mane net šiurpas nukratė kaip perskaičiau apie Beno mokykla
http://www.delfi.lt/...php?id=14507697
Nu tai planuojam penktadieni vakare? rsykit ar galit ir koki laika siulot
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 26, 13:21)
aš penktai valandai galiu na iki puse šešių tai tikrai
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 26, 13:21)
Aš dar paskaičiuosiu laiką (ar galėsiu iš viso ), nes gavau tiek darbo, kad
Norakok na ziurek, kaip su laiku, jei ka tai mes be vaiku tada susimatysim su Roga
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 27, 09:20)
Norakok na ziurek, kaip su laiku, jei ka tai mes be vaiku tada susimatysim su Roga
Kelintą jūs planuojat, aš šiandien dirbu iki šešių...net nežinau, gal pavyktų, mano mažėlis po darželio manęs labai trokšta, vis ant rankų, ant rankų...Riteris tai visai neblogai , žinokit, kol kas tyliu su šypsena, kad tik ir toliau panašiai...
Nu va..mokykloje kazkaip sekasi, visai dziugu, kad maniskis siandien zinojo is kalses daugiausiai darzoviu ir vaisiu pavadinimu
QUOTE(Alchemie @ 2007 10 02, 21:45)
Nu va..mokykloje kazkaip sekasi, visai dziugu, kad maniskis siandien zinojo is kalses daugiausiai darzoviu ir vaisiu pavadinimu
Oj, kaip jėga tai skaityti
Pas mus jau darosi aiskios merginu "problemos". Mano vaikis atvirai zavisimoterimis. Logopedei sako komplimentus apie jos apsirengima, dovanoja saldainius. Apie mokytoja pasake: man patinka su mokytoja likti vienam.
Sakau, sauni ta musu mokytojas, jis - aha..sakau ir grazi..jis taip grazi
Sakau, sauni ta musu mokytojas, jis - aha..sakau ir grazi..jis taip grazi
niu ką vaikai stengiasi, va šiandiena kaip visada leidau valandai pasivažinėti lauke, o grįžo po dviejų valandų, ir rėkia man mama mama nepyk labai atsiprašau, kad taip padariau nu ką begaliu pasakyti, saku pažadėk dagiau taip nedaryti, na pažadėjo ai tiesa ryt lekiame į krepšinio treniruote apsižvalgyti, gal priims mano vaikį
Laba diena, pastebėjau, kad mano mano mažasis sūnelis hiperaktyvus. Su visais draugais susipyko, per pamokas nesusikaupia. Vos užbaigė pirmą klasę, dar vis raminau save, kad mažiukas, išaugs. Bet antroj vėl viskas iš pradžių
Norėjau pasiteirauti kaip jūs padedate savo vaikučiams. Ir ar įmanoma kokia pagalba. Dabar užregistravau pas nervų gydytoją, nors kai tikrino prieš pirmą klasę nieko nepastebėjo. Iš anksto dėkoju už atsakymus.
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 10 03, 20:09)
Laba diena, pastebėjau, kad mano mano mažasis sūnelis hiperaktyvus. Su visais draugais susipyko, per pamokas nesusikaupia. Vos užbaigė pirmą klasę, dar vis raminau save, kad mažiukas, išaugs. Bet antroj vėl viskas iš pradžių
Norėjau pasiteirauti kaip jūs padedate savo vaikučiams. Ir ar įmanoma kokia pagalba. Dabar užregistravau pas nervų gydytoją, nors kai tikrino prieš pirmą klasę nieko nepastebėjo. Iš anksto dėkoju už atsakymus.
pradžia jau padarei ir palauksi kol ką pasakys ar tikrai hiperiukas? o geriau papasakok ką tu darai, labai jau toks klausimas