QUOTE(Alchemie @ 2007 04 26, 12:17)
man tai vakar is susitikimo pasirode, kad mes daugiau info duodame psichologei, nei ji mums
Čia gal aš savo "teatriniais sugebėjimas"
viską "užmušiau", bet pritariu, ir man nuotaika liko keista, na tau, Alchemie, jau ir užsiminiau apie tai
, aš jos pozicijos iš viso nesuprantu, vakar daug apie tai mąsčiau, ar ji mums pataria, ar mokosi, ar dalyvauja kaip mama, ar dar kaip, bet grįžusi vyrui pasakiau, kad šiaip ar taip mes mokam pinigus, o ji na lyg ir nedirba, ta prasme, kad tą mūsų laiką tarsi traktuoja reikia išbūti su mumis ir tiek, nėra dalyvavimo, elgiasi pagal knyginius kanonus, klausia kaip jaučiamės, kas pakito, na žodžiu iš psichoanalitikų autorių girdėjau, kad tai frazės, sakomos tada, kai nėra ką pasakyti ...
, nežinau, bet ir info iš jos aš negaunu, kaip sakiau, man Jūs: Alchemie, Roga, patarėt konstruktyviau, racionaliau ir .t.t ir pan. na gal ji neturi patirties, taip, bet kur grupių analizė iš kitų šalių ar pan. na žodžiu tema įdomi, o ji nedirba..., juk žadėjo pasidmoėti vaistais, ir kai pasakiau, kad man regis mano vaikas ne hiperaktyvus, ne tik lyginant su Vario, bet ir pagal tam tikrus kanonus, tai ji, man pasirodė
, įsižeidė, kad aš tarsi kvestionuoju jos žinias
. Klausimas, ar aš VISADA apmąsatu, ..., na tai apmąstau, tai ne, bet stengiuosi, na pajutau lyg kokią ironiją iš jos pusės, aš, beje, žmogus paprastas, priimu kritiką lengvai, bet vakar likau nesupratus, na man ir gal dar tas pms
prisidėjo, sorry, kad vis jus pertraukinėjau, ROga, tik visad noriu pasakyti, kad tu ir taip jau tobula mama (žinant tavo istoriją...)
, tai ir užbėgu už akių, nors to daryti nereikėtų, bet .... man daug abejonių .... ir dar tas incidentas su apmokėjimu .... nu nžn .....
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2007 04 26, 12:21)
ji vakar labai tylėjo, atrodo lyg būtų mus tyrinėjusi, ar dar kas nors, vakar tikrai keistokai buvo. nors kai pagalvoji ji irgi mama, ji gal irgi turi bėdų, bet tylėjo ir nieko nesakė
Tu teisi, gal ji irgi turi bėdų, gal reikia paskirstyti roles, kad ji irgi dalyvauja kaip mama, ji juk užsiminė apie įvykį su sūnum ...