Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Roga, maniskio visos emocijos matosi piesiniuose. gal ir tu pabandyk su juo papaisyt, paziurek ka jis vardina tamsesnem spalvom..saviverte kazkaip reikia pakelti.vagsiukas manau, kad jam adaptacija vel is naujo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 05, 18:23)
Roga, maniskio visos emocijos matosi piesiniuose. gal ir tu pabandyk su juo papaisyt, paziurek ka jis vardina tamsesnem spalvom..saviverte kazkaip reikia pakelti.vagsiukas manau, kad jam adaptacija vel is naujo

na piešia ramiai, va dabar abu baigiame pagaminti aitvara, tai jis toks gražus, dabar paišo melynai šviesiai, geltona ir raudona naudoja, juodos nenaudoja schmoll.gif ir šiaip naktį ramiai miega rolleyes.gif manau kad tu teisi jam adaptacija ir vėl iš naujo unsure.gif
Atsakyti
na merginos, tai susitinkam tada ryt? apie 18val.? kaip kam laikas? galima pavelinti atrodo turesime nauju nariu
susitikimo vieta Europos 3 aukstas kavine "Fortas" prie zaidimu kambario. Uzkilus laiptais sukti i kaire. bandysiu rezervuoti staliuka
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 10, 12:54)
na merginos, tai susitinkam tada ryt? apie 18val.? kaip kam laikas? galima pavelinti atrodo turesime nauju nariu
susitikimo vieta Europos 3 aukstas kavine "Fortas" prie zaidimu kambario. Uzkilus laiptais sukti i kaire. bandysiu rezervuoti staliuka

Alchemie, o kokio krepšinio nėra tuo metu bigsmile.gif , nes mūsų namuose tai šventa karvė doh.gif , jei ne, tai aš ko gero galiu, man ir nuo namų netoli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 09 10, 17:14)
Alchemie, o kokio krepšinio nėra tuo metu  bigsmile.gif  , nes mūsų namuose tai šventa karvė  doh.gif  , jei ne, tai aš ko gero galiu, man ir nuo namų netoli  ax.gif

na aš galiu tai tikrai bigsmile.gif mat kašis bus tiktai vėlai vakare bigsmile.gif ir pasistenksiu laiku atlėkti biggrin.gif
Atsakyti
Ooo, mergaitės, pasirodo mano vyras ryt dirbs iki vėlumos verysad.gif , mažėlis sloguoja, tad panašu, kad aš ryt negaliu (o ir man kažkokia sloga doh.gif ), bet mintimis aš su jumis rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, maniskis irgi koseja ir sloguoja, gal keliam i kita diena, kad visos galetume, o naujaja mamyte as ispesiu, kad dar ne siandien susitikimas.
Atsakyti
gerai tada keliame į kita diena mirksiukas.gif ir sveikite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 11, 09:37)
merginos, maniskis irgi koseja ir sloguoja, gal keliam i kita diena, kad visos galetume, o naujaja mamyte as ispesiu, kad dar ne siandien susitikimas.

Aš pritariu, nes, kaip sakau, mano galva šiandien tinka tik maistą į ją dėti doh.gif , ir visi aplink taip sirguliuoja unsure.gif ... , na bet dar bus auksinis ruduo bigsmile.gif
Atsakyti
O mane kazkokia zaraza uzpuole..nezinau ka daryti...gale gomurio skaudantis taskas, ir ryti trukdo, bet dar ne gerkle..einu medaus su koriu kramtyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 11, 17:43)
O mane kazkokia zaraza uzpuole..nezinau ka daryti...gale gomurio skaudantis taskas, ir ryti trukdo, bet dar ne gerkle..einu medaus su koriu kramtyti verysad.gif

ai kaip negerai, kad skauda unsure.gif tai valgyk medų ir sveik greičiau mirksiukas.gif

ir aš blogai jaučiuosi, kaip skauda galva, kad net vaistai man nepadeda doh.gif ot velnias mus užpuolė unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o gal ryt susimatom? kaip jums?
Atsakyti