Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 04 26, 15:27)
Roga, cia as nesusimokejau ir man paskambino...nors buvo tartasi, kad as nemoku, nes mes vaikstom i personalines konsultacijas..dabar as mastau ar man verta ten vesti, jei nori pagalbos del vaikointegracijos i kolektyva, o jos kaip ir ner, nes ner to kolektyvo g.gif
O kita vertus, jei ji dalyvauja kaip mama, tai ir ji turi moketi blush2.gif as cia aisku negraziai pasakiau, bet man nepatinka, kai viskas susukama i vata, treti kalti, bet is tolo sviecia aiskus verslo planas. Jei mes mokame uz patalpas (nes konsultacijos kaip ir nevyksta, nors laikas skaiciuojamas), tai gal tikrai keiciame vieta ir darome kaip Klaipedoje mamu susirinkimus, nes kol kas as matau musu triju brainstorminga vaiku pagalbos link, o profesionalo mokymasi is to, ka mes sakome (cia tik mano nuomone ir pojutis, o gal ir puikybe blush2.gif , bes as taip jauciuosi)

a supratau kas įvyko su pinigais g.gif
manau kad tu teisi, mes čia daugiau viena kitai padedame nei ji mums patare nei kiek. tai gal rimtai ką nors kita sugalvojus ir pabandžius kaip čia mums sektusi. o tavo nuomonė yra tikrai gera bent jau man patinka ir aš pritarsiu drinks_cheers.gif

jus man tiek padėjote, kai man buvo sunku, visada būsiu dėkinga kad manęs nepalikote vienos, o priėmėte pas save palaikėte, patarėte, ačiū Alchemie ir Norako, man padėjote iš depresijos išlipti ax.gif geriau nei psichologė ax.gif
Atsakyti
Joo... g.gif
Atsakyti
Labradoriuke, neliksi uz borto, jei tik noresi prie musu detis. galiausiai, bus galima laika keisti. As paklausiu drauges del patalpu, ji turi centre patalpas, gal bus galima pasinaudoti nemokamai.
Roga, tu pati is visko islipai, tik kartais reikia su kuo nors pasikalbeti..visdelto zmoniu siluma duoda daug, bet ne visi zmones nori siluma duoti...nu es cia visos tokios susirinkom..ir manau, kad tai viena didziausiu vertybiu zmogiskos silumos dalinimas, maini patirtimi ir pagalba vienas kitam...as jums visoms irgi labai noriu padekoti, nes buvo tikrai labai sunkiu akimirku, kuriomis negalejau kreiptis net i seimos narius, nes tiesiog supratimas kitoks, o jus buvote mano atrama. 4u.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif
žinoma, kad galima laika ir vieta pakeisti. juk kartais visoms reikia pasitarti pasikalbėti va tam ir visos kartu renkamės ir kalbamės. labai kartais reikia to supratimo pasikalbėjimo. atrodo tiek nedaug reikia tik pabuvimo ir šilumos kartais to užtenka. na tai va ir toliau bendrausime ir tikrai ką nors sugalvosime bigsmile.gif
Atsakyti
as dar turiu suderinti del patalpu, o kol siderinsiu, tai dar matyt rinksimes Kidygym
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 27, 09:10)
as dar turiu suderinti del patalpu, o kol siderinsiu, tai dar matyt rinksimes Kidygym

na taip juk mes visos kartu pasibendraujame dar ir užteks ir kidygym susitikti. juk yra laiko ir neskubant viska surasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano kursai tuoj ipuses, isilaikysiu testa ir busiu laiva. Man jie buna pirmad. ir treciad. nuo 20val.
O as visada mielai prisijungciau. Na koklkas kursai trugdo, bet siaip bet kuriuo laiku visada.

Jei pamenat as rasiau, kad man atveda dar viena vaikiuka, 6 men. jaunesni nei Matas. Tai va, mes sia ziema 2k antibijotikus gerem ir neskaitant situ sirgimu, dar 3k sloga ir kosulys kamavo. viskas del to, kad Simo brolis atnesa is darzelio, o Simas po to mums. Taip yra, nes visada susirgdavo Lukas, tada Simas (po to jau pas mane nebevesdavo), o po 2-3 dienu Matas, bet jis susirgdavo 2k stipriau nei anie vaikai doh.gif
Dabar man gydytoja liepe ji saugot bent menesi nuo vaiku grupiu, susiburimu, nes sake, po tokiu ligu, labai nusilpes imunitetas ir gali griebti sunkus virusai (nors dabar turejom pakankamai sunku virusa). O ta mama, labai nori man ji vesti (mat Simui pas mane labai gerai), as susitariau, kad 2sav. man neves Simo, bet galvoju apie tai, kad visai jo nevestu, bijau vel rizikuot Mato svekata doh.gif
Gal as cia be reikalo taip pergyvenu g.gif Bet ir ta mama, palikt ant ledo nesinori doh.gif sake bent 2men reiketu paziuret, po to paziuretu mociute ir tada i darza.
Nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 27, 11:49)
Na mano kursai tuoj ipuses, isilaikysiu testa ir busiu laiva. Man jie buna pirmad. ir treciad. nuo 20val.
O as visada mielai prisijungciau. Na koklkas kursai trugdo, bet siaip bet kuriuo laiku visada.

