Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

nu ka as zinau..ir vyrams gal susitvarko, vis tiek nuo auklejimo priklauso
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 13:17)
nu ka as zinau..ir vyrams gal susitvarko, vis tiek nuo auklejimo priklauso

na pamtysime, kaip čia mums seksis augti ir susitvarkyti g.gif tik kai suaugs, galėsiu kažką pasakyti, kaip mums pavyko g.gif
Atsakyti
taigi, kad sako, kad jog antras vaikas visai kitoks..bet dabar as dzxiaugiuosi, akd maniskis pirmas va toks, o jei antras bus toks kaip Norako arba tavo?Baisu..ale..nu jei bus tai bus, ka cia is anksto baimintis. Dabar gyvenam taip
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 15:23)
taigi, kad sako, kad jog antras vaikas visai kitoks..bet dabar as dzxiaugiuosi, akd maniskis pirmas va toks, o jei antras bus toks kaip Norako arba tavo?Baisu..ale..nu jei bus tai bus, ka cia is anksto baimintis. Dabar gyvenam taip

va būtent, kaip sakoma pagyvensim pamatysime, mes dar labai jauna šeima, ir tik po kelių metų nuspresime ar reikia mums antro ar ne schmoll.gif
dabar taip ir gyvename savo sidabrėli auklėdami bigsmile.gif
Atsakyti
Roga, man tai toks jausmas, kad po visko, ka isgyvenai (nors mazai zinom, bet to uztenka, kad suvoktum, jog tavo gyvenime medaus ir pieno upes netekejo) tai dabar tik gyvenk ir dziaukis tuo, ka turi. Tu tikrai nusipelnei ramybes ir saugumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 16:52)
Roga, man tai toks jausmas, kad po visko, ka isgyvenai (nors mazai zinom, bet to uztenka, kad suvoktum, jog tavo gyvenime medaus ir pieno upes netekejo) tai dabar tik gyvenk ir dziaukis tuo, ka turi. Tu tikrai nusipelnei ramybes ir saugumo 4u.gif

na manęs praeitis, tai negasdina. tik kad ji vis mane pasivėja ir tai mano ligos, tai vaiko tėvas vaikas sunervinti.
bet tikrai aš gyvenu dabar kaip pasakoje, niekada nemaniau, kad man gali gyvenimas padovanoti tokį nepaprasta vaiką ir gera vyriuka, kad viskas susitvarkys ir būsiu laiminga. man kai koks stebuklas, už tai džiaugiuosi kiekviena akimirka. nežinau man nėra mano gyvenimas baisus, bet kam papasakoji tie sako kaip iš vis išgyvenai. žinau, kad žiaurus ir baisus buvo mano gyvenimas. na bet kas buvo tas buvo už tai dabar aš esu laiminga. o dar jus draugužes turiu ir man daug ką patarėte padedate ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 03 22, 11:19)
gal kad aš mergina, man susitvarkė, o vyrams ne schmoll.gif taip ir mano vaikui bus lotuliukas.gif

As ir gi isikisiu 4u.gif

Na mano vyras pasirodo ir gi buvo hyperaktyvus, jei taip galima butu pasakyt biggrin.gif
Sake su 16 viskas stojosi i savo vezias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 17:00)
As ir gi isikisiu  4u.gif

Na mano vyras pasirodo ir gi buvo hyperaktyvus, jei taip galima butu pasakyt  biggrin.gif
Sake su 16 viskas stojosi i savo vezias  bigsmile.gif

na tada man dar yra viltis, kad mano vaikis irgi, kaip ir aš iki 16 susitvarkys. tuo tikiu ir laukiu tos akimirkos bigsmile.gif
Atsakyti
Labradoriuke, nu tai matyt yra paveldejimas tavo vaikiui polinkis i hiperaktyvuma
Atsakyti
Labas rytas,
mes visos tikime, kad mūsų vaikai išaugs, manau taip ir bus, tereikia laiko ir mūsų kantrybės ir viskas susitvarkys biggrin.gif
Atsakyti
Roga, nu tai tikime, kad isaugs, tik klausimas kokie isaugs, o va cia tai jau musu darbas, kad uzaugtu geri zmones ir isaugtu savo problemas
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 23, 11:37)
Roga, nu tai tikime, kad isaugs, tik klausimas kokie isaugs, o va cia tai jau musu darbas, kad uzaugtu geri zmones ir isaugtu savo problemas

už tai ir dedame visas pastangas, kad vaikai užaugtų gerai s ir padoriais žmonėmis. svarbu, kad tiems vaikams būtų lengva gyventi, bet bėdų, kad jiems nekiltų problemų, kad sunku prisitaikyti. manau, kad kuo tolyn tuo vis labiau tikiu kad tai įmanoma, kad ir dabar sunku, bet vis tiek viskas bus gerai. aišku tų krizių neišvengsime, na bet viska susitvarkysime.

na Alchemie,kaip tu laikaisi, kaip jautiesi?

na va aš jau nuo pirmadienio einu atostogų, tai su vaiku pailsėsime, dar sekmadienį jam šokių konkursas ir einame ilsėtis iki pat po vielykų bigsmile.gif
Atsakyti