Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

Sveikutė, Alchemie, tikiuosi kelionė - super .... ax.gif (ech, norėčiau kur išlėkt)
Kažkaip retai berandu laiko sm, o šiaip pas mus viskas tarsi visai neblogai ...
Beje, šį trečiadienį vėl negalėsiu ateit verysad.gif
P.s. beje, kada susitinki su mokyklos psichologe ir logopede??kaip taviškis ar pasiilgęs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 17 balandžio 2007 - 09:25
[quote=Alchemie,2007 04 17, 10:20]
Labas,
pagaliau esu cia. Ech namie gerai.

sveika grįžusi 4u.gif
na kaip laikaisi, kaip jautiesi, kaip sekėsi kelionė g.gif
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 10:23)
Sveikutė, Alchemie, tikiuosi kelionė - super ....  ax.gif (ech, norėčiau kur išlėkt)
Kažkaip retai berandu laiko sm, o šiaip pas mus viskas tarsi visai neblogai ...
Beje, šį trečiadienį vėl negalėsiu ateit  verysad.gif

na kodėl šį karta negalėsi g.gif a jau pasiilgome tavęs.. kaip tavo riteris laikosi g.gif
Atsakyti
Roga, o kur gi tavo prizininkų nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 10:26)
Roga, o kur gi tavo prizininkų nuotraukos  bigsmile.gif

aš tau atsiusiu kelias nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif
Gal kas žinot kur Auksuolė pradingusi? Kaži kaip jai besiseka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 04 17, 11:19)
Labas rytas, mergaitės  4u.gif
Gal kas žinot kur Auksuolė pradingusi? Kaži kaip jai besiseka?  g.gif

Ir aš vis apie tai pagalvoju, gal kas turi daugiau laiko ir per hiperiukų svetainę ją randa unsure.gif
Vario, kaip tu?? bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 17 balandžio 2007 - 13:41
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 14:40)
Ir aš vis apie tai pagalvoju, gal kas turi daugiau laiko ir per hiperiukų svetainę ją randa unsure.gif
Vario, kaip tu??  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif

o kaip ji hiperiukų sveitainėje yra pasivadinusi ar ne aukalija , tai čia lankėsi balandžio 14diena. g.gif
Atsakyti
sveikos,

na mes ka tik is ligonines.
Matukui - plauciu zudegimas, kazkokia hipertemija ir rinofaringitas (speju, kad cia su gerkele kazkas susije)...
O ten su juo bebudama puline angina ir sinusitu susirgau doh.gif

Bet dar geriam abudu antibijotikus ir tikiuosi greit pasveiksim ir busim sveikuciai.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 17, 14:59)
sveikos,

na mes ka tik is ligonines.
Matukui - plauciu zudegimas, kazkokia hipertemija ir rinofaringitas (speju, kad cia su gerkele kazkas susije)...
O ten su juo bebudama puline angina ir sinusitu susirgau  doh.gif

Bet dar geriam abudu antibijotikus ir tikiuosi greit pasveiksim ir busim sveikuciai.

oho, kaip jūs sunkiai susirgote, tai jau ilgai sveiksite, ir gersite, antibijotikus, na nieko vaikai greitai pasveiksta, tik paskui turėsi pasaugoti ir viskas bus gerai, pamatysi. tai jau ryt neateisi į susitikimą g.gif kažin, kaip čia bus ryt su tuo susitikimu g.gif
Atsakyti
Del susitikimo nezinau. Manau del palikimo neturetu but problemu, nes ligoninej visus 10-mecius primusdavo, taip rimtai susikabindavo ir nei vienas nenusileidzia. Tik atsikelia ir lekia pas lelias biggrin.gif
Reikes man dar pagalvot, man parvezus vaika is namu reikia 19,15 isvaziuot i kursus. Kelinta ten valanda prasideda?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 17, 15:15)
Del susitikimo nezinau. Manau del palikimo neturetu but problemu, nes ligoninej visus 10-mecius primusdavo, taip rimtai susikabindavo ir nei vienas nenusileidzia. Tik atsikelia ir lekia pas lelias biggrin.gif
Reikes man dar pagalvot, man parvezus vaika is namu reikia 19,15 isvaziuot i kursus. Kelinta ten valanda prasideda?

susitikimas, kaip visada 19.30val. kaip visada. na ir tikslaiai ryt žinosime ar visoms mamytės susirinks g.gif

na bet ir narsuolis tavo Matukas, kad tokius didelius auklėja lotuliukas.gif sirgdamas ir tiek jėgų turėjo g.gif

o kaip tu jautiesi, kaip tu gyji g.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 13:40)
Vario, kaip tu??  bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif

Tiksliai mirksiukas.gif reik per hiperiukų svetainę jos pasižiūrėti. Man tik šiaip, įdomu kaip jai blush2.gif
O aš po biškiuką, va grįžom iš LT, žiogas vėl sienom lipa bigsmile.gif Žinai, savaitę laiko pas senelius darė ką norėjo, o tie aplink tik šokinėjo ir tenkino visus princo įgeidžius tongue.gif Nieko, greit grįšim į rėmus. O šiaip tai viskas labai neblogai, mokytojai vaiką giria, o žiogas irgi patenkintas 4u.gif
Atsakyti