Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 07 03, 20:41)
Gal svetima registracija parase problema? g.gif nezinau.
vario, o tu kaip? Kaip tau vasara?..mes va vel turime PPPT isvadas..belieka laukti Raidos centro susitikimo...ir.apsisarvuoti kantrybe del rugsejo

sveikutės, na va jau ir aš turiu ineta ax.gif

Alchemie, kokios išvados ir kokios naujienos pas jus.

vario va man įdomu, ka smanęs laukia g.gif kai bus mano vaikui paauglystė g.gif

Norako, kaip jūs gyvuojate, kaip laikotės g.gif

Labrodoriuke, kaip jūs augate, kaip laikotės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 07 04, 18:24)
vario va man įdomu, ka smanęs laukia g.gif kai bus mano vaikui paauglystė  g.gif

Mano žiogo bėdos, nebūtinai gali būti tavo vaikučio bėdos biggrin.gif gali būti, kad viskas pas jus bus gerai 4u.gif
Nors ir pas mane gerai tongue.gif Vakar man žiogas darbą surado, kai aš sau jau tris mėn. ieškau. bigsmile.gif Va ką reiškia hiperaktyviuko bruožas nieko nebijoti, visur lįsti su visais draugauti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 07 05, 10:40)
Vakar man žiogas darbą surado, kai aš sau jau tris mėn. ieškau.  bigsmile.gif 

Vario, thumbup.gif , kokį darbą? Mano riteris kol kas tik kiemo draugus daugina doh.gif
Alchemie, tikiuosi mokyklos klausimai kol kas bent jau lygiai (be stresų po žingsnelį)?...
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 07 05, 10:16)
Vario,  thumbup.gif , kokį darbą? Mano riteris kol kas tik kiemo draugus daugina  doh.gif
Alchemie, tikiuosi mokyklos klausimai kol kas bent jau lygiai (be stresų po žingsnelį)?...

Baik tu irnesakyk.gif pas arabus į piceriją blink.gif Neisiu ten, gi nebadaujam, kad aš ten jauna graži blondinė su jais dirbčiau tongue.gif Bijau aš jų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 07 05, 10:40)
Mano žiogo bėdos, nebūtinai gali būti tavo vaikučio bėdos  biggrin.gif  gali būti, kad viskas pas jus bus gerai  4u.gif
Nors ir pas mane gerai tongue.gif  Vakar man žiogas darbą surado, kai aš sau jau tris mėn. ieškau.  bigsmile.gif  Va ką reiškia hiperaktyviuko bruožas nieko nebijoti, visur lįsti su visais draugauti  blink.gif

sveikos, na ir manau, kad bus įdomi pas mus paauglystė tuo tai tikrai tikiu ax.gif

na taip hiperiukai visada nustebina mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimely,kuo vaikui pasireiskia tas hyperaktyvumas? ir is ko tai spresti?
nes musiskiai tj... doh.gif todel ir noriu issiaiskint ar musiskiai maziai priskiriami prie ju ar ne unsure.gif ir is ko tai sprest g.gif kiekviena diena su jais bunan tj doh.gif nuprotet galima todel stenguosi kuo daugiau uzsiemimu prisigalvoti jiems bet kad jiem bais greit aistibosta ax.gif kad tik pasiaust,pasimust,lakstyt,laipiot ...uf... unsure.gif
Atsakyti
Sveikute, jau buvau, čia kažkur įdėjusi medžiagos, tai kai ką pakartosiu, tu pasiskaitinėk čia ir kitur http://www.kpsc.lt/pat7.html
va čia esu sukėlusi dar daugiauinfo http://www.supermama...;#entry10607934
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 17 liepos 2007 - 20:47
Labai aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Parsiradom jau ir mes su savo žiogu po visų atostogų. Savaitę laiko mano vaikis Norvegijoj kalnais kaip ožka laipiojo ir rytais palapinėje iki 8 val miegodavo mirksiukas.gif O tai negirdėtas dalykas doh.gif

Pažiūrėjom su MB, kaip žiogas savarankiškai visus nesusipratimus Norvegijoj sprendė ir supratom, kad neprapuls mūsų hiperiukas šiam pasauly, tikrai neprapuls doh.gif Su savo smalsumu ir judrumu viską galėtų pasiekti, tik va kaip išmokinti šiek tiek labiau save mylėti? verysad.gif Ir dar tas amžinas dėmesio iš pašalinių reikalavimas doh.gif Toks jausmas, kad yra vargšiukas, skriaudžiamas, nemylimas verysad.gif vat jei šitą išmoktume reguliuoti, viskas būtų puiku mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 07 29, 11:39)
Labas rytas 4u.gif
Parsiradom jau ir mes su savo žiogu po visų atostogų. Savaitę laiko mano vaikis Norvegijoj kalnais kaip ožka laipiojo ir rytais palapinėje iki 8 val miegodavo  mirksiukas.gif O tai negirdėtas dalykas  doh.gif 

