QUOTE(vario @ 2007 07 30, 09:14)
Aš tai laikausi taip sau, po biškiuką
Kartais būna dienų kai norisi nuo stogo nušokti nes su vaiku niekaip nepavyksta susikalbėti, o kartais visai nieko. Į priekį einam, labai po biškiuką, bet į priekį. Bijau šiek tiek mokyklos (už 3 savaičių mums prsideda), tiesiog bijau mergaičių ir žiogo elgesio, jei tiksliau.... Bet žiūrėsim kaip čia bus
O dėl tavo sūnelio džiaugiuosi
Mums LT dar taip nebuvo, kad iš kažkur neišvarytų. Maksimum trys dienos.... O kiek taviškis dienų išbuvo?
sveikute, na nežinau, gal mums tiesiog pasiseka su vadovais, auklėtojais, ar mokytojom
va vao po trijų dienų viena moteriškė iš stovyklos neparsiuntė
bet va vadovui stovyklos pasiskambinau su juo pasikalbėjau ir jis mane nuramino. pasakė taip begalo judrus
už ausų ištraukė iš vandens, nes nierė nuo tiltėlio
bet tas vadovas mano vaiką taip mokėdavo nukreipti tinkama linkme jo energija, kad išbuvo visas 12 dienų stovykloje
ganė arklius, buvo gelbėtojo padėjėjas, leido jodinėti arkliu, važiuoti vandens motociklu ir taip toliau
na žodžiu jis ten gavo tiek veiklos, kad po tiek laiko leisgyvi parsivežiau
na ir man tas pats buvo, kai parsivežiau vaiką susikalbėti nebegalėjau arba tyli arba verkia ir viskas, o jai klausi ar sakai sako nežinau. jau maniau, kad vaikui depresija prasidėjo
na bet nieko mano vyriukas su Benu paskalbėjo, kartu net besikalbėdami užmigo
bet vat vėl lyg ir viskas neblogai
šiandiena Benas su mano vyriuku buvo išvykę su dviračiais po pilaite ir grįžo visiškai šlapi kaip visščiukai
na bet tu tokia stipri ir tiek daug galiu aš iš tavęs pasimokyti
manau kad ir visos jūsų bėdos lėtai lėtai bet pasitrauks