Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Vario, na ne visai namu mokymas, bet skirtas tas namu mokymas, kad butu skirtas finansavimas mokytojos personaliniams darbui su vaiku. ji dirbs klaseje su juo kai kurias pamokas, per kitas pamokas su juo sedes spec. pedagoge arba psichologe. taigi tikiuosi, kad jis adaptuosis tokiu budu ir ismoks dirbti klaseje..nors kaip psichologe sake, tai reikes daug ruostis ir paciai pamokoms, nes reikes labai daug vaizdines medziagos, nes jis verbalines informacijos srauto nepriima.
Vysnele, sveika atvykusi i kluba. Tu viska gerai darai. Jei tavo vaikui nebera problemu su kalba, tai puiku. Trys metai yra luzinis laikotarpis..man palengvejo mazdaug, kai vaikui suejo 3 su puse. paziurek, ar jam labiau patinka vaizdai, ar jis klausosi pasaku..maniskis irgi nelabai su vaikais zaidzia, nors dabar eina atvirai i kontakta su bet kokio amziaus zmonemis. Zaidimas daznai yra taisykles, kas jiems nepatinka, nes tai riboja laisve. pabandyk pradzioje su juo pazaisti zaidima kai sakai 1 jis guli, kai sakai 2 sokineja. paskui veikla su skaiciais galima didinti, bet tokiam amziui pakaks. taip jis truputi isikllausys i tave, ka sakai ir kartu paklusti trumpam taisyklems. Daznai vaikai patys nezaidzia, bet jie stebi, kaip kiti tai daro, jie ir is to mokosi santykiu. Eikit i kokias zaidimu aiksteles (kiek gali su juo ten isbuti). Itariu, kad taviskiam irgi yra tiesiog emocinis sutrikimas, na tiesiog vaikas kitaip priima pasauli, pavargsta greiciau nuo aplinkines informacijos ir delto begioja, juda, kad neperdegtu saugikliai. jei turi galimybe, vesk i baseina..tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 10, 19:31)
Vario, na ne visai namu mokymas, bet skirtas tas namu mokymas, kad butu skirtas finansavimas mokytojos personaliniams darbui su vaiku. ji dirbs klaseje su juo kai kurias pamokas, per kitas pamokas su juo sedes spec. pedagoge arba psichologe. taigi tikiuosi, kad jis adaptuosis tokiu budu ir ismoks dirbti klaseje..nors kaip psichologe sake, tai reikes daug ruostis ir paciai pamokoms, nes reikes labai daug vaizdines medziagos, nes jis verbalines informacijos srauto nepriima.

sveikos,
na manau kad tikrai apsipras mokykloje, svarbu kad visi kartu dirbsite ir pamatysi, kaip pripras prie mokyklos mirksiukas.gif

o šiandiena mano vaikui nervų priepolis, jau senokai bebuvo doh.gif laikas jau eiti miegoti jam taip sakau, bet ne sako noriu žiūrėti filmą ir kaip pradės rėkti unsure.gif kažin kas jam šiandiena pasidarė. reikia palaukti kol nurims ir tada pasikalbėti, kas jam nutiko unsure.gif
Atsakyti
Roga, manau, kad visu pirma oro kaita bus, pries audra, antra tas uztemimas arteja. pati matau ant savo galvos, kaip ja skauda ir kaip svaigsta nuo pokyciu, kaip mano vaikis irgi staiga nutruksta, atrodo be preizasties.
BUvome "Lokes pedoje" labai patiko karstytis, tik bijo nusileisti lynu, net su teciu susipyko, pabego i laukus, verke, spardesi, o paskui paaiskejo, akd abu vyrai savo principu laikesi..nuraminau ir susitvarke, bet riba tarp klausymo ir nutrukimo labai susiaurejusi..man paciai ziuriu burbejimo, pykcio, beveik isterikos ribos irgi labai artimos apsidare..visa laika reikia valdytis..taigi, Roga, susikaupk ir laikykis, bus nelengvas laikas iki rugsejo vidurio.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 10, 21:26)
Roga, manau, kad visu pirma oro kaita bus, pries audra, antra tas uztemimas arteja. pati matau ant savo galvos, kaip ja skauda ir kaip svaigsta nuo pokyciu, kaip mano vaikis irgi staiga nutruksta, atrodo be preizasties.
BUvome "Lokes pedoje" labai patiko karstytis, tik bijo nusileisti lynu, net su teciu susipyko, pabego i laukus, verke, spardesi, o paskui paaiskejo, akd abu vyrai savo principu laikesi..nuraminau ir susitvarke, bet riba tarp klausymo ir nutrukimo labai susiaurejusi..man paciai ziuriu burbejimo, pykcio, beveik isterikos ribos irgi labai artimos apsidare..visa laika reikia valdytis..taigi, Roga, susikaupk ir laikykis, bus nelengvas laikas iki rugsejo vidurio.

