Įkraunama...
Įkraunama...

Rogutės mažyliams

Mes nusipirkom kaip ir Viksrelis tas stumiamas, su atlosu... thumbup.gif tik per asfalta neisejo mums vaziuot, o per sniega dry.gif baisu buvo vaika pamest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (auges @ 2004 01 07, 08:22)
Mes nusipirkom kaip ir Viksrelis tas stumiamas, su atlosu... thumbup.gif tik per asfalta neisejo mums vaziuot, o per sniega dry.gif baisu buvo vaika pamest biggrin.gif

Mes nuemem ta rankena ir pririsom prieky virvele. Daug patogiau taip vezti wink.gif
Atsakyti
Ot tai aciu Viksreliui uz informacija wink.gif Tokias pat rogutes galvojau Toismarkete pirkti 59,90 dry.gif Gerai kad uzdelsiau
Atsakyti
O as tokiu kaip Viksrelis nesirinkau, bu mano meskinas prikutuliotas virsta i sonus, o tose rogutese apsaugos sonuose praktiskai nera, bet keik zinau Viksrelio berniukas vyresnis uz manaji, mes pirkom metines su uzdedamu atlosu, tik jos ilgokos, jei laikys tai ir nuio kalniuko tevelis sake ciuozines wink.gif Pirkom Senukuose. Rogutes kainavo apie 74 Lt o atlosiukas 24 Lt lygtai
Atsakyti
Pirksiu naudotas latviskas rogutes. Medines, stumiamas rankena. Anksciau tokiu buvo labai daug dabar jau beveik nebematau, gal kas dar rasit isaugtas vaiku.
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2004 10 10, 12:40)
Na, mamytes-visazines smile.gif sakykit, kur Kaune gauti roges mazei nupirkti, norim normaliu: mediniu, su nugarele rimta smile.gif Kur, kokiose parduotuvese ieskoti ? Dekui

Normaliu mediniu roguciu su normaliais ciuziais(nevamzdiniais) praeita ziema, bent jau Vilniuje, neradau(teko tenkintis nenormaliomis rogutemis mad.gif sad.gif ).
Linkiu seklmes paieskose. Rasi-rasyk, leksim prekintis biggrin.gif
Atsakyti
Mes pernai irgi visa Kauna ismaisem ieskodami mediniu geru rogiu su rimta nugarele ir rankena- na kaip buvo tarybiniais laikais. Ir neradom sad.gif sad.gif Taigi jei kuri zinot kur gaut prasom pasidalinti patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
as uzmaciau pas savo sesnlius ant sieno, mane su jom veziojoi, rogem 2.. metu na va perdesim naujas lentels, nuslifuos gelezis ir bus rogutes thumbup.gif
cia tokios senoviskos medines su stabliu atlosiuku tongue.gif
Atsakyti
Mačiau Ermitaže yra. Tokios iš vamzdelių kainuoja apie 40Lt. , kitos medinės apie 60Lt. daugiau nepamenu. Pro šalį einant užkliuvo, tai ir žvilgtelėjau smile.gif . Bet turbūt jau reiks įdėmiau žiūrėt biggrin.gif .
Atsakyti
Ale vat senais laikais buvo superiniu roguciu, o dabar doh.gif
Atminty vis iskyla tokios ale sportinis vezimukas tik ne su ratais, o su pavazomis. Butu dabar super mano mazgiui ir subine auksciau nuo zemes nei paprastose rogese. Bet.....
Atsakyti
O mes pernai nusipirkom tokias superines rogutes,vos ne vezimelis thumbup.gif plastikines,lengvos,remas nesiema,kai vaikas paauga,dar galima ir rankena atskirai nusipirkt,kad vezt kaip vezima,vaikutis aukstai sedi 4u.gif
Zodziu,tikrai fainos,bet kainele biski kandziojasi g.gif Bet ko tik del vaiku nepadarysi wub.gif Uztai laukiam kada savo rogutes ant kalneliu isbandysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2005 11 20, 12:15)
Manau jau reikėtų pradėti rogių ieškoti mirksiukas.gif
Kur, kokias matėte?

Maximoj pilna ir Senukuose... Šiaip pastebėjau taip - plastikiniai bliūdai - iki 30 Lt (tokie nuo kalno čiuožt, didesniems vaikams), rogutės metalas - medis (tokios pobaisės) - 40-50, medinės (yra lenkiškos ir estiškos, velnias ten žino, kas geriau, panašios atrodo) 60-100 Lt (kuo didesnės, tuo brangesnės) ir dar plius pridedama atrama, kurią galima nuimt (visai patogus daiktas) 24 Lt ar pan. Dar brangiau visokios plastikinės motociklo imitacijos, iki 200 Lt, tik nežinau, ar verta - vis tiek, kiek gi tas rogutes naudoji, norisi, kad būtų keliems metams į priekį. O su ta imitacija paauglys nevažiuos smile.gif Todėl mano nuomone, geriausia yra pirkti su nuimama atrama - kol mažiukas bus, bus su atrama, vėliau, kai norės ant pilvo vėžintis - nuėmei ir tvarka... Žodžiu, 90 - 120 Lt.

Mačiau dar medį su plastmase, tipo, sudedamos, 55 Lt, regis, bet įtartinos jos man... smile.gif
Atsakyti