Kazkaip pavasaris ir smarkiai stogai vaziuoja..cia sita pilnatis kazkaip daug kam sunki buvo..gal viskas tiesiog susidejo i viena..pavasari visiems sunku
na taip viskas atrodo į kruva susidėjo, na bet po truputuka viskas sprendžiasi, manau. bet man vis dar jaučiasi tas nuovargis o ypač dabar po pietų.
mano vaikas šiandiena konserte, paskambinu jam klausiu kaip sekasi, sako mama aš konserte negaliu kalbėti, sakau gerai tai visai nieko nuotaikos šiandiena mano vaikis
mano vaikas šiandiena konserte, paskambinu jam klausiu kaip sekasi, sako mama aš konserte negaliu kalbėti, sakau gerai tai visai nieko nuotaikos šiandiena mano vaikis
Sveikos, mamos, kaip visos laikotės, kaip jums sekasi
Papasakosiu savo nuotikį
vaikas antradienį parneša pasiekimų knygelę ir randu riebia didžiulę pastaba iš muzikos mokytojas, kviečia mane į mokykla, nes benas neklauso aš šiandiena nueinu į mokykla pirma pasikalbu su beno mokytoja, sako visai neblogai, sako aišku visko būna, o ypač dabar pavasarį tai labai tingi daryti pamokas....
tada nuveda pas muzikos mokytoja, ji man sako vaikas nevaldomas, jam sako mėnesines užplaukia aš tai stoviu tokia apakusi ir galvoju, ką ji čia kalba tada ji man sako, jų visa klasė tokia baisi niekas neklauso, ji net su švilpuku vaikų dėmesio nesulaukia sako kita mergaite, net vardą paminėjo sako dar baisiasnė už mano vaikį. taij i manęs klausia, kaip su mano vaiku elgtis aš jai sakau tai bnet jau ribas nubrieškite, kad bent jau prieš nekalbėtų ir nesiginčytų su jumis. o kai prasideda nervai drabstimai daiktų, na žodžiu bandžiau nors kiek ją apšviesti, kaip su mano vaiku elgtis. bet kai ji nesusitvarko su visa klase ir ant vieno vaiko atsisėdusi, abejoju ar kas jai išeis. na pamatysime, kaip ten bus toliau
Papasakosiu savo nuotikį
vaikas antradienį parneša pasiekimų knygelę ir randu riebia didžiulę pastaba iš muzikos mokytojas, kviečia mane į mokykla, nes benas neklauso aš šiandiena nueinu į mokykla pirma pasikalbu su beno mokytoja, sako visai neblogai, sako aišku visko būna, o ypač dabar pavasarį tai labai tingi daryti pamokas....
tada nuveda pas muzikos mokytoja, ji man sako vaikas nevaldomas, jam sako mėnesines užplaukia aš tai stoviu tokia apakusi ir galvoju, ką ji čia kalba tada ji man sako, jų visa klasė tokia baisi niekas neklauso, ji net su švilpuku vaikų dėmesio nesulaukia sako kita mergaite, net vardą paminėjo sako dar baisiasnė už mano vaikį. taij i manęs klausia, kaip su mano vaiku elgtis aš jai sakau tai bnet jau ribas nubrieškite, kad bent jau prieš nekalbėtų ir nesiginčytų su jumis. o kai prasideda nervai drabstimai daiktų, na žodžiu bandžiau nors kiek ją apšviesti, kaip su mano vaiku elgtis. bet kai ji nesusitvarko su visa klase ir ant vieno vaiko atsisėdusi, abejoju ar kas jai išeis. na pamatysime, kaip ten bus toliau
Sveikutes,
Mes siandien iskrendam i Italija, Sicilijos sala, tikimes abudu pailset. Teti ir Sali paliekam namie seimininkaut
Sekmes ir jum
Grisim po savaites.
Mes siandien iskrendam i Italija, Sicilijos sala, tikimes abudu pailset. Teti ir Sali paliekam namie seimininkaut
Sekmes ir jum
Grisim po savaites.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 18, 12:45)
Sveikutes,
Sekmes ir jum
Grisim po savaites.
