
As irgi nuo rugsejo zadu ten mokintis  rolleyes.gif

o tai susimatysim ax.gif
Atsakyti
Na su Femina situacija tokia, baigi sukisi 4200lt ir sedi be darbo, net geriuasios pas mus desimtukininkes dairosi ir neranda darba, apsimoka tik del saves...informacijos tikrai daug, ir geros, ir spaudzia, gerai ismoko, bet kas is to jei baigus reikia mastyti kur toliau mokytis dar, ir nera jokiu darbo pasiulymu, isnagrinejau visa darbo rinka jau smile.gif
bet sekmes moksluose, man jau 4 sav teliko vilniuje ir baigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2010 08 05, 23:23)
Na su Femina situacija tokia, baigi sukisi 4200lt ir sedi be darbo, net geriuasios pas mus desimtukininkes dairosi ir neranda darba, apsimoka tik del saves...informacijos tikrai daug, ir geros, ir spaudzia, gerai ismoko, bet kas is to jei baigus reikia mastyti kur toliau mokytis dar, ir nera jokiu darbo pasiulymu, isnagrinejau visa darbo rinka jau smile.gif

smile.gif na femina bona cia ne prie ko kad darbo nera, bet ka baigusi nerastum to darbo, nes siuo metu jo nelabai ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 08 06, 07:06)
smile.gif na femina bona cia ne prie ko kad darbo nera, bet ka baigusi nerastum to darbo, nes siuo metu jo nelabai ir yra smile.gif

na,as gyvenu ilga laika jau UK,taigi pabaigusi femina bona,planuoju vykti atgal i UK ir mastyti kaip cia prasisukti... smile.gif mano daug draugiu yra pabaigusios ivairius kursus ir kuo puikiausiai dirba cia....pagyvensim-pamatysim,kaip viskas seksis.....na ir labai smagu,kad del saves daug ko gali ismokti... smile.gif kaip ten sakoma....ka ismoksi ant peciu nenesiosi... smile.gif tikiuosi,taip ir bus...SEKMES VISOMS!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2010 08 05, 22:23)

g.gif na as galiu papriestaraut kas gerai iesko tas randa man feminoje kaune liko savaite mokintis bet as jau menesis kaip dirbu grozio salone.o is musu grupes 11 merginu jau trys dirba dvi isvaziuoja i uzsieni dirbt,ir be to viena is musu susirado darba vilniuje sarma staile ax.gif tai va gal reikia geriau paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 08 06, 13:39)
g.gif na as galiu papriestaraut kas gerai iesko tas randa man feminoje kaune liko savaite mokintis bet as jau menesis kaip dirbu grozio salone.o is musu grupes 11 merginu jau trys dirba dvi isvaziuoja i uzsieni dirbt,ir be to viena is musu susirado darba vilniuje sarma staile ax.gif tai va gal reikia geriau paieskot mirksiukas.gif

as taip pat sutinku su tavimi,kad tiesiog reikia pastangu ir darba butinai susirasi... jeigu savo darba mylesi ir viska atliksi nepriekaistingai,tai klientu ratas vis plesis.... Gal gali papasakoti apie mokslus femina bonoje,nes man nuo rugsejo taip pat prasides...kas patiko? kas nelabai?butu naudinga bet kokia info...aciu smile.gif
Atsakyti
na yra pasiulymu, bet uz 1000lt nezinau kas gali taip zemintis ir eiti dirbti uz tokia alga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2010 08 07, 19:55)
na yra pasiulymu, bet uz 1000lt nezinau kas gali taip zemintis ir eiti dirbti uz tokia alga smile.gif

tai nieks nesako eit dirbt uz 1000,nuomuokis kabineta susipirk produktus ir dirbk arba eik dirbt uz procentus,cia tik noro reikia aisku ir finansu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 08 06, 06:06)

o jus baiget IMUC ar dirbat jau?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal yra lankiusiu ar planuojanciu lankyti kursus pas Karolina? http://carolina.lt
Idomu kokie atsiliepimai..
Atsakyti
labas visoms siandien issilaikiau paskutini kvalifikacini egzamina feminoj. didis.gif karsta.gif .tai liko praktika merginoms kurios neturi susiradusios darbu,ir gausim diplomus,ir ka jau reikia ziuret toliau kokius seminarus papildomus, smile.gif ,kada vilnietes pas jus bus kvalifikacinis? bigsmile.gif
Atsakyti