QUOTE(Alchemie @ 2007 04 26, 15:27)
Roga, cia as nesusimokejau ir man paskambino...nors buvo tartasi, kad as nemoku, nes mes vaikstom i personalines konsultacijas..dabar as mastau ar man verta ten vesti, jei nori pagalbos del vaikointegracijos i kolektyva, o jos kaip ir ner, nes ner to kolektyvo
O kita vertus, jei ji dalyvauja kaip mama, tai ir ji turi moketi as cia aisku negraziai pasakiau, bet man nepatinka, kai viskas susukama i vata, treti kalti, bet is tolo sviecia aiskus verslo planas. Jei mes mokame uz patalpas (nes konsultacijos kaip ir nevyksta, nors laikas skaiciuojamas), tai gal tikrai keiciame vieta ir darome kaip Klaipedoje mamu susirinkimus, nes kol kas as matau musu triju brainstorminga vaiku pagalbos link, o profesionalo mokymasi is to, ka mes sakome (cia tik mano nuomone ir pojutis, o gal ir puikybe , bes as taip jauciuosi)
O kita vertus, jei ji dalyvauja kaip mama, tai ir ji turi moketi as cia aisku negraziai pasakiau, bet man nepatinka, kai viskas susukama i vata, treti kalti, bet is tolo sviecia aiskus verslo planas. Jei mes mokame uz patalpas (nes konsultacijos kaip ir nevyksta, nors laikas skaiciuojamas), tai gal tikrai keiciame vieta ir darome kaip Klaipedoje mamu susirinkimus, nes kol kas as matau musu triju brainstorminga vaiku pagalbos link, o profesionalo mokymasi is to, ka mes sakome (cia tik mano nuomone ir pojutis, o gal ir puikybe , bes as taip jauciuosi)
a supratau kas įvyko su pinigais
manau kad tu teisi, mes čia daugiau viena kitai padedame nei ji mums patare nei kiek. tai gal rimtai ką nors kita sugalvojus ir pabandžius kaip čia mums sektusi. o tavo nuomonė yra tikrai gera bent jau man patinka ir aš pritarsiu
jus man tiek padėjote, kai man buvo sunku, visada būsiu dėkinga kad manęs nepalikote vienos, o priėmėte pas save palaikėte, patarėte, ačiū Alchemie ir Norako, man padėjote iš depresijos išlipti geriau nei psichologė