Įkraunama...
Įkraunama...

Vizažistų kursai

QUOTE(Uuoga @ 2010 05 16, 14:49)
Sveikos merginos  4u.gif

As su klausimeliu kruva atejau pas Jus =) siuo metu gyvenu uzsienyje, bet, kt. met balandi turiu atostogu, kai grisiu men. i LT, noreciau lankyti femina bona kursus, BET..negaliu uzsibuti LT tiek, kiek jie vyksta... verysad.gif  na maximum, galiu 2 sav ilgiau likti ;(  femina bona teorija moku ( mokinates is tokiu storu knygu, kas lankote ? ) man artimas zmogus lanke, o as buvau uz modeli, nes truko, taip, kad daug ka dar ir isidemejus esu, o ir mokiausi ..kol neteko isvykti is LT..norsi gilinti savo zinias..o vat nezinau kaip cia daryt, gal galit ka patarti..kainyte nera svarbi..Kazin, o jai paskambinciau i femina bona, pasikalbeti..gal galima man butu kaipnors greiciau viska ismokti... doh.gif  ACIu Jums is anksto uz Jusu ats. smile.gif

labas.na nezinau ar je uzsiims taip mokinti atskirai kokia mokine.as dabar mokinuosi .gave esame konspektus atskirus kiekvienai procedurai ar paskaitai,knygu jokiu neturim .o paskaitos buna maisytos viena diena teorija kita praktika,arba kelios teorijos o paskui trys praktikos.paciam gale mokslu tik bus vien praktika .,na bet as tik mokinuosi ten tai tikslesni atsakyma gautum jei pati pasiskambintum jiems. smile.gif

QUOTE(Turkish @ 2010 05 20, 23:35)
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)

labas taip paskaitos kasdien nuo pirmadienio iki penktadienio yra rytinis nuo 8.30 iki 12.30 val.ir popietinis nuo 13.30 val,iki 17.30 val.
o biologijos ,chemijos nereikia ten ka reikia zinoti ta ismokina,,ir medziagotyra ir anatomija ir dermatologija paskaitos yra ir gan aiskiai ir gerai viska ismokina,tik aisku reikia pasimokinti.as labai patenkinta , smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 05 22, 20:27)
labas.na nezinau ar je uzsiims taip mokinti atskirai kokia mokine.as dabar mokinuosi .gave esame konspektus atskirus kiekvienai procedurai ar paskaitai,knygu jokiu neturim .o paskaitos buna maisytos viena diena teorija kita praktika,arba kelios teorijos o paskui trys praktikos.paciam gale mokslu tik bus vien praktika .,na bet as tik mokinuosi ten tai tikslesni atsakyma gautum jei pati pasiskambintum jiems. smile.gif

o jus mokotes kuriame mieste?
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 05 23, 10:37)
o jus mokotes kuriame mieste?

kaune smile.gif
Atsakyti
Vilniuje laikas kitoks, rytine nuo 9 iki 13, popietine grupe nuo 2 iki 6val. Patenkinta esu, bet sunkoka su veido masazu, labai daug judesiu reikia ismokti thumbup.gif swoon.gif bet kuo daugiau tuo geriau, mes informatika turim, kuo daugiau mokslo tuo geriau, tuoj fotoshopa mokinsimes, laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2010 05 24, 19:30)
Vilniuje laikas kitoks, rytine nuo 9 iki 13, popietine grupe nuo 2 iki 6val.  Patenkinta esu, bet sunkoka su veido masazu, labai daug judesiu reikia ismokti  thumbup.gif  swoon.gif bet kuo daugiau tuo geriau, mes informatika turim, kuo daugiau mokslo tuo geriau, tuoj fotoshopa mokinsimes, laukiu nesulaukiu smile.gif

o man veido masazas tai labai patinka mes jau antra dali ismokom.siandien turejom trecia mokintis bet nespejom nes nustatinejom odos tipa per padidinimo lepma ziurejom anomalijas.tai uzsitempe laikas.rytoj mums atsiskaitimas priekiniu raumenu,tai siandien sedesiu iki kokios 1 val. nakties kol ismoksiu.nes ju nemazai ten.ar jus atsiskaitet.pas mus informatikos nebus nes dauguma nesutiko,kitos paneles is uzsienio atvykusios tai joms su laiku ribotai unsure.gif .na papasakosi kaip seksis tau smile.gif
Atsakyti
Mes masaza jau atsiskaitem, bet ne visos, daromes siuo metu ivairias kaukytes smile.gif
Atsakyti
aš pati neturiu tobulos odos, ojej toli iki tokios, nors reikalas nėra labai jau prastas. man įdomu ar į tokias būsimas kosmetologes nežiūrima kreivai pačių mokytojų biggrin.gif juk mokomės, mokomės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 25, 16:09)
aš pati neturiu tobulos odos, ojej toli iki tokios, nors reikalas nėra labai jau prastas. man įdomu ar į tokias būsimas kosmetologes nežiūrima kreivai pačių mokytojų  biggrin.gif  juk mokomės, mokomės  blush2.gif

na nemanau ,juk jos ir turi normaliai ismokint cia ju darbas,uz tai ir gauna pinigus.o dar be to mes busim kosmetikes arba vizazistes,o ne kosmetologes bigsmile.gif
Atsakyti
taip taip suklydau smile.gif toks natūralus klausimas kilo, kai kažkur skaičiau, kad geriau žiūri į gražias, aukštas, liesas merginas, tai sakau gal ir odos būklė kažką lemia . duok dieve kad tai nebūtų tiesa, na nes tai apsurdas
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 25, 19:44)
taip taip suklydau  smile.gif  toks natūralus klausimas kilo, kai kažkur skaičiau, kad geriau žiūri į gražias, aukštas, liesas merginas, tai sakau gal ir odos būklė kažką lemia . duok dieve kad tai nebūtų tiesa, na nes tai apsurdas

Bet kazkokiam darbo skelbime i kosmetologes pareigas vienas is reikalavimu buvo grazi veido oda g.gif kaip bebutu keista
Atsakyti
na iš tiesų tai nėra keista, juk nelabai norėtum savo veido procedūras patikėt apsispuogavusiai randuotai kosmetologei
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 26, 10:13)
na iš tiesų tai nėra keista, juk nelabai norėtum savo veido procedūras patikėt apsispuogavusiai randuotai kosmetologei

na o ka pas tave yra kokia odos problemele? na nebent randeliai like po paauglystes o as manau kad kitokia oda galima priziuret ir jai padet ,naudojant tinkamas priemones ir kosmetika,va man biski budavo vis paberimu bet besimokinant gavau daug ziniu ir daug proceduru daromes,pati nusipirkau naujus produktus namo tai nepatikesi suveike puikei smile.gif ,oda lygi be paberimu,na o jei like randeliai tai manu jokiu problemu juk pas visus skirtinai paauglysteje ju buvo tai nuo to nepriklauso tu gali dirbt a ne . smile.gif .va pas mus desto dermatolojija destytoja pas kuria labai matosi tie randukai is jaunystes na ir ka ji dar beto daktare dermatologe ir sekmingai dirba thumbup.gif ,tai kad nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti