Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

norako, nu tai bet ir tau biski poilsis..oi kaip gerai butu 4u.gif
As va siandien jau atrodo sviesesne galva pabudau, ale kalbu kaip bosas...nu tikiuosi, kad issikapstysiu, nes jau vakar visai jauciausi, kaip 100mete
Atsakyti
nu tai negerai, kad ser Alchemie, sveik, jau labai labai laukiu susitikimo bigsmile.gif Nora gera girdėti, kad tavo riteriui patinka eiti į darželį bigsmile.gif
Atsakyti
Ech merginos, kaip geraui, kad jus esate...net sirgti ne taip sunku 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 20, 21:45)
Ech merginos, kaip geraui, kad jus esate...net sirgti ne taip sunku 4u.gif

bet kaip aš jūsų pasiilgau, laukiu kol jūs pasveiksite, ir galėsime pasikalbėti bigsmile.gif man jau stogas važiuoja blink.gif
Atsakyti
Nu, as kita savaite jau einu i darba. tai galime ir susimatyti. galima mastyti apie pirmadieni, jei visos sveikos ir su stogais.
Donalda sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 21, 19:16)
Nu, as kita savaite jau einu i darba. tai galime ir susimatyti. galima mastyti apie pirmadieni, jei visos sveikos ir su stogais.
Donalda  sunglasses2.gif

man dabar tinka pirmadieniais trečiadieniais ir penktadieniais, nes kitom dienom benas lanko šokių treniruotes bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Pasiilgau jūsų, įlindau pasilabinti ax.gif
Šiuo metu esi baisai užsidepresavus, bet čia ruduo kaltas, o ne mano hiperiukas. Tik norėjau jums pasakyti, kad dabar švedų kalbos praktiką turiu. Esu priešmokyklinės grupės vaikučių (6m) mokytojos asistentė. Mano klasėj yra 16 vaikų iš kurių tik 4 mergatės. Visi kiti berniukai. Tai va, yra vienas hiperiukas (niekas to garsiai nesako, bet nuo manęs gi nepasislėpsi lotuliukas.gif Akis atkalta) ir vienas berniukas labai labai labai blogai kalbantis. Ir hiperiukas ir logopedinis berniukas turi dar ir savo mokytojas - padėjėjas. Tai yra, klasėje, kurioje 16 vaikų yra 1 tikra mokytoja+ tikra asistentė + aš netikra asistentė lotuliukas.gif +2 spec. pedagogės. Jūs įsivaizduojat? doh.gif mane šitokis žiaurus pavydas suėmęs, kad šakės..... Na kodėl, mūsų vaikiukai LT to negauna? Ir išviso, viskas ką mano žiogas LT gaudavo terapijų (mokamų ir nelabai) pavidalu, čia vaikučiai gauna nuo pat darželio thumbup.gif Todėl jų hiperiukai kitokie.
Labai aš čia nerišliai viską pasakoju, bet kažkaip mintys visai nesiriša. verysad.gif
Atsakyti
Sveikute vario, na kaip šaunu, kaip tu dabar dirbi visa savo praktika pritaikysi ir realybėje mirksiukas.gif bigsmile.gif labai džiaugiuosi už tave. na tikiuosi ir kada nors ir lietuvos mokyklose bus daugiau pagalbos g.gif kaip tavę suprantu man jau irgi stogas čiuožia visiškai doh.gif mano vaikis mane baigia iš proto išvesti, kiekviena diena pas mokytoja einu viską nors sumasto doh.gif bet tuo pačiu mokosi tikrai gerai thumbup.gif net medalius neša už gerai atliktus darbus biggrin.gif na žo mano hiperiukas cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, man matyt su savo vyručiais nepavyks šiandien išbėgti, abu iš darželio parsivedžiau su baisiu kosuliu ir sloga, taip kad į viešumą jų vestis negaliu, o vyras dirba unsure.gif , jei jums visoms tinka, gal jūs tuomet šį kartą be manęs, arba nebent aš kokiam trečiadieniui ar penktadieniui galėčiau planuoti ax.gif
Atsakyti
Vario..tu saunuole..o pas mus to nera, delto, kad truksta pagarbos pedagogui, truksta pedagogu ir truksta finansavimo verysad.gif kaip viena psichologe sake, pas mus kiekvinoje mokykloje galetu buti klase vaiku su logopedinem problemom, kur turetu estyti kitas programas ir trys mokytojai...ale pasvajokime kol kas
Merginos, nu siandien gavau darbo uz savaite sirgimo, tai manau, kad tirkai pamastykime apie kita laika sia savaite susimatyti ir pati nespesiu
Atsakyti
Na tada nuspresta susitinkame tada kai visos galėsime mirksiukas.gif
Atsakyti