Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(aistruole @ 2007 03 02, 16:17)
Man atrodo mano MEMES daug geresni nei tavo nenustygstantis    ax.gif

Aistruole, man atrodo niekur nebuvo pasakyta, kad visi kiti vaikai yra MEMES cool.gif
Kodel tu sitaip?
Atsakyti
Ačiū už atsakymus Roga ir Alchemie mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aistruole, nori pasakysiu, kad tiesiog testais nustatomas tas intelektas, ir tiesiog tu vaiku atliktos uzduotys yra tokiu greiciu ir tokiu tikslumu, kad balu lentelje pagal amziu net nebuna tokio balo, paprastai tokio amziaus kiti vaikai to nesugeba ir gauna mazesni bala, bet...galima pavadinti, kad musu vakai yra "memes" ta prasme, kad tikrai pralaimetu tavo vaikui zaizdami sakysim koki tylejimo zaidima (zaidimo taisykliu laikymasis), ar zaidima, kur reikia sedeti ir susikaupus kruopsciai kazka sudelioti ilgesni laika, kad vieniems vaikams pasakys ir jis is pirmo sykio susikaups ir padarys uzduoti, o hiperiukas isgirs ir ims kauptis ties uzduotim tik po trecio karto, nors irgi gal padarys ta uzduoti taip pat gerai, kaip ir tavo vaikas.
beje, kadangi musu vaikus yra daug sunkiau aukleti, nei kitus, ne hiperiukus, mes daznai isvadinamos mememis, nevykelemis, ir kitokiais israiskingais zodziais (gatveje, mokykloje, darzelyje, forumuose), taigi tikrai kovojame uz tai, kad nei musu, nei musu vaiku taip nevadintu zmones net nesuvokiantys su kuo mes susiduriame ir ka patiriame. Ir linkiu tau to nepatirti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 02, 20:10)
beje, kadangi musu vaikus yra daug sunkiau aukleti, nei kitus, ne hiperiukus, mes daznai isvadinamos mememis, nevykelemis, ir kitokiais israiskingais zodziais (gatveje, mokykloje, darzelyje, forumuose), taigi tikrai kovojame uz tai, kad nei musu, nei musu vaiku taip nevadintu zmones net nesuvokiantys su kuo mes susiduriame ir ka patiriame. Ir linkiu tau to nepatirti

labas rytas, na kaip laikotės, gražus, pavasaris išauso na Alchemie, kaip jus laikotės, kaip jūsų sveikata, kaip vaikui sekasi?

o dėl nesuprantančių tai visada buvo ir visada bus, ir ne taip paprasta, kad jie suprastų, nes susiduriasi tik retkarčiais, ir tai manydami, kad mes nemokame auklėti. bet kai pagalvoji, mūsų vaikai ir mūsų džiaugsmai ir nelaimės.

maniškis vaikis jau išsekes jaučiasi, tie konkursai jau tuoj bus ir jau nebegali susikaupti. tai sakau padalyvausi ir tiek, svarbiausia susikaupti, bet kai mūsų nemoka pralaikmėti, jam bus bgegalo sunku ir liūdna. tai sakau susikaupk juk tiek jau daug moki ir viska žinai, tau teriai viska atydžiai skaityti. tai jau link vakaro vaikis nurimo. na pamatysime, kaip jam ši savaitė seksis, juk kita savaite kenguriukai.
Atsakyti
Roga, su pavasariu. As siandien pirma diena isejau i darba..vakare nuejau pas gydytoja uzdaryti biulioteni, bet ji nenorejo leisti..uzdare, bet liepe labai saugotis g.gif
grizau namo, o vaikas tikiuosi, kad nuo koldunu) veme...paskui pamiegojo ir vel verysad.gif bijau, kad nebutu viruso
na manau, kad treciadieni tai susimatysime
Atsakyti
O ar Jūs žinote, kad jau yra naujas virusas, liūdna, linksma tikl tai, kad jis vadinasi NORA virusas lotuliukas.gif
O mano berniukų akytės pūliuoja verysad.gif (o mano riteris ...... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 05, 20:28)
Roga, su pavasariu. As siandien pirma diena isejau i darba..vakare nuejau pas gydytoja uzdaryti biulioteni, bet ji nenorejo leisti..uzdare, bet liepe labai saugotis g.gif
grizau namo, o vaikas tikiuosi, kad nuo koldunu) veme...paskui pamiegojo ir vel  verysad.gif bijau, kad nebutu viruso
na manau, kad treciadieni tai susimatysime

labas rytas, džiugu, kad jau sveikstate ir viskas po truputuka tvarkosi. tikiuosi, kad vaikui viskas bus gerai, tik gal ką nors netaip suvalgė.

o maniškis tai jau baigia mane iš proto išvesti, toks dirglus pasidarė, išsiblaškęs, nesusikaupia. naktį po valanda praverkai prakniaukia. sakau gal vėl pilnatis nabaga užpuolė.

aš ryt taip pat atvyksiu į susitikimą.
Atsakyti
Roga, normalu, ne pilnatis, o Menulio z\uztemimas sekmadieni buvo. man irgi galva spaudzia, mano vaikis veme vakar puse dienos ir nakti..taip, kad cia naturalus uztemimo padariniai, o Saules uztemimas bus 19 kovo, tai situo tarpu bendras dirglumas zmoniu padidejes
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 06, 11:58)
Roga, normalu, ne pilnatis, o Menulio z\uztemimas sekmadieni buvo. man irgi galva spaudzia, mano vaikis veme vakar puse dienos ir nakti..taip, kad cia naturalus uztemimo padariniai, o Saules uztemimas bus 19 kovo, tai situo tarpu bendras dirglumas zmoniu padidejes

žinau, kad aš gamtai begalo jautri, jai kokie pakitimai tai ir man atsiliepia. bet kad mano vaiksi toks jautras, tia keista. g.gif o jau mano vaikis darbžtuolis, atrodo vėl priėjome riba reiks vėl į mokykla eiti.
Atsakyti
Norako, ar cia virusas toks ale pauksciu gripas, ar tiesiog sezoninis? Gal as juo jau persirgau?
beje, ar tave ryt paimti?
Atsakyti
laba diena, susitiksime vakare, man pavyks atvykti į susitikimą 4u.gif
Atsakyti
na man šiandiena jūsų pagalbos reikia, nes jau su saviškiu nebežinau ką daryti, vėl nauja krizė iš kurios reikia sugalvoti išeiti.
Atsakyti