Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 02 28, 16:04)
Roga, lavandos eterinu alieju gali rasti ir kokiame "Rimi" prie pirties prekiu, tik pries teptama sumaisyk eterinio aliejaus ir valgomojo aliejaus laselius, o tada tepk, nes eterinio aliejaus neriektu tepti ant odos tiesiai, be to taip jis labai greitai isgaruoja. Per kita susitikima, jei pasveiksiu iki jo, parodysiu taskus, kuriuos reikia pamasazuoti, kai vaikas isiaudrines. mums patare masazistas ir padeda. jei masazuoji su lavandu aliejumis is viso gerai

Labai ačiū, tikrai pabandysiu.
o kas nutiko susirgote, ar gripas užpuolė g.gif
Atsakyti
manau, kad uzsikreciau nuo vaiko gripu..tik jam jau praejo, o as tai antra diena su 38..kratausi...gydytoja ausu uzdegima su sinusitu itaria..tai va bulves dedu, vaikstus geriu ir kol dar akys neasaroja parasau cia.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 28, 17:31)
manau, kad uzsikreciau nuo vaiko gripu..tik jam jau praejo, o as tai antra diena su 38..kratausi...gydytoja ausu uzdegima su sinusitu itaria..tai va bulves dedu, vaikstus geriu ir kol dar akys neasaroja parasau cia.

tai pabandyk su kampariniu aliejumi ptrinti ausis, ne lašinti, o tik įtrinti. tikrai padeda nuo uždegimo, o nuo slogos yra tokios geros aliejinės tabletės, nes aš pati sergu, vaistinėje pasakai, kad laiejinės nuo slogos ir iškarto paduos, per 3 dienas praeina.

sveikite ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Roga, aciu uz patarima, bet is namu neiseinu..guliu su 38, tai jei vyras nupirks, tai nupirks...tikiuosi, kad israsyti vaistai pades
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif Senokokai nebuvau, issiilgau jau jusu labai wub.gif Ziemine depresija ir kiti biesai mane uzpuole, bet jau baigiu issikapstyti.
Nora ir Alheme wub.gif didziulis jums aciu wub.gif Busiu LT atsilyginsiu wub.gif smile.gif

Aukse, zinok, maniskis yra pradingimo meistras. Kai mazesnis buvo, tai isviso nepaleisdavau rankos, o dabar gi nelaikysi prie sijono. Isleidziu as ji i parduotuve, o jis namo grizta po 3 valandu, nors kelio iki ten 5 min. Ir nieko. Ar bari, ar graziuoju kalbi, nieko. Tuo metu pasizada, o paskui kazkokiu planu vedamas vel dingsta.... Oi, kiek baisuliniu istoriju papasakociau....

QUOTE(norako @ 2007 02 26, 20:26)
beje, sakė, kad tie vaikai nerealiai linkę fantazuoti, tai garžu ir pan. bet būtina stabdyti, nes jie na tarsi norėdami, gal ir nesąmoningai pabėgti nuo realybės pasineria į savo sufantazuotą pasaulį, žodžiu reikia juos laiku grąžinti į realybę (tai , beje, dar vienas trukdis jiems susikaupti, jau pasaulis margas , o jų fantazija dar margesnė  doh.gif  ).

Joooo biggrin.gif fantazijos pas juos tai nors kibirais semk. Tik beda, kad as jau nebeskiriu kur baigiasi fantazija ir prasideda melas.... Kai buvo mazesnis, buvo lengviau, is akiu matydavau...

Ir dar apie vaistukus. Ne visai tiksliai pasakei Aukse, kad vaistukai padeda tik del mokslu. Ne. As siek tiek kitaip galvoju. Nes as matau, kaip veikia vaistukas, o tai yra daug daugiau negu skaityti arba girdeti smile.gif Mes jau siektiek pavelavom juos pradeti gerti. (nors zinau, kad issikapsysim wub.gif As cia turiu vilti, ko LT nebeturejau. Oho kokis zmogus dar is mano ziogo uzaugs! wub.gif )
Vat jeigu taip anksciau vaistukus butume gave! Kazkiokiam uzsenietiskam saite vyras skaite, kad geriausia juos gerti, kai vaikui 5-9 metai. Vat tada nebutu susidares tas uzburtas hiperiuku nesekmiu ratas, kuris LABIAUSIAI jiems ir trukdo gyventi. (apie ta uzburta nesekmiu rata mes jau kalbejom)
Ir is cia visos elgesio problemos. O tai, kad apie vaistukus blogai kalba, tai logiskai mastant, ir apie analgina blogai kalba ir be recepto neparduoda... taigi...
Tik, dar syki noriu pritarti Auksei, kad tai tinka tik TIKRAM hiperiukui, o ne judriam vaikiukui su priklijuota etikete, kuriu, kaip matau LT tik daugeja.
Vsio, daug prirasiau, einu i hiperiuku svetaine pasilabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 28, 21:09)
Roga, aciu uz patarima, bet is namu neiseinu..guliu su 38, tai jei vyras nupirks, tai nupirks...tikiuosi, kad israsyti vaistai pades

sveikute, na tikiuosi, kad nupirks, nes tikrai greitai padėtų, nes aš jau senokai sergu sinusitu ir niekas kitas nepadeda. gerai sveikite ir daug jums sveikatytės, lakykitės 4u.gif

na dėl vaistukų hiperiukams, aš už kad tik vaikui padėtų. bet mes kol kas visai šauniai tvarkomės ir tikiuosi, kad iki pagauglystės daug ką padarysime, nes kaip aš manau vaikui įpatingai bus sunku per paauglystę, todėl norisi iki jos kuo daugiau visko pasiekti 4u.gif na pamatysime, kaip mums čia seksis.

