Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Nu merginos, labas rytas. Tai, kaip del rytojaus? kas renkasi?
Norako ar galesi?Roga? As tai galesiu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 24, 07:58)
Nu merginos, labas rytas. Tai, kaip del rytojaus? kas renkasi?
Norako ar galesi?Roga? As tai galesiu.

sveikute, aš tai galėsiu bigsmile.gif
mat šiandiena tėvų susirinkimas, tai ryt vakare laisva ir tikrai galiu atlėkti, kaip kitos ar galėsite g.gif

va norėjau pasigirti, kaip maniškis pats pišia mašinas, kurių jau nesuskaičiuoju blush2.gif
user posted image

va dar kartais ir paspalvina, bet jam pačiam kurti daug labiau patinka blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Super thumbup.gif
Roga, pakalbink ir mokytoja, gal gales ryt ateiti?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 24, 11:05)
Super  thumbup.gif
Roga, pakalbink ir mokytoja, gal gales ryt ateiti?

gerai šiandiena kaip tik tėvų susirinkimas. jai nebus kokių didelių bėdų mokytojai butinai paprašysiu prisijunkti g.gif

na kaip tu ar pailsėjai ir ar jau atsigavai iš po kelionės g.gif
Atsakyti
Na mes jau antra karta griztam is ligonines. sake menesi laiko niekur nesirodyt doh.gif Ir taisyt sveikatele. Buvo prasidejes laringitas doh.gif , gali but kad kazkoki virusa is ligonines parsivezem, nes 3 d. 39-39.5 doh.gif . O dabar sekmingai dar ir sloga parsivezem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 24, 12:28)
Na mes jau antra karta griztam is ligonines. sake menesi laiko niekur nesirodyt  doh.gif  Ir taisyt sveikatele. Buvo prasidejes laringitas  doh.gif , gali but kad kazkoki virusa is ligonines parsivezem, nes 3 d. 39-39.5  doh.gif . O dabar sekmingai dar ir sloga parsivezem doh.gif

aij kaip sergate, negerai, tai sveikite ir saugokitės g.gif
o kaip tavo mažius elgiasi ligoninėje, ar labai šįkartą auklėjo kitus vaikus g.gif
nenusimink ir laikykis pasveiksite 4u.gif

na tai tau ar išeis ryt pas mus atlėkti g.gif
Atsakyti
pailsejau taip, kad nieko neatsimenu kas buvo pries atostogas..sedziu ir darbo uzrasus skaitau blink.gif doh.gif
manau, kad cia atvesus orams ir isjungus sildyma vel virusas siaucia, nes musu logopede irgi susirgo, o ir koleges gal trys vaistus geria..zodziu saugokites mergaites, c vitamina gerkit.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 24, 12:42)
pailsejau taip, kad nieko neatsimenu kas buvo pries atostogas..sedziu ir darbo uzrasus skaitau blink.gif  doh.gif
manau, kad cia atvesus orams ir isjungus sildyma vel virusas siaucia, nes musu logopede irgi susirgo, o ir koleges gal trys vaistus geria..zodziu saugokites mergaites, c vitamina gerkit.

na svarbu, kad pailsėjai thumbup.gif o darbe viska susitvarkysi, tiesiog išsimušei iš ritmoo ir tiek biggrin.gif
na jau saugojamės kad nesusirgtumėme.
o kaip Norako nežinai ar ryt ateis g.gif
Atsakyti
Paskambinsiu as jai, nes kazkaip ji visai is akiu dingusi
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 24, 13:15)
Paskambinsiu as jai, nes kazkaip ji visai is akiu dingusi

jp tikrai kažkaip jau senokai bebuvo čia užsukusi g.gif
va pagaliau ir aš supratau ko maniškis retkarčiais naktimis verkdavo. pats vaikis net nepajuto, kai visi trys bekalbėdami išsidavė. ir pasakė, kad viska prisimena, kad jam reikia mūsų. nors atrodo visada kai tik naktį verkia, ar vaikšto, ar klykia juk visada mes su juom kartu. ir raminame ir supame. o pasirodo jam išsiveržia, kad nepyktumėme užtai kad jis pavogė ar pamelavo. mat jį kankina sužinosim ar nesužinosim. jam taip sunku pasakyti tiesa, tai jis slepia ir save kankina.
Atsakyti
Roga neiseis man 19.30val. Prmad. ir treciad. lankau kursus Italu kalbos. Jie kaip tik 20 val prasideda. Kita diena prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 24, 21:33)
Roga neiseis man 19.30val. Prmad. ir treciad. lankau kursus Italu kalbos. Jie kaip tik 20 val prasideda. Kita diena prisijungciau.

sveiki 4u.gif
na ar ilgai bus tau tie kursai, gal tada kita karta išeis prisijungti. nors dar nieko nežinau ar įvyks susitikimas g.gif
Atsakyti