Sveikutė, Alchemie, tikiuosi kelionė - super .... (ech, norėčiau kur išlėkt)
Kažkaip retai berandu laiko sm, o šiaip pas mus viskas tarsi visai neblogai ...
Beje, šį trečiadienį vėl negalėsiu ateit
P.s. beje, kada susitinki su mokyklos psichologe ir logopede??kaip taviškis ar pasiilgęs
[quote=Alchemie,2007 04 17, 10:20]
Labas,
pagaliau esu cia. Ech namie gerai.
sveika grįžusi
na kaip laikaisi, kaip jautiesi, kaip sekėsi kelionė
Papildyta:
na kodėl šį karta negalėsi a jau pasiilgome tavęs.. kaip tavo riteris laikosi
Labas,
pagaliau esu cia. Ech namie gerai.
sveika grįžusi
na kaip laikaisi, kaip jautiesi, kaip sekėsi kelionė
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 10:23)
Sveikutė, Alchemie, tikiuosi kelionė - super .... (ech, norėčiau kur išlėkt)
na kodėl šį karta negalėsi a jau pasiilgome tavęs.. kaip tavo riteris laikosi
Roga, o kur gi tavo prizininkų nuotraukos
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 10:26)
Roga, o kur gi tavo prizininkų nuotraukos
aš tau atsiusiu kelias nuotraukytes
QUOTE(vario @ 2007 04 17, 11:19)
Labas rytas, mergaitės
Gal kas žinot kur Auksuolė pradingusi? Kaži kaip jai besiseka?
Gal kas žinot kur Auksuolė pradingusi? Kaži kaip jai besiseka?
Ir aš vis apie tai pagalvoju, gal kas turi daugiau laiko ir per hiperiukų svetainę ją randa
Vario, kaip tu??
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 14:40)
Ir aš vis apie tai pagalvoju, gal kas turi daugiau laiko ir per hiperiukų svetainę ją randa
Vario, kaip tu??
Vario, kaip tu??
o kaip ji hiperiukų sveitainėje yra pasivadinusi ar ne aukalija , tai čia lankėsi balandžio 14diena.
sveikos,
na mes ka tik is ligonines.
Matukui - plauciu zudegimas, kazkokia hipertemija ir rinofaringitas (speju, kad cia su gerkele kazkas susije)...
O ten su juo bebudama puline angina ir sinusitu susirgau
Bet dar geriam abudu antibijotikus ir tikiuosi greit pasveiksim ir busim sveikuciai.
Matukui - plauciu zudegimas, kazkokia hipertemija ir rinofaringitas (speju, kad cia su gerkele kazkas susije)...
Bet dar geriam abudu antibijotikus ir tikiuosi greit pasveiksim ir busim sveikuciai.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 17, 14:59)
sveikos,
oho, kaip jūs sunkiai susirgote, tai jau ilgai sveiksite, ir gersite, antibijotikus, na nieko vaikai greitai pasveiksta, tik paskui turėsi pasaugoti ir viskas bus gerai, pamatysi. tai jau ryt neateisi į susitikimą kažin, kaip čia bus ryt su tuo susitikimu
Del susitikimo nezinau. Manau del palikimo neturetu but problemu, nes ligoninej visus 10-mecius primusdavo, taip rimtai susikabindavo ir nei vienas nenusileidzia. Tik atsikelia ir lekia pas lelias
Reikes man dar pagalvot, man parvezus vaika is namu reikia 19,15 isvaziuot i kursus. Kelinta ten valanda prasideda?
Reikes man dar pagalvot, man parvezus vaika is namu reikia 19,15 isvaziuot i kursus. Kelinta ten valanda prasideda?
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 17, 15:15)
Del susitikimo nezinau. Manau del palikimo neturetu but problemu, nes ligoninej visus 10-mecius primusdavo, taip rimtai susikabindavo ir nei vienas nenusileidzia. Tik atsikelia ir lekia pas lelias
susitikimas, kaip visada 19.30val. kaip visada. na ir tikslaiai ryt žinosime ar visoms mamytės susirinks
na bet ir narsuolis tavo Matukas, kad tokius didelius auklėja sirgdamas ir tiek jėgų turėjo
o kaip tu jautiesi, kaip tu gyji
QUOTE(norako @ 2007 04 17, 13:40)
Vario, kaip tu??
Vario, kaip tu??
Tiksliai reik per hiperiukų svetainę jos pasižiūrėti. Man tik šiaip, įdomu kaip jai
O aš po biškiuką, va grįžom iš LT, žiogas vėl sienom lipa Žinai, savaitę laiko pas senelius darė ką norėjo, o tie aplink tik šokinėjo ir tenkino visus princo įgeidžius Nieko, greit grįšim į rėmus. O šiaip tai viskas labai neblogai, mokytojai vaiką giria, o žiogas irgi patenkintas