sėkmės jums Vario, gera skaityti, kai jus parašote, daug ką aš sužinau. 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, prašau patarimo: auginu 3 metų aukselį, kuriam visi pripaišo hiperaktyvumo diagnozę. doh.gif Kas jums ir kaip nustatė, kad jūsų vaikutis turi šią diagnozę? Kur man reiktų kreiptis? O gal tiesiog be reikalo nerimauju, nors maniškis gyvas sidabras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 08:54)
Mamytės, prašau patarimo: auginu 3 metų aukselį, kuriam visi pripaišo hiperaktyvumo diagnozę.  doh.gif Kas jums ir kaip nustatė, kad jūsų vaikutis turi šią diagnozę? Kur man reiktų kreiptis? O gal tiesiog be reikalo nerimauju, nors maniškis gyvas sidabras  doh.gif

sveiokute, kiek pamenu dabar nustato hiperaktyvuma psichiatrai ir vaikų raidos centre. ir atlieka nemažai tyrimų. maa čia taip vilniuje pasakojo.
kai aš esu atvykusi iš mažesnio miestelio mums kitaip nustatinėjo. na mano manymu dar per ankstyti nustatyti tokia diagnoze be jokių stebijimų ir tyrimu, gal tiesiog, kaip ir sakote jis judrus vaikas ir tiek.

Na Alchmie, kaip jūs laikotės, kaip jūsų sveikatėlė g.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau geriau, vis dar ausi maudzia, bet bent jau temperatura nekyla.
Limcaca, pirmiausia, tai paklauskite, koks issilavinimas tu, kurie ta diagnoze lipdo, nes lygiai taip pat be psichiatro licenzijos ir tyrimu, jus galite jimes nustatyti smeiziko, zemintojo ar izeidinetojo diagnoze g.gif
Kaip musu psichologe sake, tokiems vaikams paryskeja ypac hiperaktyvumo pozymiai apie 4 ir 7 metus. Siulyciau atlikti testa namie, davus vaikui valerijonu arbatos..jei nurims, tai viskas gerai, tada tik gyvas sidabras su problemomis, jei nuo arbatos pasidarys judresnis, "ims lipti sienomis", tai galima itarti, akd turi hiperktyvuma, bet galutine diagnoze galetu nustatyti tik po tyrimu ir stebejimu Vaiko raidos centre.
Beje, Roga, kaip sakei, atrodo mums atejo 7 metu "bjaurumo" metas. Aisku vaikas 3 savaite namie, neina i darza (del ligu ir salciu taip susidejo), bet toks priesgyna, kad ui..tikiuosi, kad iki rugsejo praeis.

Beje, Limcaca, jei gali ateik i musu susitikima kovo 7 diena Vilniuje 18.30 Kidy gym patalpose Zukausko gatveje (Siaures miestelyje) Manau, akd is tavo pasakojimo galetume daug ka pasakyti ir patarti. jei neturi, kur deti vaiku, juos ten susitkimo metu priziuri nemokamai. Tik uz psichologo dalyvavima susitikime reikia susimoketi 20 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 02 kovo 2007 - 15:16
[quote=Alchemie,2007 03 02, 16:14]
Sveikos,
Beje, Roga, kaip sakei, atrodo mums atejo 7 metu "bjaurumo" metas. Aisku vaikas 3 savaite namie, neina i darza (del ligu ir salciu taip susidejo), bet toks priesgyna, kad ui..tikiuosi, kad iki rugsejo praeis.

sveika džiugu girdėti, kad jau sveikstate. na tikrai iki rugsėjo vaikis apsipras ir sustiprės, bent jau maniškiui taip buvo. bent tada kitos bėdos išlenda g.gif tai gero savaigalio jums ir sveikite 4u.gif
Atsakyti

Nepamirsk viena- siu vaiku dazniausia intelektas aukstas, o kartais net labai ir butent del ju greitumo ir smalsumo

mamkos nejuokinkite... 4u.gif
tai musu vaikai zemo intelekto taip iseina... blink.gif
as nesuprantu is kur tas toks aklumas mamos del savo vaiko...toks isaukstinimas, tiesiog ispustas muilo burbulas doh.gif
Papildyta:
Paprastas vaikas kaip meme sedes, jis daug ko neprisimins, o hiperiukas isejes is patalpos pasakys kur paveikslas kabejo, ar rozete

Nieko sau?... blink.gif blink.gif doh.gif
Sprask vaikai ne hiperiai yra MEMES biggrin.gif

Man atrodo mano MEMES daug geresni nei tavo nenustygstantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 03 02, 18:17)
Nepamirsk viena- siu vaiku dazniausia intelektas aukstas, o kartais net labai ir butent del ju greitumo ir smalsumo

mamkos nejuokinkite... 4u.gif
tai musu vaikai zemo intelekto taip iseina... blink.gif
as nesuprantu is kur tas toks aklumas mamos del savo vaiko...toks isaukstinimas, tiesiog ispustas muilo burbulas    doh.gif
Papildyta:
Paprastas vaikas kaip meme sedes, jis daug ko neprisimins, o hiperiukas isejes is patalpos pasakys kur paveikslas kabejo, ar rozete
Nieko sau?... blink.gif    blink.gif      doh.gif 
Sprask vaikai ne hiperiai yra MEMES      biggrin.gif

Man atrodo mano MEMES daug geresni nei tavo nenustygstantis    ax.gif

geriausia yra nelipti į svetimą daržą uogauti, tai niekas ir nepasirodys mirksiukas.gif .Jos sau kalba ir kalba apie savo reikalus, ko tu kišiesi ur tavęs niekas neprašo mirksiukas.gif .
Atsakyti