quote=Alchemie,2007 08 27, 16:13]
Taigi siandien pasiraseme su mokykla sutarti ir sudareme plius minus pamoku grafijka, kaip individualia programa..tik, kad toje programoje vaikui fizinio lavinimo, nei choreografijos neliko..tai reikes man akzka galvoti ir dar muzika uzsiimti, nes irgi bus tik kokia viena pamoka, jei joje be pagalbos issedes
[/quote]
na va pagaliau viskas į priekį pajudėjo
Labas Vario,
na gavo jis tas 9 valandas, bet per jas dirbs tik su lietuviu ir matematika, o muzika, etika, piesima bandysim palikti klaseje gal viena su klase ir mokytoja, pasaulio pazinima bandys su juo sedeti, akd butu drasiau..na matysim, kaip situacija, bet kazkaip man ramiau, kad tikrai neturetu jo labai uzstresinti ir viskas turetu nueiti gerai, bent jau gal ta pirma pusmeti
na gavo jis tas 9 valandas, bet per jas dirbs tik su lietuviu ir matematika, o muzika, etika, piesima bandysim palikti klaseje gal viena su klase ir mokytoja, pasaulio pazinima bandys su juo sedeti, akd butu drasiau..na matysim, kaip situacija, bet kazkaip man ramiau, kad tikrai neturetu jo labai uzstresinti ir viskas turetu nueiti gerai, bent jau gal ta pirma pusmeti
Sveikos, visoms geros šventės ryt su rugsėjo 1diena, su mokslo pradžia draugužės
Taigis merginos, atrodo atejo laikas atnaujinti musu susitikimus. rugsejis atejo.
Na as aisku neapsiejau be asaru ir is beviltiskumo ir is laimes..mano vaikis norejo eiti i klase, bet pamates, kiek ten zmoniu liko sedeti ant suoliuko. na tikiuosi, kad pirmadienis praeis gerai.
kaip tu Roga?
Norako, kaip ten pas jus gyvenimelis? ar bent kiek ramiau, ar viskas po senovei?
Na as aisku neapsiejau be asaru ir is beviltiskumo ir is laimes..mano vaikis norejo eiti i klase, bet pamates, kiek ten zmoniu liko sedeti ant suoliuko. na tikiuosi, kad pirmadienis praeis gerai.
kaip tu Roga?
Norako, kaip ten pas jus gyvenimelis? ar bent kiek ramiau, ar viskas po senovei?
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 01, 22:27)
Taigis merginos, atrodo atejo laikas atnaujinti musu susitikimus. rugsejis atejo.
kaip tu Roga?
kaip tu Roga?
na taip kai pagalvoji,,kaip mano vaikis jautiesi pernai nei žingsio negalėjo žengti be manęs o vakar tai mūsų mokykloje dar dagiau buvo 900mokinių dar plius tėvai o mokykla sulūžusi, niekas nepadaryta, tik šiek tiek padažyta, stogo nesutvarkė, tai kai liūtis buvo elektra dingusi ir neranda kur tai ir nesutaisė, sakė reiks atsinešti žvakes o šiaip viskas visai neblogai. tik mano vaikis toks tylus, net keista. tik labai norėjo padovanoti mokytojai gėlių su naminiu šokoladu o taip tylėjo, net ne lakstė, o kai mokytoja klausė jis tylėjo, kol kiti pasakė, kad benas dar nieko nesakė o visada pirmas lėkdavo atsakinėti na žo prasidėjo mokykla, o susitikimų tikrais reiks. nežinau ką reiks sugalvoti, nes jau nebėra išviso prailgintos grupės
na merginos draugužės kaip jūs laikotės
Taigis..musu svente buvo tokia..pradzioje nenorejo eiti, pabego prie mokyklos, ir kol neapsiverkiau, tol buvo neimanoma ka nors padaryti. Asaros paveike Po visu sveikinimu jis labai norejo nueiti i kalse, bet ten tevai ir vaikai jau buvo uzsede visas vietas ir mums neliko..ti pasedejo koridoriuje.