Sekmes ir jum
Grisim po savaites.
sveikute, kaip faina jums pailsėsite, atsigausite
na papasakok, kaip jūsų sveikatėlės, kaip sekasi sveikti, kaip vaikiukas jaučiasi, kaip susitariai su drauge ar vaiką vis dar prižiūri
oj perdaug klausimų
Nu va merginos, ir as ilindau trumpam. As si treciadinei naekaip negalesiu, nes negana to, kad pas gydytoju kruva reikia nuvesti vaika po darbo, dar diena i policija vaziuoti nu zodziu..sios dvi dienos tai, kaip dovanele, kuria reikia kazkaip isvezti, paskui gal aprims jau tas tempas.
O ryt darzelyje isleistuves..ismoko lyg ir ketureili, bet nezinau ar sakys jis garsiai...nu bus isbandymas man ryt..
O ryt darzelyje isleistuves..ismoko lyg ir ketureili, bet nezinau ar sakys jis garsiai...nu bus isbandymas man ryt..
sveikute, tai kas nutiko su ta policija?
o kaip sekasi eiti su vaiku per daktarus?
nagi bus graži šventė Alchemie pamatysi ir paskui man papasakosi
ir aš trečiadienį negalėsiu ateiti irgi vesiu vaikį pas daktarus, atrodo dar viena vasara mano vaikui bus operacija, na niekaip man nesiseka sugydyti piršto, o kai jis dar taip nesisaugo eina galvomis, ir dar pasakė vadovi, kad jam jau sugijo, o vakare grįžo su jau pamėlusiu pirštu na tuo pačiu ir praeisime visus daktarus, kol man šiek tiek laisviau yra darbe reikia viska pasitikrinti.
o kaip sekasi eiti su vaiku per daktarus?
nagi bus graži šventė Alchemie pamatysi ir paskui man papasakosi
ir aš trečiadienį negalėsiu ateiti irgi vesiu vaikį pas daktarus, atrodo dar viena vasara mano vaikui bus operacija, na niekaip man nesiseka sugydyti piršto, o kai jis dar taip nesisaugo eina galvomis, ir dar pasakė vadovi, kad jam jau sugijo, o vakare grįžo su jau pamėlusiu pirštu na tuo pačiu ir praeisime visus daktarus, kol man šiek tiek laisviau yra darbe reikia viska pasitikrinti.
Sveikutės, aš paskaičiau, tai net šyptelėjau, o aš šiandien gal ir galėčiau ateit, bet vėl mes ne vienu "dažniu" tuomet gaudysim saulę
QUOTE(norako @ 2007 05 23, 09:32)
Sveikutės, aš paskaičiau, tai net šyptelėjau, o aš šiandien gal ir galėčiau ateit, bet vėl mes ne vienu "dažniu" tuomet gaudysim saulę
sveikute Norako, kaip tu laikaisi, kaip tavo riteriui sekasi
Nu vakar diena buvo tokia. Visa grupe sake eilerascius. Maniskis, nors ir vis pasitikslindamas, bet savo apsake vienas, pries visus. ir visa programa atsoko, ar bent atstovejo. Aukletojos buvo suzavetos, kad jis istvere ir klause. As apsizliumbiau..is gerumo gal tiesiog per nuovargi biski per jautri pasidariau, bet..buvo gera, kad jis sako eilerasti.
Norako, tikrai, kaip ten tavo riteris gyvena, labai jau seniai negirdejom apie tave.
Norako, tikrai, kaip ten tavo riteris gyvena, labai jau seniai negirdejom apie tave.
Alchemie, kaip džiugu girdėti, kad puiki šventė buvo
juk sakiau, kad viskas bus gerai.
kaip sekėsi pas daktarus, ar vis dar važiuojate pas juos?
šiandiena vakare mūsų maratonas prasidės po daktarus
juk sakiau, kad viskas bus gerai.
kaip sekėsi pas daktarus, ar vis dar važiuojate pas juos?
šiandiena vakare mūsų maratonas prasidės po daktarus
Nu daktarai jau kaip ir baigiasi. Sunkiausia buvo kaku analizas, nes kazkaip per karscius mazai valgo, neina i tulika rimto reikalo, tai vos ne savaite bandem tuos analizus daryti. dabar man liko tik gauti israsus is logopedes ir dantistes, o visi kraujai ir kt. jau padaryta.
reiktu dar kazkaip susitikti su logopede mokykloje ir su mokytoja busimos klases...nu bet gal apie tai ryt pagalvosiu, nes kazkaip dabar ner tam jegu ir laiko.
reiktu dar kazkaip susitikti su logopede mokykloje ir su mokytoja busimos klases...nu bet gal apie tai ryt pagalvosiu, nes kazkaip dabar ner tam jegu ir laiko.