Labradoriuke, na "sveikinu" istojus i alergiku gretas. Fui, kaip slykstu, nes pati visa gyvenima tai turiu. Tau galiu patarti, jei yra simptomai, kad persti akys, bega sloga ir asaros, ciaudai, tai nusipirk "Claritine". Viena tablete veikia 24 valandas, tikrai pades. As jas geriu tik zydejimo ir sieno pjovimo metu, nes man biski rimciau reaguoja, nei ciaudulys.
Viakiukui, jauciu reiktu nueiti pas alergologa Zveryne, kad padarytu meginukus ir gal tada kokius homeopatinius antialerginius paskirs, dabar yra, kur tokio amziaus vaikiukmas tinka, tik as nezinau pavadinimu ir isiap geriau tegu gydytojai nusako kas ir ko reikia.
O alergijas geriau is anksciau tvarkyti, nes siaip visa gyvenima jos gyvuoja ir su kvepavimo takais paskui daznai buna visko, taigi jums tikrai reiktu pasisaugoti.
Vienas is budu kaip stiprinti krutines lasta as tau rasiau, rankyciu (glebio) pratimai, putimas balionu ar kamuoliu..man tai labai padejo sokis ir buvau isaugusi is tu baisiu ligu deka sokio ir kuno islavinimo. Jis dar maziukas, bet manau, akd pratimeliu visokiu galima sugalvoti. gerai butu, jei tetis galetu prie to prisideti..bent jau pratimukus su vaiku pazaisti
sveika Alchemie, kaip tau sekasi, kaip tu laikaisi?
aš šiandiena vakare lekiu į švente, mano vaikis šoks Motinos dienos proga labai didžiuojuosi savo vaikiu, dar ir pasirodys prieš visa savo mokykla, nes taip vykdavome tik į varžybas, kur mažai iš mūsų mokyklos. o šiandiena labai jaudinasi, prašė vis priminti, kada reiks eiti namo persirenkti, kad nieko nepamirštu.
dar dienos centre sugalvojome tokį dalykėlį, užvedėme sąsiuvinį ten rašo dienos centro vadovė, aš dar ir mokytoja Beno pabandysime įjungti bete ta mūsų mokytoja tokia užsiėmusi, na gal klis žodžius ir parašys
aš šiandiena vakare lekiu į švente, mano vaikis šoks Motinos dienos proga labai didžiuojuosi savo vaikiu, dar ir pasirodys prieš visa savo mokykla, nes taip vykdavome tik į varžybas, kur mažai iš mūsų mokyklos. o šiandiena labai jaudinasi, prašė vis priminti, kada reiks eiti namo persirenkti, kad nieko nepamirštu.
dar dienos centre sugalvojome tokį dalykėlį, užvedėme sąsiuvinį ten rašo dienos centro vadovė, aš dar ir mokytoja Beno pabandysime įjungti bete ta mūsų mokytoja tokia užsiėmusi, na gal klis žodžius ir parašys
As atrodo po atostogu ir ilgo savaitgalio, bet stogas vaziuoja, kaip po metu darbo..siandien eisime pas gydytojus del mokyklos popieriu, tai parasysiu kaip seksis, nes siaip maniskis nelabai megsta gydytojus, ypac po to kai skiepijo ir pirsta siuvo
QUOTE(Alchemie @ 2007 05 02, 15:06)
As atrodo po atostogu ir ilgo savaitgalio, bet stogas vaziuoja, kaip po metu darbo..siandien eisime pas gydytojus del mokyklos popieriu, tai parasysiu kaip seksis, nes siaip maniskis nelabai megsta gydytojus, ypac po to kai skiepijo ir pirsta siuvo
labai įdomu, kaip jums ten seksis ne skai sunku pas gydytoja eiti tai ir gaunasi visas susierzinęs vaikas, na kaip nors praeisite tuos gyytojus, sėkmės jums pas juos
na man tai nebuvo ilgo savaitgalio tai ir man jokio skirtimo
Na mums viskas gerai pas gydytojus buvo. Jam net patiko ir akiu patikra ir ugio/svorio, tik va kaip reikes paimti krauja..neisivaizduoju..ir dar tie visi tyrimai..ui..sugaudyk, kada jis kaku ir sysiu daro, kai toks savarankiskas, as jau atpratau sekti...o rytais jis neina sysiu, kaip paimti?