Siandien kazkaip visai nieko atrodo, mokesi ir klaseje dvi pamokas 9salia buvo psichologe) bet prireike pagalbos, gal tik, kai jam nebeidomu pasidare, o siaip nieko. Tik va kazkur paliko penala su flomasteriais tai susinervino, kad namu darbu negali daryti..gerai, kad as kaip reto proto mergina esu namie dar pora penalu nupirkusi tai atrodo dideles tragedijos isvengsim ir namu darbus padarys vaikis.
ka merginos galvotumete apie koki Akropoli? kur yra zaidimu kambarys?
Norako? ar gyva? as tave paimciau, jei ka. O laika reikia tartis kokia diena. Gal prisijungs ir nauju mamu.
Siandien kazkaip visai nieko atrodo, mokesi ir klaseje dvi pamokas 9salia buvo psichologe) bet prireike pagalbos, gal tik, kai jam nebeidomu pasidare, o siaip nieko. Tik va kazkur paliko penala su flomasteriais tai susinervino, kad namu darbu negali daryti..gerai, kad as kaip reto proto mergina esu namie dar pora penalu nupirkusi tai atrodo dideles tragedijos isvengsim ir namu darbus padarys vaikis.
Norako? ar gyva? as tave paimciau, jei ka. O laika reikia tartis kokia diena. Gal prisijungs ir nauju mamu.
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 03, 13:45)
Taigis..musu svente buvo tokia..pradzioje nenorejo eiti, pabego prie mokyklos, ir kol neapsiverkiau, tol buvo neimanoma ka nors padaryti. Asaros paveike Po visu sveikinimu jis labai norejo nueiti i kalse, bet ten tevai ir vaikai jau buvo uzsede visas vietas ir mums neliko..ti pasedejo koridoriuje.
na mano Benas tai toks tylus mokykloje, net keista. jai ko paklausi, tai sako nežinau jis kažkaip labai jaudinasi
na tikrai labai labai norėtumem susitikti
Alchemie na matai nors tiek labai gerai, kad po truputuka pratinasi prie klasės ir pamatysi viskas bus gerai
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 03, 13:45)
Gyva...buvo visko (ko gero nebuvo tik mano kantrybės ), per tą užtemimą nelemtą tai porą naktelių turėjau uch......bet...
Vakar mano riteris su mažėliu išėjo į darželį , paėmiau prieš pietus, buvo linksmas, pasakojo, kaip dainavo boružėlė (buvo spektaklis pirmą dieną), po to pasakojo (o, manau, tai gerai, kad pasakoja...), kaip siautė su draugu! per spektaklį (kiek žinau kietu biču ), žodžiu prie erelių mano riteris...tik bijau, kad modelis nepasikartotų....lyderystė, draugystė, įtampa, persitempimas...
Šiandien į darželį eiti nebenorėjo (nors juk vakar patiko ), sakė, kad skauda pilvą ir t.t. ir pan. gerai, kad mažėlis eina kartu (tik dėl priedangos broliui ir išleidau...), tai leidžia žaisti vienoj grupėj, taip vienas už kito ir laikosi ...
psichologė rekomendavo, jei yra problemų, spręsti kuo anskčiau..nes vėliau bus tik dar sunkiau, susidėlios modeliai, ir pan. gal dabar gaus grįžtamąjį ryšį iš vaikų, kai ko išmoks, nes tai gali padaryti tik pats, visko už jį neišmoksi gyvenime, ir jam padėti gali būdamas šalia, o ne saugodamas nuo pasaulio...žodžiu va taip...žiūrėsim, kaip seksi... grupėj mačiau elgėsi gražiai, sėdėjo prie stalo, pietavo...taip tikiuosi kad įsilies....