Dabar man gydytoja liepe ji saugot bent menesi nuo vaiku grupiu, susiburimu, nes sake, po tokiu ligu, labai nusilpes imunitetas ir gali griebti sunkus virusai (nors dabar turejom pakankamai sunku virusa). O ta mama, labai nori man ji vesti (mat Simui pas mane labai gerai), as susitariau, kad 2sav. man neves Simo, bet galvoju apie tai, kad visai jo nevestu, bijau vel rizikuot Mato svekata  doh.gif
Gal as cia be reikalo taip pergyvenu  g.gif  Bet ir ta mama, palikt ant ledo nesinori  doh.gif  sake bent 2men reiketu paziuret, po to paziuretu mociute ir tada i darza.
Nezinau....

na svarbu, kad jau svikstate. pasaugosi tu jį tas 2 sav. nuo kitų. na bet kaip galima vaiką izoliuoti nuo visko, tavo vaikas net lauke eidamas gali virusa pasigauti. tiesiog dabar reikia laiko, kad Matukas ustiprėtų, per vasarą jau turėtų atsigauti. o ką gydytoja patarė, kaip stiprinti imuniteta?
tiesiog jums stiprybės ir sveikatytės linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 04 27, 10:56)
na svarbu, kad jau svikstate. pasaugosi tu jį tas 2 sav. nuo kitų. na bet kaip galima vaiką izoliuoti nuo visko, tavo vaikas net lauke eidamas gali virusa pasigauti. tiesiog dabar reikia laiko, kad Matukas ustiprėtų, per vasarą jau turėtų atsigauti. o ką gydytoja patarė, kaip stiprinti imuniteta?
tiesiog jums stiprybės ir sveikatytės linkiu  4u.gif

Matai, as jo nevedu i darza, tam kad kuo maziau sirgtu. O cia mum tiesiai is darzo visas bacilas atnesa doh.gif Mes tik pries menesi pakankamai stiprius antibijotikus gerem 6 d. Dabar gerem 9 dienas antibijotikus. Ir taip kas menesi doh.gif Ir dar tokiam mazam vaikui. Kol Simas nepradejo pas mus eiti, nezinojau ka reiskia sloga vaikui doh.gif
Kita vertus, galima susimastyti, kai jos vaikasi visa ziema vaiksto su sloga ir dregnu kosuliu. Temperaturos nera ir nieko tokio, gerai thumbup.gif O kad po to pradeda ir Matas sirgti, dzin. O po to kaip man isgyti kai istisai salia sergantis vaikas.
Ir visur eidavom ir dabar einam ir nesirgdavom. Visada labai paprasta schema: suserga Lukas, Simas, o tada Matas... Ir simptomai vienas prie vieno doh.gif
As nieko nesakyciau, jei mes patys ligu prisigaudytumem. Nu bet gi negali 3 vaikai susirgti tuo paciu, kai net tose paciose vietose nebuna. O dar gale visko ir as susergu tokiais paciais simtomais doh.gif
Ai...nezinau...

Sake gerti vitaminus ir nesusitikinet su darzelinukais - taip ir pasake. As jos net neklausiau, bet jai buvo labai keista kad jis nelanko darzelio ir tokia pneumonija gavo doh.gif Sako toki virusa praktiskai tik darzelyje galima pasigaut.

Tai va geriam vitaminus ir sake, kai geras siltas oras eiti i lauka, but grynam ore. Bet atveusus dregniem oram niekur neiti, nes pavojinga vel atkristi. Nezinau kodel taip.
Tai va taip ir laikomes.
Atsakyti
na šiaip kiek pamenu maniškis darželyje sirgo tik pirmus metus ir taip tik tai peršalimais ir viskas. bet aš neužsikrėsdavau, kad ir kuom besirgtų mano vaikas. na tiesiog manau jūsų abiejų organizmai labai jautrūs užtai ir kimba visi virusai jus. o dar kai artimai žaidžia ir visada tas vaikas šalia už tia ir pasigaunate tokias baisias ligas.
nurimk ir po truputuka atsigausite abu. o dėl dabojimo tu gražiai jai paaiškink, kad negali saugoti nes vaikas per dažnai serga ir vaikui reikia atsigauti. tu juk vaiko sveikata saugai. na manau atstumas tikrai padės.
labai gerai, kad einate šiltu oru į lauką.
o kaip sakė apei maitinimą, gal ką patarė?
Atsakyti
Labradoriuke, o tu pati savo postą paskaityk ir pamtysi, kad radai tik minusus nuo bendravimo (na tarsi pati nesąmoningai juos surinkai, reiškia linksti į tą pusę), tai ir atsisakyk mandagiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 04 27, 14:04)
Labradoriuke, o tu pati savo postą paskaityk ir pamtysi, kad radai tik minusus nuo bendravimo (na tarsi pati nesąmoningai juos surinkai, reiškia linksti į tą pusę), tai ir atsisakyk  mandagiai ax.gif

va norako tu ir gera patarimai davei drinks_cheers.gif man patinka bigsmile.gif

na akip tu šiandiena laikaisi, kaip tau sekasi g.gif
Atsakyti