Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 03 21, 14:05)
ok, as tada skambinu psichologei ir perkeliu i kita treciadieni.
Taigi sutariau su psichologe, kad susitinkam kovo 28d. 18.30 kaip visada. labradoriuke taves lauksim kita treciadieni.

Taip, butinai sudalyvausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 21, 17:15)
Roga, ne atostogu, as ten i konkursa vaziuoju, su choru..irgi kaip darbas..tik kad dar toli, kol kas su darbais reikia cia susitvarkyti

Labas rytas biggrin.gif
na svarbu, kad viska suspėtum pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
labas rytas..nu ar spesiu, nezinau..kartais ne del vaiko, o del vyro taip rankos nusvyra..elgiasi kaip vaikas ir kas svarbiausia, tai ne kazkas, ka man daro, bet del vaiko..nu tiesiog paprasiau anksciau grizti, isvaziavo anksziau is darbo (is Kauno), kad griztu anksciau ir vaikas neilgai butu vienas..griztu is koncerto, vaikas vienas. O vyras pasirodo "trumpam" uzsuko pas drauga jo naujo fotoaparato apziureti ir..nu jei bohu doh.gif vaiku darzelis su polinkiu i demesio koncetravimo problemas verysad.gif Jauciasi kaltas, tai pamelavo, kad padanga nuleido..nu taip skaudu, kad net verkti negaliu..nesuprantu, kam kazkokios sesutes ar antras vaikas, jei ir taip du vaikai yra ir dar beje mazesnis atsakingesnis uz didiji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 09:12)
labas rytas..nu ar spesiu, nezinau..kartais ne del vaiko, o del vyro taip rankos nusvyra..

Taip norėtųsi ką nors tau pavasariško ir gražaus parašyti, kad neliūdėtum 4u.gif , na gal tiesiog tai: Alchemie, neliūdėk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 09:12)
Jauciasi kaltas, tai pamelavo, kad padanga nuleido..nu taip skaudu, kad net verkti negaliu..nesuprantu, kam kazkokios sesutes ar antras vaikas, jei ir taip du vaikai yra ir dar beje mazesnis atsakingesnis uz didiji verysad.gif

nagi drauguže laikykis, juk visko būna, aišku negerai, na bet tu stipri ir neliūdėk, va tau gėlyčių padovanoju user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 08:12)
labas rytas..nu ar spesiu, nezinau..kartais ne del vaiko, o del vyro taip rankos nusvyra..

Sveika, pupa uoga wub.gif Neliūdėk labai. Jį galima puikiausiai suprasti - sumelavo, nes jaučiasi kaltas, sumelavo, nes nenorėjo, kad tu pyktum. Klysti žmogiška, pameni? wub.gif Neliūdėk.. wub.gif
Atsakyti
Zinot, ko as bijau, kad is tikro visos tos mano vaikio bedos tai is tecio paveldeti bruozai..mano vyras pats vos ne prisipazino, akd jis hiperiukas, tik svelnia forma ir su sociumu jam gal kiek lengviau, nei musu vaikiui, bet kad jis susiduria su tom paciom problemom verysad.gif doh.gif vat ir galvoju, o jei antras vaikas ir paveldi vel ta pati ar dar blogiau (mano mociute siaip jau savo laiku irgi hiperiuke buvo, tik teisingas auklejimas padejo pasiekti daug)..tiesiog galvoju, kaip as ir trys vaikai suderinami..nu iseitis paciai tapti hiperiuke..nes kartais tiesiog norisi pabuti savimi, o ne viska uz visus organizuoti ir derinti ir planuoti...nu jus suprantat apie ka as...nu geras tas mano diedas, nebuciau gi kitaip tekejusi uz jo..kartais tai tooooks geras, taip garziai su vaikais ir su seima, kad dainuoja sirdis ir jauciu parama, bet kai tik apsidziaugiu, kad pas mane taip, kaip svajojau apie seima, staiga bac box.gif ir supranti, kad nu neismokau as dar matyt savo gyvenimo pamokos, kad galeciau atsipalaiduoti...ech..nu zoziu..mano mielosios, jus pacios nuostabiausios...verkiu delto, kad jus turiu, o ne delto, kad diedas taip pasielge wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 10:28)
Zinot, ko as bijau, kad is tikro visos tos mano vaikio bedos tai is tecio paveldeti bruozai..mano vyras pats vos ne prisipazino, akd jis hiperiukas, tik svelnia forma ir su sociumu jam gal kiek lengviau, nei musu vaikiui, bet kad jis susiduria su tom paciom problemom verysad.gif  doh.gif vat ir galvoju, o jei antras vaikas ir paveldi vel ta pati ar dar blogiau (mano mociute siaip jau savo laiku irgi hiperiuke buvo, tik teisingas auklejimas padejo pasiekti daug)..tiesiog galvoju, kaip as ir trys vaikai suderinami..nu iseitis paciai tapti hiperiuke..nes kartais tiesiog norisi pabuti savimi, o ne viska uz visus organizuoti ir derinti ir planuoti...nu jus suprantat apie ka as...nu geras tas mano diedas, nebuciau gi kitaip tekejusi uz jo..kartais tai tooooks geras, taip garziai su vaikais ir su seima, kad dainuoja sirdis ir jauciu parama, bet kai tik apsidziaugiu, kad pas mane taip, kaip svajojau apie seima, staiga bac box.gif ir supranti, kad nu neismokau as dar matyt savo gyvenimo pamokos, kad galeciau atsipalaiduoti...ech..nu zoziu..mano mielosios, jus pacios nuostabiausios...verkiu delto, kad jus turiu, o ne delto, kad diedas taip pasielge wub.gif

