Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

kažkoks bprotnamis pas mane šiandiena darbe, atrodo, kad visiems vien limonadų reikia doh.gif jau galva skamba telefono blink.gif
tai va o manęs dar tik lauke maratonas pas gydytojus, bet viska lengvai padarysime, nes nebijo, tik vat bėda, kaip reiks krauja paimti doh.gif siaubas vien pagalvojus kas laukia, visas susitraukia ir rėkia net neleidžia nei artyn niekam tada prieiti, gal šiemet bus lengviau...
Atsakyti
Mano riteris dabar piratas biggrin.gif , bet geras, nes vis tiek plaukia pas princeses biggrin.gif , svaido sąmojus, pats buvo palėpėj (su chebra mažųjų doh.gif ) parnešė iš ten plastmasinį krokodilą Geną, mes su kaimynę puolėj jį "auklėt" o jis stovi taip, žiūri pritingai Geną apsikabinęs ir sako, mama, o ką, negalima net krokodilo žmonėms parodyti?!!!? lotuliukas.gif , nu iš bausmės aišku ne kas teliko rolleyes.gif , šiaip permainingai, bet jei turi veiklos, tai reiškia fantazija įjungta, tai nėr vaiko, jei tik galima būtų filmuoti ax.gif , tokių kadrų prisižiūriu, galiu tuomet pasidžiaugti, kad "sėdžiu" namie ir visą tai matau. Tik va į darželį , sakė, kategoriškai neeis unsure.gif Kartais pavargsta ir galva ir rankos nuo to ritmo/ ribų/ nuoseklumo/ dėmesio, bet .... verta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 23 gegužės 2007 - 12:58
suprantu tave, kai pavargsti, bet kai matai, kad vaikas laimingas visa tai verta mirksiukas.gif
džiugu skaityti, kaip tavo riteris toks išradingas ir tiek visko prigalvoja, kad net gera skaityti, šaunuolis. o kai dar viskas pas jus eina tik geryn ir gerai iš vis šaunu.

o tai niekaip nesutinka eiti į darželį, o kodėl dabar taip griežtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 05 23, 14:05)
suprantu tave, kai pavargsti, bet kai matai, kad vaikas laimingas visa tai verta mirksiukas.gif
džiugu skaityti, kaip tavo riteris toks išradingas ir tiek visko prigalvoja, kad net gera skaityti, šaunuolis. o kai dar viskas pas jus eina tik geryn ir gerai iš vis šaunu.

o tai niekaip nesutinka eiti į darželį, o kodėl dabar taip griežtai  g.gif

Manau tai savivertės (tos, kuri per žema...) klausimas, ambicijų lyderiauti, ir t.t. ir pan labai painus kamuolys.... o dar su tokia emocine reakcija....
Atsakyti
Na ka gi sveiki gyvi brangieji clap.gif
Pailsejau super gerai, tik jei nebutu reikeja paskui sunu lakstyt. O kai svecioj saly, tai ir vaikui uzeina kaprizai. Nu bet kadru padariau apie 1000, aisku, mano sese cia daugiausia fotkino mano vaika, jos toks principas: kuo daugiau kadru tuo geriau, sako is kokiu 20, iseis nors 1 geras ir kai paima fotika i rankas tai beveik filmukai eina. Tai dabar turiu darbo mest lauk nuotraukas biggrin.gif

Stai keli mano kadriukai:

Skerendam i Sicilija smile.gif
user posted image

2002 metu susidares krateris.
user posted image

Etnos virsukalne debesyse. Foto daryta is lektuvo. Galit aiskiai matyt kaip virsukalne ruksta. Is ten nuolat teka lava po truputi. Aukstis 3360 metru. Mes buvom pakile i 2100metru auksti. Slegis tikrai jautesi. Aukstis nuolat kinta, del uolienu ir lavos judejimo.
user posted image

Lipari saloje. Zuvedra. Tokio dydzio kaip vista, jei ne didesne.
user posted image

Akmens amziaus zmogus biggrin.gif Cia is tiesu yra terminiu vandenu (is vulkano) purvas. Vulkano saloje.
user posted image

Kazkoks augalas, prisitvirtines prie lavos. Kuris valgo kitus gyvius. Prie jo prilima kas nors ir jis i vidu isitraukia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 gegužės 2007 - 20:05
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 27, 21:05)
Stai keli mano kadriukai:

Tavo kadrai - jėga!!!
Aš tik galvoju, kada moderatorės pamanys, kad hiperiukų mamoms taip gera, kad nėr jokių problemų biggrin.gif (ar mūsų dialogai ne off topic unsure.gif , nors taip kartais gera tiesiog apie dangų pakalbėt rolleyes.gif , bet ar tai į temą ? (mums tai aišku į temą biggrin.gif ) ...
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 05 28, 12:59)
Tavo kadrai - jėga!!!
Aš tik galvoju, kada moderatorės pamanys, kad hiperiukų mamoms taip gera, kad nėr jokių problemų  biggrin.gif (ar mūsų dialogai ne off topic unsure.gif , nors taip kartais gera tiesiog apie dangų pakalbėt  rolleyes.gif  , bet ar tai į temą ? (mums tai aišku į temą  biggrin.gif ) ...

Zinok labai pavargau as su vaiku. Labai irzlus, pavarges, karsta. Reikedavo nesti kilogramini fotika, tas esu vandeniu ir vaiko tyrelem, o dar retkarciais ir pati vaika, tai vakare kartais net nebegaledavau atsikelt, kaip nugara skaudedAVO.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 28, 14:10)
Zinok labai pavargau as su vaiku. Labai irzlus, pavarges, karsta. Reikedavo nesti kilogramini fotika, tas esu vandeniu ir vaiko tyrelem,  o dar retkarciais ir pati vaika, tai vakare kartais net nebegaledavau atsikelt, kaip nugara skaudedAVO.

Suprantu gi, kad su jais lengva būna na gal...... minutę bigsmile.gif , bet kokią rolleyes.gif
Atsakyti
Taip, taip...
user posted image
Atsakyti
jai, kaip grazu.... wub.gif vien del tokio kadro verta nesti ant nugaros..
O maniskis vakar prabilo angliskai blink.gif puse dienos kalbejomes angliskai, normaliai, dialogais..as apakusi..kad taip, jam su lietuviu kalba sektusi, kaip su uzsienio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 05 28, 22:37)
jai, kaip grazu.... wub.gif vien del tokio kadro verta nesti ant nugaros..
O maniskis vakar prabilo angliskai  blink.gif puse dienos kalbejomes angliskai, normaliai, dialogais..as apakusi..kad taip, jam su lietuviu kalba sektusi, kaip su uzsienio doh.gif

Tai gal čia tu, mamytę, jį ne toj šaly pagimdei biggrin.gif , ale bet ir Lietuvai tokių vaikų ir mamų raik bigsmile.gif
Atsakyti
Cia dar mes:
user posted image

Skrendam namo:
user posted image
Atsakyti