QUOTE(Uuoga @ 2010 05 16, 14:49)
Sveikos merginos
As su klausimeliu kruva atejau pas Jus =) siuo metu gyvenu uzsienyje, bet, kt. met balandi turiu atostogu, kai grisiu men. i LT, noreciau lankyti femina bona kursus, BET..negaliu uzsibuti LT tiek, kiek jie vyksta... na maximum, galiu 2 sav ilgiau likti ;( femina bona teorija moku ( mokinates is tokiu storu knygu, kas lankote ? ) man artimas zmogus lanke, o as buvau uz modeli, nes truko, taip, kad daug ka dar ir isidemejus esu, o ir mokiausi ..kol neteko isvykti is LT..norsi gilinti savo zinias..o vat nezinau kaip cia daryt, gal galit ka patarti..kainyte nera svarbi..Kazin, o jai paskambinciau i femina bona, pasikalbeti..gal galima man butu kaipnors greiciau viska ismokti... ACIu Jums is anksto uz Jusu ats.
As su klausimeliu kruva atejau pas Jus =) siuo metu gyvenu uzsienyje, bet, kt. met balandi turiu atostogu, kai grisiu men. i LT, noreciau lankyti femina bona kursus, BET..negaliu uzsibuti LT tiek, kiek jie vyksta... na maximum, galiu 2 sav ilgiau likti ;( femina bona teorija moku ( mokinates is tokiu storu knygu, kas lankote ? ) man artimas zmogus lanke, o as buvau uz modeli, nes truko, taip, kad daug ka dar ir isidemejus esu, o ir mokiausi ..kol neteko isvykti is LT..norsi gilinti savo zinias..o vat nezinau kaip cia daryt, gal galit ka patarti..kainyte nera svarbi..Kazin, o jai paskambinciau i femina bona, pasikalbeti..gal galima man butu kaipnors greiciau viska ismokti... ACIu Jums is anksto uz Jusu ats.
labas.na nezinau ar je uzsiims taip mokinti atskirai kokia mokine.as dabar mokinuosi .gave esame konspektus atskirus kiekvienai procedurai ar paskaitai,knygu jokiu neturim .o paskaitos buna maisytos viena diena teorija kita praktika,arba kelios teorijos o paskui trys praktikos.paciam gale mokslu tik bus vien praktika .,na bet as tik mokinuosi ten tai tikslesni atsakyma gautum jei pati pasiskambintum jiems.
QUOTE(Turkish @ 2010 05 20, 23:35)
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)
labas taip paskaitos kasdien nuo pirmadienio iki penktadienio yra rytinis nuo 8.30 iki 12.30 val.ir popietinis nuo 13.30 val,iki 17.30 val.
o biologijos ,chemijos nereikia ten ka reikia zinoti ta ismokina,,ir medziagotyra ir anatomija ir dermatologija paskaitos yra ir gan aiskiai ir gerai viska ismokina,tik aisku reikia pasimokinti.as labai patenkinta ,