nagi drauguže laikykis ir neliūdėk 4u.gif
o mano vaikas iš manęs paveldėjo hipeaktyvumą blush2.gif todėl aš paniškai bijau turėti antra vaiką, na dar ir mano vaikinas irgi nenori turėti vaikų schmoll.gif tai va patikėk tikrai suprantu, kaip tu jautiesi g.gif nes vaikinas tai gerai išauklėtas yra, tai jis mūsų nevisada supranta, bet palaiko ir visada kalbasi. na kiekviena šiema turim savotiškų bėdų.

tik tau sunku, nes kai reikia viska daryti už du, už tai dabar tu labai pavargusi ir tau norisi tiesiog nuo visko atsiriboti ir pailsėti, na pagalvok, ar tau išeitų, kur ištrūkti, nors kelioms valandėlėms g.gif
Atsakyti
Oi Roga, as sitruksiu..isvaziuosiu i Ispanija ir zinau, akd ten as busiu apsupta demesio, komplimentu, muzikos ir poilsio. ten as atsigausiu, pakalbesiu ispaniskai..tik paskui nelabai gristi norisi..nu tiek to...cia kaltas Saules sutemimas, jis parejo ir saule sviecia..zodziu su pavasariu, mergaites.
Roga, o vat as pagalvoju, kad tu kaip pati buvusi hiperiuke labai gerai supranti savo vaika, delto tavo tokie geri auklejimo rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 11:38)
Oi Roga, as sitruksiu..isvaziuosiu i Ispanija ir zinau, akd ten as busiu apsupta demesio, komplimentu, muzikos ir poilsio. ten as atsigausiu, pakalbesiu ispaniskai..tik paskui nelabai gristi norisi..nu tiek to...cia kaltas Saules sutemimas, jis parejo ir saule sviecia..zodziu su pavasariu, mergaites.
Roga, o vat as pagalvoju, kad tu kaip pati buvusi hiperiuke labai gerai supranti savo vaika, delto tavo tokie geri auklejimo rezultatai.

na drauguže, svarbu, kad pailsėtumei ir atsigautumei thumbup.gif ir kad grįštumei, su šypsena veide bigsmile.gif

na beveik visada aš suprantu, ką mano vaikas jaučia g.gif kas vyksta jo viduje, ir kaip jam būna sunku ir kaip man buvo sunku, man viskas susitvarkė kai suėjo 16metų ax.gif na manau, gal ir mano vaikui viskas atsistos į vietas g.gif
Atsakyti
As galvoju, kada mano diedui susitvarkys lotuliukas.gif jam jau dukart 16 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 22, 12:15)
As galvoju, kada mano diedui susitvarkys lotuliukas.gif jam jau  dukart 16 lotuliukas.gif

na jau čia klausimas g.gif

gal kad aš mergina, man susitvarkė, o vyrams ne schmoll.gif taip ir mano vaikui bus lotuliukas.gif
Atsakyti