Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Taigis, merginos, siandien gavau du laiskus is mamyciu su hiperiukais. Tikiuosi, akd jos prisijungs prie musu burelio.
Vivjana, siaip vienas is dukimo mmentu, gali buti nesaugumas kitoje vietoje, nesvrabu, kad gal ir zinoma ta vieta, antra klausimas ar senelia mka nubrezti ribas: galima-negalima, nes jei nenubrezia, tai vaikas eina galvom.
Roga, nu..maniskis irgi turejo ta momenta, kad norejo daiktu, kurie ja nepriklauso ir juos nese is darzelio namo blush2.gif dabar kazkaip to neber, bet nezinau ar isaugo, ar kazkaip sugebejo paveikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 19, 14:16)
Roga, nu..maniskis irgi turejo ta momenta, kad norejo daiktu, kurie ja nepriklauso ir juos nese is darzelio namo blush2.gif dabar kazkaip to neber, bet nezinau ar isaugo, ar kazkaip sugebejo paveikti g.gif

maniškis tai jau lyg ir nebeneša nieko iš mokyklos, ir atrodo viska gauna, bet vistiek visko nori, ir jam atrodo, kad kiti geriau turi negu jis. ir žinau, kad laikui bėgant jis išmoks suprasti kodėl taip skiriasi.

o dėl atvykimo trečiadienį tai priklausys nuo šalčio, mat praneša apie 25 šalčio. pažiūrėsime, kaip ten bus. mat aš su autikais važinėju, tai sustirsiu į raga nuo tokio šalčio g.gif
Atsakyti
Roga, tai zada nakti -20, o diena tai apie -8
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 20, 11:56)
Roga, tai zada nakti -20, o diena tai apie -8

sveikute, gerai pasisitenksiu atvažiuoti 4u.gif
Atsakyti
Roga, kadangi siandien vyras su vaiku sedi namie, tai galeciau, gal tave nuo kazkur paimti? Dar nezinau ar Norako vaziuos kartu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 21, 10:58)
Roga, kadangi siandien vyras su vaiku sedi namie, tai galeciau, gal tave nuo kazkur paimti? Dar nezinau ar Norako vaziuos kartu.

Aš ir mano nemaža kompanija labai nori bigsmile.gif , tik nežinau ar turėsiu vakare darbo, tai gal parašysiu apie kokia 16, gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 21, 10:58)

maniškiai vyrai, sakė, kad atvyks manęs pasiimti. tai bandysiu vykti nuo stotės iki Europos parko tada į 8 troleibusa į šiaurės miestelį, ir tada eisiu pėstute. jai niekas nepasikeis, tai turėčiau spėti biggrin.gif
Atsakyti
Roga, tai gal tave pagreibti, akd nereiktu pestute saltyje eiti. Kur tu ten islipi? Ar kur tas 8 stoja? Rajona tiksliau gali pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 21, 16:13)
Roga, tai gal tave pagreibti, akd nereiktu pestute saltyje eiti. Kur tu ten islipi? Ar kur tas 8 stoja? Rajona tiksliau gali pasakyti?

8 troleibusas stoja prekybos centrų rajono viduryje. nieko ateisiu. tuoj jau lėksiu. ax.gif šį kartą būsiu be vaiko.
Papildyta:
tiesa mano telefonas jei kada prireiktų 865636027.
Atsakyti
Labas rytas, merginos.
na Roga, kaip tu prisikasei prie savo darbo? As labai norejau jums padekoti uz vakar..kazkaip labai sviesu po pokalbiu su jumis.ir tai, akd priejome prie isvados, jog yra diagnoze "mama" ir diagnoze "MAMA"
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 22, 10:19)

ir tai, akd priejome prie isvados, jog yra diagnoze "mama" ir diagnoze "MAMA"

Na bet tikrai mes čia gerai sugalvojom biggrin.gif , o va aš truputį pasimetus dėl mano riterio "diagnozės" .... Alchemie, gal gali kokiu kontaktus man atsiųsti, berods Leskauskienės?
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 02 22, 09:30)
Na bet tikrai mes čia gerai sugalvojom  biggrin.gif  , o va aš truputį pasimetus dėl mano riterio "diagnozės" .... Alchemie, gal gali kokiu kontaktus man atsiųsti, berods Leskauskienės?

o kokia diagnoze g.gif taviski gi stebejo psichologe g.gif
Atsakyti