Pažiūrėjom su MB, kaip  žiogas savarankiškai visus nesusipratimus Norvegijoj sprendė ir supratom, kad neprapuls mūsų hiperiukas šiam pasauly, tikrai neprapuls  doh.gif Su savo smalsumu ir judrumu viską galėtų pasiekti, tik va kaip išmokinti šiek tiek labiau save mylėti?  verysad.gif Ir dar tas amžinas dėmesio iš pašalinių reikalavimas  doh.gif Toks jausmas, kad yra vargšiukas, skriaudžiamas, nemylimas  verysad.gif  vat jei šitą išmoktume reguliuoti, viskas būtų puiku mirksiukas.gif  g.gif

sveikute, na matai kaip tavo vaikas viska susitvarku džiugu girdėti. ir visa kita po truputuka sugebės susitvarkyti. svarbu, kad viskas po truputuka juda į prie.

kaip tau sekasi, kaip tu laikasi?

o mes judame į priekį, jau va grįžome iš stovyklos, ir visai nieko tikrai pabuvo stovykloje, vadovai sakė lipo lipo visur, na bet sugalvodavo jam užduočių ir jau prieš gala visai nieko buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 07 29, 10:44)
sveikute, na matai kaip tavo vaikas viska susitvarku džiugu girdėti. ir visa kita po truputuka sugebės susitvarkyti. svarbu, kad viskas po truputuka juda į prie.

kaip tau sekasi, kaip tu laikasi?

o mes judame į priekį, jau va grįžome iš stovyklos, ir visai nieko tikrai pabuvo stovykloje, vadovai sakė lipo lipo visur, na bet sugalvodavo jam užduočių ir jau prieš gala visai nieko buvo ax.gif

Aš tai laikausi taip sau, po biškiuką mirksiukas.gif Kartais būna dienų kai norisi nuo stogo nušokti nes su vaiku niekaip nepavyksta susikalbėti, o kartais visai nieko. Į priekį einam, labai po biškiuką, bet į priekį. Bijau šiek tiek mokyklos (už 3 savaičių mums prsideda), tiesiog bijau mergaičių ir žiogo elgesio, jei tiksliau.... Bet žiūrėsim kaip čia bus blush2.gif
O dėl tavo sūnelio džiaugiuosi thumbup.gif Mums LT dar taip nebuvo, kad iš kažkur neišvarytų. Maksimum trys dienos.... O kiek taviškis dienų išbuvo?
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 07 30, 09:14)
Aš tai laikausi taip sau, po biškiuką  mirksiukas.gif  Kartais būna dienų kai norisi nuo stogo nušokti nes su vaiku niekaip nepavyksta susikalbėti, o kartais visai nieko. Į priekį einam, labai po biškiuką, bet į priekį. Bijau šiek tiek mokyklos (už 3 savaičių mums prsideda), tiesiog bijau mergaičių ir žiogo elgesio, jei tiksliau.... Bet žiūrėsim kaip čia bus  blush2.gif
O dėl tavo sūnelio džiaugiuosi  thumbup.gif  Mums LT dar taip nebuvo, kad iš kažkur neišvarytų. Maksimum trys dienos.... O kiek taviškis dienų išbuvo?

sveikute, na nežinau, gal mums tiesiog pasiseka su vadovais, auklėtojais, ar mokytojom ax.gif va vao po trijų dienų viena moteriškė iš stovyklos neparsiuntė blink.gif bet va vadovui stovyklos pasiskambinau su juo pasikalbėjau ir jis mane nuramino. pasakė taip begalo judrus doh.gif už ausų ištraukė iš vandens, nes nierė nuo tiltėlio blink.gif bet tas vadovas mano vaiką taip mokėdavo nukreipti tinkama linkme jo energija, kad išbuvo visas 12 dienų stovykloje cool.gif ganė arklius, buvo gelbėtojo padėjėjas, leido jodinėti arkliu, važiuoti vandens motociklu ir taip toliau rolleyes.gif na žodžiu jis ten gavo tiek veiklos, kad po tiek laiko leisgyvi parsivežiau lotuliukas.gif
na ir man tas pats buvo, kai parsivežiau vaiką susikalbėti nebegalėjau arba tyli arba verkia ir viskas, o jai klausi ar sakai sako nežinau. jau maniau, kad vaikui depresija prasidėjo blink.gif na bet nieko mano vyriukas su Benu paskalbėjo, kartu net besikalbėdami užmigo blink.gif bet vat vėl lyg ir viskas neblogai blush2.gif šiandiena Benas su mano vyriuku buvo išvykę su dviračiais po pilaite ir grįžo visiškai šlapi kaip visščiukai lotuliukas.gif

na bet tu tokia stipri ir tiek daug galiu aš iš tavęs pasimokyti ax.gif manau kad ir visos jūsų bėdos lėtai lėtai bet pasitrauks mirksiukas.gif
Atsakyti