Norako kaip ir iš tavęs labai gera skaityti tokias geras naujienas, džiaugiuosi kartu su jumis na žo šaunuolis tavo triteris
QUOTE(aukseklaipeda @ 2007 10 17, 10:49)
Dabar nera galimybiu pabendrauti daugiau, teko atsisakyti interneto, nes vyresnelis, (17 su puse) sugalvojo parsisiusti ne kokiu nuotrauku, o as uzklupau mazaji jas beziurint Gyvenimo tempas toks, kad tiesiog neturiu laiko.
Galiu pasakyti, kad pas mane reikalai gereja, kad ir kaip keista beatrodytu, zinoma nera viskas tobula, bet...
Galiu pasakyti, kad pas mane reikalai gereja, kad ir kaip keista beatrodytu, zinoma nera viskas tobula, bet...
mano žiogas irgi mėgėjas tokias nuotraukas internete susirasti. MB instaliavo kažkokią programą, kuri neleidžia jungtis prie interneto tam tikru metu. Biškiuką ramiau, bet bijau, kad žiogas greit išmoks ją nulaužti
Aukse Džiugu, kad jums sekasi
QUOTE(norako @ 2007 10 17, 19:20)
Mergaitės, aš noriu pasidalinti su jumis džiaugsmu , nu GERAI mano riteriui darže , nu jau kaip nuskilo su auklėtoja, jetau, vaikas, deklamuoja, dainuoja, pasakoja, tvarkosi, vyras vyras . Žinot, gal mes sulaukėm savo laiko, savo žmogaus, kaip jums to linkiu
na kaip džiaugiuosi už jus labai gera tai skaityti
O pas mane namie katastrofa visiška. Jau savaitė. Gal mėnulis kaltas, ar kokie biolaukai. Nežinau. Bet man jau visai rankos nusvyiro
Šiandien iškviesti mes pas mokyklos kuratorių (t.y kažkos mišinys tarp spec. pedagogo ir psichologo ir vaiko vyresnio draugo). Nebijau, kalba čia jie gražiai, ir siūlo pagalbą, ale vistiek man bloga
QUOTE(Roga @ 2007 10 17, 20:43)
šaunuolis tavo triteris
Roga, ačiū, mano riteris gavosi tavo žinutėj kaip koks trileris
Papildyta:
QUOTE(vario @ 2007 10 18, 09:09)
Nebijau, kalba čia jie gražiai, ir siūlo pagalbą, ale vistiek man bloga
Vario , o ką sako švedai, kokios prognozės, ar perspektyvos, ar lūkesčiai, ko tikėtis žiogui augant, gal kaip nors jie įvertina pažangą ar stebi, kas kinta ir pan.?
Merginos, nu cia gal atejo mums atipildas, ar ka?
mano vaikis isimylejo mokytoja gamina jai dovanas su iliustruotais atvirukai, nori eiti i mokykla, atrado rasymo dziaugsma, o jau matematika kaip zirnius kremta.
Mes einame joti, tai po jojimo vaikas silkinis buna. Ten klauso manes, netriuksmauja, kad zirgu neigasdintu ir paskui labai rupinasi, kad arkliukui butu skani morka, kad jis pailsetu ir pan.Grazu ziureti...nu su pamokomis klaseje kike sunkiau, nes jei neidomutai demesys atsoka, daznai daro jam skirtas individualias uzduotis, arba eina paguleti ant kilimo klases gale, bet ivertinimai geri. Kontroliniam matematikos tik 1 klaida padare. Bent jau nelenda po stalu su marskiniais ant galvos.
Taigi meile daro stebuklus
mano vaikis isimylejo mokytoja gamina jai dovanas su iliustruotais atvirukai, nori eiti i mokykla, atrado rasymo dziaugsma, o jau matematika kaip zirnius kremta.
Mes einame joti, tai po jojimo vaikas silkinis buna. Ten klauso manes, netriuksmauja, kad zirgu neigasdintu ir paskui labai rupinasi, kad arkliukui butu skani morka, kad jis pailsetu ir pan.Grazu ziureti...nu su pamokomis klaseje kike sunkiau, nes jei neidomutai demesys atsoka, daznai daro jam skirtas individualias uzduotis, arba eina paguleti ant kilimo klases gale, bet ivertinimai geri. Kontroliniam matematikos tik 1 klaida padare. Bent jau nelenda po stalu su marskiniais ant galvos.
Taigi meile daro stebuklus
QUOTE(norako @ 2007 10 18, 12:10)
Vario , o ką sako švedai, kokios prognozės, ar perspektyvos, ar lūkesčiai, ko tikėtis žiogui augant, gal kaip nors jie įvertina pažangą ar stebi, kas kinta ir pan.?
Aš jau po susitikimo su kuratore. Viskas praėjo gerai, gyrė mano vaiką, daug gražių žodžių apie jį prisakė. Vienintelės problemos pas mus tik mergaitės ir melavimas. Mokslose mano žiogas šaunuojis, laisvai kalba švediškai ir angliškai (aų, mamaša, nesugebėjau padoriai per 1,5 metų net švedų išmokti, o jis net dvi kalbas ).
Progozių jokių neaptarinėjom. Ateities planus šiek tiek. Pasirašėm sutikimą, kad pertraukų metu jį stėbės kartais mokyklos psichologas. O kitais metais (jis jau bus 6-okas ir turi eiti į didelių vaikų mokyklą), galbūt, pasistengs sudaryti labai mažą klasę (6-8 vaikų), ir fizinio, dainavimo ir pertraukų metu jam skirs "suaugusį draugą". Dar galbūt užrašys jį į skautų organizaciją, sako hiperiukams tokia "išgyvenimo mokyklą" kartais padeda.
Va tiek. kartais būna tokie geri periodai, kad net bijau džiaugtis, o kartais užeina juodieji momentai, kada kiekvieną dieną koks nors incidentas
Žodžiu, gyvenam....
Oi Vario..zinai, nu visiems turbut eina tie periodai. labai grazu, kad jie pastebi gerasias puses vaiku. Maniskis irgi angliskai ismokes, logopede dziaugiasi, kad jis jau spalio visas uzduotis padares, jau lapkricio mokosi..mokykloje su mokslais gerai, ir mergaites atrodo po to "incidento" su pabuciavimu aplink ji suka ratus (nezinau, gal irgi nori, kad jas pabuciuotu ) nors siuo metu jo meiles objektas aiskus - mokytoja. Jis dabar kliedi kaip sveikins mokytoja su gimtadieniu. Hehe sake, jai bus 8 metai..paskui susimaste ir sako..ne jai bus 20 kol kas aiskiai matau, kad darzelis jam buvo "durniuku" susirinkimo vieta, nes mokykloje jam patinka ir jis ten jauciasi protingas ir didelis ir aplinkiniai jau irgi tipo labai protingi
Taigi kazkaip gyvenam, nezinau kaip bus toliau, nes klaseje sunku jam ta demesi islaikyti, ypac jei informacija neidomi, ar visa pamoka vien kalbejimas, be kitokio tipo uzduociu
Taigi kazkaip gyvenam, nezinau kaip bus toliau, nes klaseje sunku jam ta demesi islaikyti, ypac jei informacija neidomi, ar visa pamoka vien kalbejimas, be kitokio tipo uzduociu
O pas mus vėlviskas iš pradžių, bet jau šį kartą manau, kad vaikas tiesiog pavargo, tai jau per dvi dienas tiek pridirbo, kaip per praeitas tris savaites ir šauktuką gavo, už tyčiojimosi, už užduočių nedarima, mat paklausiu ar kas užduota, sako ne tai dabar pastoviai tikrinu viska tik vėl reiktų priminti mokytojai, kad parašytų į sasiuvinį, nes esu nunešusi va šiandiena buvo pas psichologe ir nieko nepasakojo, labai jau uždaras pasidarė mano vaikas na žo laukiu atostogų benui jau nuo kitos savaites, kai pailsės žiūrėsime kaip jam seksis
Uzbegau pas jus zvilgterti, kaip jum sekasi
QUOTE(Roga @ 2007 10 19, 21:41)
O pas mus vėlviskas iš pradžių, bet jau šį kartą manau, kad vaikas tiesiog pavargo, tai jau per dvi dienas tiek pridirbo, kaip per praeitas tris savaites ir šauktuką gavo, už tyčiojimosi, už užduočių nedarima, mat paklausiu ar kas užduota, sako ne tai dabar pastoviai tikrinu viska tik vėl reiktų priminti mokytojai, kad parašytų į sasiuvinį, nes esu nunešusi va šiandiena buvo pas psichologe ir nieko nepasakojo, labai jau uždaras pasidarė mano vaikas na žo laukiu atostogų benui jau nuo kitos savaites, kai pailsės žiūrėsime kaip jam seksis
Sveikutės, ir mes bandom prisitaikyti. Maniškis pasižiūrėjo filmuką apie SUPERMENUS, tai klausė ar čia apie hiperaktyvius. Sakiau taip. Tai kurį laiką labai stengėsi susikaupti ir užduotėles atlikti. Dabar pavargo ir pas mus viskas iš pradžių Ir aš labai laukiu atostogų, kad vaikas galėtų išsišėlti
cia tai geras supermenai hipersktyvus..tiksliai apibudintas XXI amziaus hiperiukas. Cia tau ne Emilis is Lionebergos. maniskiui tai labai veikia, jei pasakau, akd neis joti. Jam siuo metu tai labai svarbu. net uzsisake avizu koses valgyti, nes arkliukams ji patinka
Aš tai žiūriu, kad vėl hiperaktyvumas "madingas"...vėl kasantras vaikas... http://www.delfi.lt/...php?id=14742789
QUOTE(norako @ 2007 10 22, 15:34)
Aš tai žiūriu, kad vėl hiperaktyvumas "madingas"...vėl kasantras vaikas... http://www.delfi.lt/...php?id=14742789
Joooo straipsnelis tai ne iš linksmųjų