QUOTE(Alchemie @ 2007 05 02, 18:54)
Na mums viskas gerai pas gydytojus buvo. Jam net patiko ir akiu patikra ir ugio/svorio, tik va kaip reikes paimti krauja..neisivaizduoju..ir dar tie visi tyrimai..ui..sugaudyk, kada jis kaku ir sysiu daro, kai toks savarankiskas, as jau atpratau sekti...o rytais jis neina sysiu, kaip paimti?
sveika, svarbu, kad pas gydytojus gerai sekėsi o tuos tyrimus sugaudysi tikrai. va su krauju pas mane tas pats o vistiek prieš antra klase ir mums reiks sveikata pasitikrinti, tai visas maratonas dar tik prieš akis
va vakar gryžome išpo konserto surengto pilaitės mokykloje besimokančiu mokiniu mamos. tikrai buvo begalo įdomu. tik bėda labai jau vakare 19val. kai jau viakai pavargę ir dar iš po treniruočiu, vaikas taip jaudinosi, kad kai kur paskubėjo, bet šiaip tikrai gražiai sušoko, ir visi stebėjosi, kad liko šokti tik patys ištvermingiausi pirmokai vaikai
Ech, Roga, tau gerai, tavo vaikis va soka..o maniskis neina su grupe nei repetuoti, viska ismoksta taip beklausydamas, bet visia nedalyvauja..nors kazkaip sugeba susirasti zaidimu, per kuriuos lavinasi. va pastaruoju metu man gaidas piesai aiskina, kad yra allegro, kokia gaidu verte as apakusi. Bandau pagauti ji uz uodegos ir giliau i tai imurkdyti, akd daugiau ziniu paimtu, bet ne visada pasiseka..laimei, akd su anglu kalba atrodo ji pati uzkabino ir jau zodziu moka tai kokius 400 ir supranta ka sakai, net atsayti moka, nors aisku su veiksmazodziais dar sunkiau ir su sakinio struktura, bet siaip gaudosi
QUOTE(Alchemie @ 2007 05 03, 10:57)
Ech, Roga, tau gerai, tavo vaikis va soka..o maniskis neina su grupe nei repetuoti, viska ismoksta taip beklausydamas, bet visia nedalyvauja..nors kazkaip sugeba susirasti zaidimu, per kuriuos lavinasi. va pastaruoju metu man gaidas piesai aiskina, kad yra allegro, kokia gaidu verte as apakusi. Bandau pagauti ji uz uodegos ir giliau i tai imurkdyti, akd daugiau ziniu paimtu, bet ne visada pasiseka..laimei, akd su anglu kalba atrodo ji pati uzkabino ir jau zodziu moka tai kokius 400 ir supranta ka sakai, net atsayti moka, nors aisku su veiksmazodziais dar sunkiau ir su sakinio struktura, bet siaip gaudosi
Alchemie nenusimink pamatysi, kaip tavo vaikis pradės keistis mokykloje ir kiek daug visko išmoks, juk vaikai tokie gabūs, o tavo iš vis šaunuolis šiteik daug visko moka
pas mus tas pats buvo su nieko nebendravo, neidavo darželyje nei mokytis na nieko daryti. tik prieš galą priėjo mano vaikis ir sako mokytoja aš sakysiu eilėraštį atsisveikinant tai tą eilėraštį iššėjas ant cenos vienu atsikvėpimu pasakė tai visiems smagu buvo. o mokyklje irgi tas pats buvo pradžio nei klausėsi nieko, bet po truputuka ir dar pagalvojau kuo daugiau kuom užsiims tai vistiek išmoks kažką daryti, tai mano lūksčiai tikrai pasiteisino. na va o kaip bus su kalbomis aš nežinau, nes nuo kitų metų jau bus privaloma anglų kalba, kaip mano vaikui seksis mokytis neinau, bandau namie pamokinti, na nieko visiškai nieko nesigauna jums.
Roga, bandyk per zaidima. pvz. zaidziat kamuoliu ir sakai "catch the ball" ir pan, taip ismoks kai kuriuos zodzius, paskui buslengviau
Ačiū Alchemie
butinai reiks pabandyti, gal per jo mėgstama žaidimą su mašinomis ir kamoliu
butinai reiks pabandyti, gal per jo mėgstama žaidimą su mašinomis ir kamoliu
Mes vakar EKG padareme. Tik, kazkaip man keista, kad poliklinikoje toks aparatas, kad nuo tu davikliu, kuriuos dejo vaikui ant krutines liko 3 melynes
QUOTE(Alchemie @ 2007 05 04, 10:59)
Mes vakar EKG padareme. Tik, kazkaip man keista, kad poliklinikoje toks aparatas, kad nuo tu davikliu, kuriuos dejo vaikui ant krutines liko 3 melynes
juk mūsų vaikiukai labai jautrūs, o ypač jų odelės, maniškiui, kas nors netaip ir tuoj mėlynė kyla.
šiandiena varau į ABC šventę, vpirmokiukų šventę, kaip išmoko raideles
tik gaila, kad mano vaikis ir vėl mokykloje tiek prisimelavo kad net žado netekau esmė tame, kas yra netaip, kad vaikas meluoja, ką aš darau netaip, va ko nesuprantu. na nejaugi dar vis realybės nuo fantazijos neatsikiria (pasakė, kad pats kauke sugalvojo ir padarė, nors tik ant juodraščio kurto leidome jam pačiam kurti spalvas su guašu ir spalvinti), žinua, kad jis norėjo pasigirti jog pats tadarė, bet kodėl taip pasakė, juk galėjo pasakyti kad darėme visi kartu
gal aš perlenkiu lazda, kad jis taip dažnai meluoja, na bet negaliu pakesti melo ir man tiap atrodo, kad negalima meluoti.