sveikos draugužės, jai tikrai bus susitikimas, man iki penkių praneškite, kad spėčiau atlėkti, tiek visko įdomaus mums nutiko mat atostogaujame ir ineto namie neturiu Labrodoriuke, atrodo, tu mano telefa tudi, jai kokių pasikeitimų, parašyk
Norako sveikite ir užjaučiu, kad tavo riteris susirgo, sveikite
Alchemie, kaip tau sekasi ruoštis kelionei
na mes atostogaujame, pamačiau, kad mano vaikis jau gerokai pasikeites, vaikis net savaigalį laimėjo taurę sportiniuose šokiuose, kaip geriausias savo amžiaus grupėje
Roga, tai as tada dalyvausiu, ir tu ateik
QUOTE(Roga @ 2007 03 28, 11:09)
na mes atostogaujame, pamačiau, kad mano vaikis jau gerokai pasikeites, vaikis net savaigalį laimėjo taurę sportiniuose šokiuose, kaip geriausias savo amžiaus grupėje
OHO Sveikinimai
labas rytas,
labradoriuke, gaila, kad vakar taip isejo su tav vaikiuku, bet tikiuosi, kad jis rado savo bendravimo stichija ir kita syki tave jau paleis.
taigi kitas susitikimas visoms, kam idomu balandzio 18 d. 18.30
labradoriuke, gaila, kad vakar taip isejo su tav vaikiuku, bet tikiuosi, kad jis rado savo bendravimo stichija ir kita syki tave jau paleis.
taigi kitas susitikimas visoms, kam idomu balandzio 18 d. 18.30
Dekui Alchemie. Po vakar as pati streso labai patyriau ir vaikas tikriausiai nemazai jo patyre. Zinoma, tokiu susitikimu daugiau nenoreciau. Taip ji elgiantis maciau 1-ma karta Na bet kaip buvo, taip buvo. Reikes ten ji dazniau nuvesti, gal pripras prie kitu vaiku. As ji visada palikdavau - be problemu, pirma karta palikti neisejo
O del soskiuko - nezinau ar as sugebesiu ji atpratinti. Nes pasidaro labai neramus - piktas ir is vis sunku susikalbet su juo Man gydytojai liepe duot jam ji ciulpti, nes kai buvo mazas, jis nepripazino soskes ir neimdavo. Bes as visai nemigodavau ir jei jis nemiegodavo - rekdavo. Tai gydytojai ji pripratino ciulpti (ligoninej), po to ir as pati jam duodavau. Taip budavo - ramesnis. Nebenoriu prisiminti as tu dienu ir anktu. Dabar pati suprantu - kad tai yra pripratimas ir jau nieko cia nebepadarysi. Tik galvoju, kai jau bus didesnis ir geriau supras apie soskiuka, jo atsisveikinima - tada ir atiduosim.
O del soskiuko - nezinau ar as sugebesiu ji atpratinti. Nes pasidaro labai neramus - piktas ir is vis sunku susikalbet su juo Man gydytojai liepe duot jam ji ciulpti, nes kai buvo mazas, jis nepripazino soskes ir neimdavo. Bes as visai nemigodavau ir jei jis nemiegodavo - rekdavo. Tai gydytojai ji pripratino ciulpti (ligoninej), po to ir as pati jam duodavau. Taip budavo - ramesnis. Nebenoriu prisiminti as tu dienu ir anktu. Dabar pati suprantu - kad tai yra pripratimas ir jau nieko cia nebepadarysi. Tik galvoju, kai jau bus didesnis ir geriau supras apie soskiuka, jo atsisveikinima - tada ir atiduosim.
papasakokit, mergaitės, kaip vakarykštis susitikimas? , nors virtualiai sudalyvaučiau
Labradoriuke, supratau, kad tau ne viskas klojosi gerai , mano riteriui 1 kartą toj vietoj irgi buvo blogai , bet po to tarsi pažino, priprato
Labradoriuke, supratau, kad tau ne viskas klojosi gerai , mano riteriui 1 kartą toj vietoj irgi buvo blogai , bet po to tarsi pažino, priprato
QUOTE(norako @ 2007 03 29, 10:14)
Ai, Norako, neisivaizduoji, baisiai sustresavo tas mano vaikas Kazkaip nauja aplinka ji neigiamai paveike nors anksciau, pamates vaikus, atsisukdavao, pasako "mama, ate..." ir jau neber vaiko O cia, pamaciau, kaip moka koja apsikabines but Jei kita karta dar taip stresuos, paliksiu vyrui
Kaip sake viena is ten buvusiu auklyciu, kad vaikas matyt labai pajaute, kad ji noriu palikt, uztat ir pradejo stresuot
Namie tai jis kartais labai buna prilipes prie manes, bet tik kol neatsiranda kazko idomiau.
Norako, o kaip jusu sveikatos?
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 29, 13:51)
Norako, o kaip jusu sveikatos?
"Bijau" ir džiaugtis, bet atrodo geryn ,aš gi jį vis be antibiotikų bandau, tai va dabar taip sunkiai, bet tarsi vėl su tais homeopatiniais bandysim, kaip aš jį giriu, koks jis tikras riteris, nes pats savy savo gi ligą ir nugalėjo, šypsosi , bet dar turiu darbo daug, visokio .... , tai esu gerokai pavargus, bet ar pavasarsi, ar dar kas, nežinau, nė kam dėkoti, bet šiaip mano riteris tai toks rimtesnis ir LĖTESNIS pasidarė, na tiesiog gal ne toks padrikas ar ką , paprašė alisos pasakų šaly ir dar nupirkau jam kažkokią naują knygelę "Kipras pipras" smagumas tas, kad ir aš jį taip vadinu , ten to Kipro mama visus savo Kipro pasisakymus sudėjo, tai smagu paskaityt, nes jau kai kurie, tai kaip mūsų , o šiaip išradingumas pro kraštus , bet jei yra tokių dienų (gal jau net savaitė), kai galiu taip kalbėt apie savo riterį, tai vis tik dar labiau įtikiu, kad ne hiperiukas jis , na dayg jo, na ne visai taip, bet kitaip, negu Vario (kiek teko kalbėt).
o į sekantį susitikimą planuoju ateit, o kas dar buvo, ar tik Jūs 3
QUOTE(norako @ 2007 03 29, 13:07)
o kas dar buvo, ar tik Jūs 3
Buvom 3, bet as tik pacioje pradzioje, po to nieko nebegirdejau
labradoriuke, o tai gal kita syki jam reikia su soskiuku atiti, pamazu pratintis, nes kaip mateme, kita veikla jam labai padejo
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 30, 07:06)
labradoriuke, o tai gal kita syki jam reikia su soskiuku atiti, pamazu pratintis, nes kaip mateme, kita veikla jam labai padejo
Bandysiu as su juo nuvaziuoti, pabuti ten pati. Gal pats pripras.
Aisku, jis nusiramina, net labai su soskiuku, bet dabar as diena jam jo nebeduodu. Nes nenoriu, kad visa laika ciulptu. Bet vis tiek, jei tik neramu jam - visada praso, nors zino, kad neduosiu. Visada jam leidizu prasyt.