va ir aš jaučiu savo organizmu kad artėjo audra kojos net sutinusios unsure.gif o galva žymiai dažniau skauda doh.gif
na bet kai nurimo benutis, mane pasikvietė apsikabinome, pamylavau pasikalbėjome ir atrodo žymiai ramesnis. net pats vaiaks atsiprašė, toks jausmas, ka dpats nežinojo kas su juo pasidarė unsure.gif na bet dabar miega ir viskas gera. ryt vyksime ir mes kur į gamta kad maniškis pailsėti nuo visko ir atsigautų. nes jau tikrai ir man labai reikia gamtos, man reikia atgaivos.
laikausi laikusi biggrin.gif juk mano vaikis, tai va manau per savaitgalį atsigausime ax.gif
Atsakyti
Roga,
pabandyk su juo kvepavimo pratimus padaryti...tiesiog giliai pakvepuoti, kai uzeina va tas puktis ar nesivaldymas..beje, kai susitiksime parodysiu ir surasysiu galvos tasku masaza, kuris irgi nuima va ta "smegenu uztemimo" efekta
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 10, 22:13)
Roga,
pabandyk su juo kvepavimo pratimus padaryti...tiesiog giliai pakvepuoti, kai uzeina va tas puktis ar nesivaldymas..beje, kai susitiksime parodysiu ir surasysiu galvos tasku masaza, kuris irgi nuima va ta "smegenu uztemimo" efekta

darome mes kviepavimo pratimus, mažas tai net labai gerai mokėjo ir pats darydavo, dabar kai retai jam reikia tai ir daro retai reiks vėl išnaujo pamokinti.
labai norėčiau išmoktis taškų masažus ax.gif
Atsakyti
Nu tai Roga, susimatysim, juk seniai jau bebuvom susimate, ir parodysiu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 11, 15:00)
Nu tai Roga, susimatysim, juk seniai jau bebuvom susimate, ir parodysiu

jau butinai reikia susitikti, labai jau jūsų pasiilgau bigsmile.gif o kaip norako laikosi kaip jai sekasi kaip būtų gera ir ją pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
As Noraiko skambinau pries savaite, tai jie buvo sodyboje, nezinau ar grizo. Kita savaite as jau griztu i darba, bet butu galima susitikima suorganizuoti...juolab, kad eisiu i mokykla dokumentu paduoti...gal jau duos pasirasyti sutarti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 11, 22:00)
As Noraiko skambinau pries savaite, tai jie buvo sodyboje, nezinau ar grizo. Kita savaite as jau griztu i darba, bet butu galima susitikima suorganizuoti...juolab, kad eisiu i mokykla dokumentu paduoti...gal jau duos pasirasyti sutarti

na tai būtų šaunu tikrai susitikti g.gif o kad su mokykla susitvarkysi aš nei kiek neabejoju bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi siandien pasiraseme su mokykla sutarti thumb_yello.gif ir sudareme plius minus pamoku grafijka, kaip individualia programa..tik, kad toje programoje vaikui fizinio lavinimo, nei choreografijos neliko..tai reikes man akzka galvoti ir dar muzika uzsiimti, nes irgi bus tik kokia viena pamoka, jei joje be pagalbos issedes
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 08 27, 15:13)
Taigi siandien pasiraseme su mokykla sutarti thumb_yello.gif ir sudareme plius minus pamoku grafijka, kaip individualia programa..tik, kad toje programoje vaikui fizinio lavinimo, nei choreografijos neliko..tai reikes man akzka galvoti ir dar muzika uzsiimti, nes irgi bus tik kokia viena pamoka, jei joje be pagalbos issedes

Sveika, Alchemie wub.gif
O kiek valandų gavot būti mokykloje? Tiksliai nepamenu, bet man rodos, kai maniškis gaudavo tokį netikrą namų mokymą, tai mokykloje būdavo ne visas pamokas. 8 ar 9 pamokas per savaitę tik. Kaip jums?
Atsakyti