Norako..taigi nuostabu. labai dizaugiuosi uz tavo riteri. As irgi kas diena vis pasiimdama vaika is mokyklos iseinu is dziaugsmo drebanciom rankom (nenormali mama )jam patinka, ir jauciasi toks suauges su savo kuprine vaiksto ir uzduotys jam idomu ir sako dar sugrizsiu, kol kas jis pas o psichologe zada grizti, bet vis tiek tai susije su mokykla.
Taigi atrodo vakar netiketai radau mums susitikimams vieta, kur ir vaikai gales pabuti ir mes juos stebeti. Europos treciame aukste yra zaidimu kambarys ir kavine uz lango, zodziu butume ir salia ir kartu kavineje. Bandom tartis laika? kada galim ir susimatom aptarti visko. As jau Jusu pasiilgau
Taigi atrodo vakar netiketai radau mums susitikimams vieta, kur ir vaikai gales pabuti ir mes juos stebeti. Europos treciame aukste yra zaidimu kambarys ir kavine uz lango, zodziu butume ir salia ir kartu kavineje. Bandom tartis laika? kada galim ir susimatom aptarti visko. As jau Jusu pasiilgau
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 05, 08:29)
Norako..taigi nuostabu. labai dizaugiuosi uz tavo riteri.
As negaliu šį penktadienį ... kitas laikas lyg ir tikų, kaip jums ...
O mano riterio "geras" ėjimas jau ir baigėsi...viskas... šįryt ašaros, nusispardyti batai, apsivytas kaklas... , o mažėlis va puikiai.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 05, 08:29)
jam patinka, ir jauciasi toks suauges su savo kuprine vaiksto ir uzduotys jam idomu ir sako dar sugrizsiu,
kaip džiaugiuosi , tikrai tai tieeeeek daug tau reiškia
Norako, as sia savaite niekaip, nes si vakara bandom i plaukimo treniruote, ryt tevu susirinkimas vakare, o penkdtadieni vyro nebus, tai man reikes ir pas logopede vezti. Planuojam gal kita savaite.
Roga, tu kaip? sakyk, ar gyva ir kada tau tiktu?
Norako, o as galvoju, gal jis tiesio is patirties zino, kad tai yra darbas eiti i darzeli ir jam greiciau tas nenoras atejo, delto, kad jis nenori dirbti. O mazelis..jis gal ir pailseti eina, juk vis tiek vietos daugiau ir veiklos kitokios. be to jis tiesiog toks teisingas, kad net pavydu
O riteriui..nu gal reikia tiesiog persilauzti, maniskis irgi protestuodavo, bet paliktas jis po 5 min jau turedavo savo veikla ir nebeverkdavo.dizioji problema kaip ji isvesti i darzeli.
Nu manau susimatysime ir strategija "vedimo i darza" sugalvosime
Norako, o as galvoju, gal jis tiesio is patirties zino, kad tai yra darbas eiti i darzeli ir jam greiciau tas nenoras atejo, delto, kad jis nenori dirbti. O mazelis..jis gal ir pailseti eina, juk vis tiek vietos daugiau ir veiklos kitokios. be to jis tiesiog toks teisingas, kad net pavydu
O riteriui..nu gal reikia tiesiog persilauzti, maniskis irgi protestuodavo, bet paliktas jis po 5 min jau turedavo savo veikla ir nebeverkdavo.dizioji problema kaip ji isvesti i darzeli.
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 05, 15:56)
Norako, as sia savaite niekaip, nes si vakara bandom i plaukimo treniruote, ryt tevu susirinkimas vakare, o penkdtadieni vyro nebus, tai man reikes ir pas logopede vezti. Planuojam gal kita savaite.
man tinka bet kuri diena, tik praneškite kada jūs galite
va o bijojau tas ir yra, mano vaikis visai nieko nebekreipai dėmesio į mokslus tik pasako, kad nieko nežino, kad nieko nemoka jis toks įsitempias mokykloje o dar mokyklos psichologe tik nuo spalio pradės dirbti, o naujos nelabai noriu ir ieškoti, ai nežinau kas darosi
merginos ir aš jūsų pasiilgau,