Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(norako @ 2007 10 22, 16:34)
Aš tai žiūriu, kad vėl hiperaktyvumas "madingas"...vėl kasantras vaikas... http://www.delfi.lt/...php?id=14742789

na žo siaubiakas doh.gif
Atsakyti
ka jau padarysi,ne veltui tokie vaikai jau pradedami vadinti indigo,nauja zmoniu karta ateina,jau reik keist ir darzeliu ir mokyklu visa svietimo sistema.nes bus baisu jei nieko nedarysime. :)nes tokie vaikai tikrai nepritaps ir jiems bus sunku kaip ir mums..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingan: 22 spalio 2007 - 20:11
Zinot, straipsnis kaip straipsnis - manau reikejo baisiai parasyt, kad tevai issigastu ir "kazko" nebedarytu, o paaiskinimo kaip daryt, kad viskas eitusi gerai - nebuvo doh.gif

Na as tiesa saknt net nebzinau ar mano vaikas hyperaktyvus ar ne. Tiesiog gal maziau apie tai galvoju, nes turiu kitos veiklos.
Na demesi jam pavyksta islaikyt ziurint vaikiskus filmukus, zaidimai jam veikia geriausiai 5 min - tada duok vel nauja arba prisigalvoja ka cia galima butu padaryt idomiau su klijais nei vien tepti ir klijuoti smile.gif
Mama kartais pasiulo duoti kokia melisu arbatele pries miega - sakau dekui, nes bijau, kad nus blogiau, tegu buna kaip yra.
Nors negaliu neigti, kartais naujoje vietoje buna labai suglumes, bet veliau - nespeja zaislu keisti smile.gif
Kalba daug, bet skubedamas pasako neteisingai ir nevisai aiskiai. Turi sukaupti demesi ir isiklausyti, kad gerai isgirstu ir pasakytu teisingai skiemenis. Abecele jis pasako gerai, tik jei nors truputi atsiranda noro. Todel kolkas tik zaisdami mokinames sakyti vienus ar kitus zodzius taisyklingai skieminimis.

Nu va, senai tiek apie savo vaika nerasiau smile.gif
Atsakyti
Labradoriukė, nu va dabar jau ir susitvarkai ir nebe taip viskas atrodo baisu, ir pamatysi iki mokyklos viskas nusistovės, dar laiko turi, ir kalbėti gerai išmoksite mirksiukas.gif ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 10 22, 17:34)
Aš tai žiūriu, kad vėl hiperaktyvumas "madingas"...vėl kasantras vaikas... http://www.delfi.lt/...php?id=14742789

O dieve blink.gif , tiesiog straipsnis atrodo parašytas specialiai apie mano vaiką.....

verysad.gif

nežinau...nežinau...nežinau....nei ką daryt, nei kaip elgtis....ir aplamai............totali depresija
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ax.gif

Na as hiperaktyvaus vaikiuko neauginu, bet rasau apie juos diplomini darba, taigi noreciau paklausti, kur galima butu rasti naudingos medziagos g.gif
Atsakyti
[quote=Lotavita,2007 10 23, 17:02]
O dieve blink.gif , tiesiog straipsnis atrodo parašytas specialiai apie mano vaiką.....

verysad.gif
nežinau...nežinau...nežinau....nei ką daryt, nei kaip elgtis....ir aplamai............totali depresija
[

PASIRODO IR AS TOKI SUNKU VAIKA TURIU . KITAIS METAIS I MIKYKLA ,O KAI PAGALVOJU AS JI BIJOSIU ISLEISTI ,JO VISUR PILNA. NET NEREGUOJA KA JAM SAKO,VISTIEK DARO TOLAIU KA DARE ,KOKIA MINUTE RAMIAI PASEDI.Kai matau mamas su ramiais paklusniais vaikais ta prasme kad gali su jais iseiti kaskur tai.O as su savo net i lauka negaliu iseiti
Atsakyti
QUOTE(fainule @ 2007 10 25, 20:27)
O as su savo net i lauka negaliu iseiti

o kodėl neini į lauka g.gif kad ir koks benūtų vaikas laukas yra reikalingas, net mes su savo hiperiukais vaikais išeiname į lauka ir lankome mokykla ir tvarkomės pakankamai neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 10 26, 10:16)
o kodėl neini į lauka g.gif kad ir koks benūtų vaikas laukas yra reikalingas, net mes su savo hiperiukais vaikais išeiname į lauka ir lankome mokykla ir tvarkomės pakankamai neblogai ax.gif

sunku labai su juo, jis nesusikaupia, nereguoja kas jam sakoma Darys tik tai kas jam reikia Kur nors nuvaziuoti tai isvis problema Jai i lauka einam tik i darzelio kiema , kad as ji speciau gaudyti kur laksto, kad kur neusiropstu ir ko nors nenusilaustu Nes tiek jau traumu turejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainule @ 2007 10 27, 17:52)
sunku labai su juo, jis nesusikaupia, nereguoja kas jam sakoma Darys tik tai kas jam reikia Kur nors nuvaziuoti tai isvis problema Jai i lauka einam tik i darzelio kiema , kad as ji speciau gaudyti kur laksto, kad kur neusiropstu ir ko nors nenusilaustu Nes tiek jau traumu turejo doh.gif

ir pas mus ne ką geriau schmoll.gif bet laikymas namie neišeitis, va jau dabar kartais tiesiog galime išeiti tik pasivaikščioti, palekia palekia, paskui įsikimba į paranke ir einame kartu, bet nemažiau kaip 5 km. ir viskas tik dėl į pratimo ir mokymo vaiko, mat hiperiukai vaikai jie įsisavina tik kai pastoviai kartoji ir rodai.

sėkmės jums ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 10 27, 20:05)
ir pas mus ne ką  geriau schmoll.gif bet laikymas namie neišeitis, va jau dabar kartais tiesiog galime išeiti tik pasivaikščioti, palekia palekia, paskui įsikimba į paranke ir einame kartu, bet nemažiau kaip  5 km. ir viskas tik dėl į pratimo ir mokymo vaiko, mat hiperiukai vaikai jie įsisavina tik kai pastoviai kartoji ir rodai.

sėkmės jums ir kantrybės 4u.gif

labai aciu uz kantrybe mirksiukas.gif
bet kai pamciau toki atveji tai pagalvojau kad mano vaikas dar geras Ten tai buvo siaubinga Gal kokiu sesiu metu vaikas mama poliklinikoje tokiais zodziais isvadino taip apsparde kad siaubas Toki vaika agresyvu nesuvaldoma pirma karta pamaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainule @ 2007 10 31, 21:58)
labai aciu uz kantrybe mirksiukas.gif
bet kai pamciau toki atveji tai pagalvojau kad mano vaikas dar geras Ten tai buvo siaubinga Gal kokiu sesiu metu vaikas mama poliklinikoje tokiais zodziais isvadino taip apsparde kad siaubas Toki vaika agresyvu nesuvaldoma pirma karta pamaciau doh.gif

čia taip negalima sakyti, mes juk nežinome kodėl vaikas taip elgiasi visada yra paaiškinimas ir priežastis vaiko agresyvumui g.gif
Atsakyti