Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(vario @ 2007 04 17, 16:09)
Tiksliai  mirksiukas.gif  reik per hiperiukų svetainę jos pasižiūrėti. Man tik šiaip, įdomu kaip jai  blush2.gif
O aš po biškiuką, va grįžom iš LT, žiogas vėl sienom lipa  bigsmile.gif  Žinai, savaitę laiko pas senelius darė ką norėjo, o tie aplink tik šokinėjo ir tenkino visus princo įgeidžius  tongue.gif  Nieko, greit grįšim į rėmus. O šiaip tai viskas labai neblogai, mokytojai vaiką giria, o žiogas irgi patenkintas  4u.gif

na tai šaunu, kad iš mokyklos gauna pagyrimus, ir kad palepina seneliai irgi gerai, o kam tai nepatinka ax.gif tai ir po truputuka įsistosite į vėžias ir viskas bus gerai.
mes irgi buvome išsiderine per atostogas, visur keliavome ir daug kur buvome, tai ir išsimušėme iš vėžių. va tik šią savaite jau pradedame sugrįšti į vėžias.
Atsakyti
Taigi as irgi galvoju del to susitikimo..as dar gaivelejuosi po keliones, nes teko keliauti 29 valandas, tai siandien dar visai tokia zalia..plius pameciau labai man brangu ir mylima pakabuka su akmeniu verysad.gif demesys matyt nuo neisimiegojimo parejes..tai jei ryt labradoriuke negali, tai gal keliam i kita savaite, nebent mes tik su Roga eitume. Spreskit merginos, nes noriu informuoti psichologe
Norako su psichologe susikambinsim ir suitiksim kartu su mokytoja pasikalbeti, opaskui ir su savo vaikiu supazindzinsiu, kad pamatytu ta "riteriu" sventintoja ax.gif
Kelione buvo gera, labai daug ispudziu, vaikis man dekoja, kad grizau wub.gif
pasiilgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 17 balandžio 2007 - 18:05
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 17, 09:20)
Labas,
pagaliau esu cia. Ech namie gerai.
Vivjana, paskambink i ta tarnyba ir paklausk Siaip galima del vaiko vystymosi, del sutrikimu, moksle, kalbos, fiziniu ir kt. dalyku. Del sakysim tavo mergaites priepuoliu tai nebent pas psichologe kreiptis, kodel jie prasidejo..bet manau, kad telefonu tau suteiks pakanakamai info

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 17, 19:01)
Taigi as irgi galvoju del to susitikimo..as dar gaivelejuosi po keliones, nes teko keliauti 29 valandas, tai siandien dar visai tokia zalia..plius pameciau labai man brangu ir mylima pakabuka su akmeniu verysad.gif demesys matyt nuo neisimiegojimo parejes..tai jei ryt labradoriuke negali, tai gal keliam i kita savaite, nebent mes tik su Roga eitume. Spreskit merginos, nes noriu informuoti psichologe
Norako su psichologe susikambinsim ir suitiksim kartu su mokytoja pasikalbeti, opaskui ir su savo vaikiu supazindzinsiu, kad pamatytu ta "riteriu" sventintoja ax.gif
pasiilgo.

Oi, mergaites, gal keliam susitikima i kita trec ax.gif , nes ir prarasti gaila, ir del seimyniniu aplinkybiu negaliu ryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 17, 19:01)
pasiilgo.

sveikute,
na jei visos negalite, tai tada tikrai atidedame susitikimą. Alchemie pavargusi labai ir nori pailsėti, Norako negali, Labrodoriukė serga. tai aš prisiderinisu prie jūsų. tai va laukiu jūsų sprendimo bigsmile.gif
Atsakyti
Man neiseis treciadieniais del kursu doh.gif Nes jau 20val. turiu but centre.

As gyju, va vis dar geriaim abudu antibus. Gali but, kad man ne tik puliuojanti angina buvo, bet ir sinusitas doh.gif siandien sviete man "veido daubas" biggrin.gif paziuret ar sinusitas ar nea. Dare dar kraujo tyrima, ir gi del sinusito doh.gif kazkoki ten uzrase. Ziuresim ka penktadieni pasakys gydytoja g.gif

As skaiciau apie vaiko persirgta ta "rinofaringita" - pasirodo, cia uzkrecia meningito bakterija, kur po to pasidaro gerklej uzdegimas, o po to vystosi i rinofaringita, o gydoma tik antibais. Bet kas idomu, kad jei 1k persergi - daugiau nebesergi per gyvenima. Kazkas panasaus kaip vejaraupiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 18, 12:20)
Man neiseis treciadieniais del kursu  doh.gif  Nes jau 20val. turiu but centre.

As gyju, va vis dar geriaim abudu antibus. Gali but, kad man ne tik puliuojanti angina buvo, bet ir sinusitas  doh.gif  siandien sviete man "veido daubas"  biggrin.gif  paziuret ar sinusitas ar nea. Dare dar kraujo tyrima, ir gi del sinusito  doh.gif  kazkoki ten uzrase. Ziuresim ka penktadieni pasakys gydytoja  g.gif

As skaiciau apie vaiko persirgta ta "rinofaringita" - pasirodo, cia uzkrecia meningito bakterija, kur po to pasidaro gerklej uzdegimas, o po to vystosi i rinofaringita, o gydoma tik antibais. Bet kas idomu, kad jei 1k persergi - daugiau nebesergi per gyvenima. Kazkas panasaus kaip vejaraupiai  g.gif

sveikute 4u.gif
na svarbu, kad jau sveikstate ir viskas susitvarkys. o sinusitas nėra jau toks baisus tik sunku kviepuoti, pati jau 5 metus sergu ir jau žinau kokie man vaistai padeda.

na tada kas lieka į susitikima tik Alchemie ir aš, tai tada nežinau ką daryti, na žodžiu, kaip nuspresite, taip aš ir prisiderinsiu g.gif
Atsakyti
Labas,
Roga, as tai luztu kaip miego noriu, man dar po keliones visiskas nuovargis, o darbe dirbti reikia..taigi geriau jau nukelkim kitam treciadieniui sita susitikima, gal jau bus zmones pasveike ir as is po darbu ir kelioniu islindusi
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 18, 13:36)
Labas,
Roga, as tai luztu kaip miego noriu, man dar po keliones visiskas nuovargis, o darbe dirbti reikia..taigi geriau jau nukelkim kitam treciadieniui sita susitikima, gal jau bus zmones pasveike ir as is po darbu ir kelioniu islindusi

sveikute, gerai taip ir sutariame iki kito trečiadienio atidedame.
Atsakyti
as jau pasakiau psichologei..oooooo kada darbas baigsis taip noriu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 04 18, 14:59)
as jau pasakiau psichologei..oooooo kada darbas baigsis taip noriu vacation1.gif

gerai drauguže ir butinai pailsėk, ir atsigauk thumbup.gif svarbu, kad gerai jaustumeisi bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes visos, 4u.gif

linkiu visoms gero savaitgalio ir greičiau sveikite, ilsėkitės ir atsigaukite iki bye1.gif
Atsakyti