Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

mane net šiurpas nukratė kaip perskaičiau apie Beno mokykla blink.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=14507697
Atsakyti
Nu tai planuojam penktadieni vakare? rsykit ar galit ir koki laika siulot
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 26, 13:21)

aš penktai valandai galiu na iki puse šešių tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 26, 13:21)

Aš dar paskaičiuosiu laiką (ar galėsiu iš viso unsure.gif ), nes gavau tiek darbo, kad doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Norakok na ziurek, kaip su laiku, jei ka tai mes be vaiku tada susimatysim su Roga
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 27, 09:20)
Norakok na ziurek, kaip su laiku, jei ka tai mes be vaiku tada susimatysim su Roga

Kelintą jūs planuojat, aš šiandien dirbu iki šešių...net nežinau, gal pavyktų, mano mažėlis po darželio manęs labai trokšta, vis ant rankų, ant rankų...Riteris tai visai neblogai , žinokit, kol kas tyliu su šypsena, kad tik ir toliau panašiai...
Atsakyti
Nu va..mokykloje kazkaip sekasi, visai dziugu, kad maniskis siandien zinojo is kalses daugiausiai darzoviu ir vaisiu pavadinimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 10 02, 21:45)
Nu va..mokykloje kazkaip sekasi, visai dziugu, kad maniskis siandien zinojo is kalses daugiausiai darzoviu ir vaisiu pavadinimu thumbup.gif

Oj, kaip jėga tai skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus jau darosi aiskios merginu "problemos". Mano vaikis atvirai zavisimoterimis. Logopedei sako komplimentus apie jos apsirengima, dovanoja saldainius. Apie mokytoja pasake: man patinka su mokytoja likti vienam.
Sakau, sauni ta musu mokytojas, jis - aha..sakau ir grazi..jis taip grazi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 03 spalio 2007 - 13:20
niu ką vaikai stengiasi, va šiandiena kaip visada leidau valandai pasivažinėti lauke, o grįžo po dviejų valandų, ir rėkia man mama mama nepyk labai atsiprašau, kad taip padariau blink.gif nu ką begaliu pasakyti, saku pažadėk dagiau taip nedaryti, na pažadėjo ax.gif ai tiesa ryt lekiame į krepšinio treniruote apsižvalgyti, gal priims mano vaikį g.gif
Atsakyti

Laba diena, pastebėjau, kad mano mano mažasis sūnelis hiperaktyvus. Su visais draugais susipyko, per pamokas nesusikaupia. Vos užbaigė pirmą klasę, dar vis raminau save, kad mažiukas, išaugs. Bet antroj vėl viskas iš pradžių verysad.gif

Norėjau pasiteirauti kaip jūs padedate savo vaikučiams. Ir ar įmanoma kokia pagalba. Dabar užregistravau pas nervų gydytoją, nors kai tikrino prieš pirmą klasę nieko nepastebėjo. Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 03 spalio 2007 - 19:10
QUOTE(omoroka 38 @ 2007 10 03, 20:09)
Laba diena, pastebėjau, kad mano mano mažasis sūnelis hiperaktyvus. Su visais draugais susipyko, per pamokas nesusikaupia. Vos užbaigė pirmą klasę, dar vis raminau save, kad mažiukas, išaugs. Bet antroj vėl viskas iš pradžių  verysad.gif

Norėjau pasiteirauti kaip jūs padedate savo vaikučiams. Ir ar įmanoma kokia pagalba. Dabar užregistravau pas nervų gydytoją, nors kai tikrino prieš pirmą klasę nieko nepastebėjo. Iš anksto dėkoju už atsakymus.

pradžia jau padarei ir palauksi kol ką pasakys ar tikrai hiperiukas? o geriau papasakok ką tu darai, labai jau toks klausimas g.gif
Atsakyti