Marinaa, o iš šių 2 kaip jums atrodo kas geriau sla ar IMUC (International Make Up Center)? Negaliu apsispręsti
[/quote]
mano nuomone SLA butu man asmeniskai geriau, nes IMUC kai as buvau seminare tj man nelb patiko..
QUOTE(gintek @ 2010 03 24, 13:38)
mums teises dar nebuvo, buvo psichologija ir makiazas, grupeje 9 esame
labutis mums makiazo dar nebuvo .o kiek zinau tai psichologijos destytoja ta pati .labai faina ji mums visoms patiko.musu yra 10 paneliu.
rytoj anglu kalba
QUOTE(gintek @ 2010 03 25, 14:33)
mums makiazo jau 4 paskaitos buvo, jis sake svarbiausias, kaip idomiai, kad skirtingai psichologijos tai sviesi tokia faina, labai daug kalba ir liepia bendrauti, bet lengva, viskas zinoma is universiteto.
pas mus makijazo dar nebuvo ir tvarkarastyje nera kolkas ,manau kad velaiu bus.rytoj anatomija,ateinanti :pirmadieni veido prieziura,praejusi pirmadieni ranku prieziura ir klasikinis masazas,si pirmadieni buvo depiliacija karstu vasku koju,
Gal kas zinote kos visazisciu kursu grafikas femina bonoj? Yra vakarine grupe? Ar imanoma su darbu suderinti?
Sveikos, gal kam teko lankyti makiazo kursus pas Karolina Taraskevic... kaip ten kainos,ir ar labai sunku papulti/
Drauge, as mokausi Femina Bona, bet pusei metu, pasiziurek www.feminabona.lt arba pasisuk, ten viska imanoma derinti.
o seip mes jau anatomijos, depiliacijos ir psichologijos jau atsiskaitem, greit anglu, kalbos kulturos ir dermaologijos atsiskaitymai, tik visos nepatenkintos, kad informatikos 48 valandas padare, manau per daug kaip kosmetikems. Nu bet kuo dagiau mokslo tuo geriau man ))
o seip mes jau anatomijos, depiliacijos ir psichologijos jau atsiskaitem, greit anglu, kalbos kulturos ir dermaologijos atsiskaitymai, tik visos nepatenkintos, kad informatikos 48 valandas padare, manau per daug kaip kosmetikems. Nu bet kuo dagiau mokslo tuo geriau man ))
QUOTE(gintek @ 2010 04 29, 14:22)
Drauge, as mokausi Femina Bona, bet pusei metu, pasiziurek www.feminabona.lt arba pasisuk, ten viska imanoma derinti.
labas
mums rytoj feminoj atsiskaitimas veido prieziura zodziu .tai siandien sedesiu kol ismoksiu viska iki galo. o atsiskaite jau nemazai anglu jau seniai buvo jau pamirsta.o pas mus kaune buvo galima rinktis dar norim informatikos paskaitu ar ne nes jaujas dalykas ,tai va dauguma paneliu nenorejo nes uztruks mokslai ilgiau o nevisos gali nes is uzsienio yra atvaziavusiu nemazai ir dirbanciu.tai va to mokslo mes negausim . o depiliacijos atsiskaitimas dar negreit mums nes tik dvi paskaitas turejom
QUOTE(gintek @ 2010 04 29, 14:22)
Kadangi as irgi norejau tu puse metu truksianciu kursu, tai kiek klausiau, sake, kad yra tik rytines ir popietines grupes, tad su darbu nelabai iseina suderint tad dabar galvoju apie neakivaizdines studijas kolegijoj, nors nezinau ar apsimoka man, nes ir taip turiu medicinini issilavinima Tad dabar esu giliuose apmastymuose
Sveikos merginos
As su klausimeliu kruva atejau pas Jus =) siuo metu gyvenu uzsienyje, bet, kt. met balandi turiu atostogu, kai grisiu men. i LT, noreciau lankyti femina bona kursus, BET..negaliu uzsibuti LT tiek, kiek jie vyksta... na maximum, galiu 2 sav ilgiau likti ;( femina bona teorija moku ( mokinates is tokiu storu knygu, kas lankote ? ) man artimas zmogus lanke, o as buvau uz modeli, nes truko, taip, kad daug ka dar ir isidemejus esu, o ir mokiausi ..kol neteko isvykti is LT..norsi gilinti savo zinias..o vat nezinau kaip cia daryt, gal galit ka patarti..kainyte nera svarbi..Kazin, o jai paskambinciau i femina bona, pasikalbeti..gal galima man butu kaipnors greiciau viska ismokti... ACIu Jums is anksto uz Jusu ats.
As su klausimeliu kruva atejau pas Jus =) siuo metu gyvenu uzsienyje, bet, kt. met balandi turiu atostogu, kai grisiu men. i LT, noreciau lankyti femina bona kursus, BET..negaliu uzsibuti LT tiek, kiek jie vyksta... na maximum, galiu 2 sav ilgiau likti ;( femina bona teorija moku ( mokinates is tokiu storu knygu, kas lankote ? ) man artimas zmogus lanke, o as buvau uz modeli, nes truko, taip, kad daug ka dar ir isidemejus esu, o ir mokiausi ..kol neteko isvykti is LT..norsi gilinti savo zinias..o vat nezinau kaip cia daryt, gal galit ka patarti..kainyte nera svarbi..Kazin, o jai paskambinciau i femina bona, pasikalbeti..gal galima man butu kaipnors greiciau viska ismokti... ACIu Jums is anksto uz Jusu ats.
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)