Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 03 20, 13:55)
Labradoriuke, pasiskambink i Vaiko pedagigines psichologins pagalbos tarnyba ir uzsirasyk konsultacijai Vivulskio g. 2a Vilnius, 2650912 . Reikes israso is vaiko korteles poliklinikoje ir gimimo liudijimo kopijos. Konsultacijos nemokamos. O tada jei ka, tai sakyk, paklausiu savo logopedes, aks galetu su tokiu maziuku padirbeti, kai bus aiskios jo problemos

Dekui Alchemie. Tik va su tokiu aktyvistu neisivaizduoju kaip tai turetu vykti, kaip logopedas su juo galetu dirbti lotuliukas.gif Na bet pabandyt visada galima, gal ir pavyks kazkaip su juo susitarti.

Paskambinau, tai sake, kad tokiu maziuku neuzrasineja net konsultacijai. Liepe kreiptis i savo gydytoja ir kad jinai nukreiptu i ankstyvosios korekcijos centra.
Tai rekes eit pas gydytoja. Va ruosemes eit skiepytis, tai tuo paciu gal ir del logopedo paprasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 20 kovo 2007 - 16:29
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 20, 17:29)
Dekui Alchemie. Tik va su tokiu aktyvistu neisivaizduoju kaip tai turetu vykti, kaip logopedas su juo galetu dirbti  lotuliukas.gif  Na bet pabandyt visada galima, gal ir pavyks kazkaip su juo susitarti.

Paskambinau, tai sake, kad tokiu maziuku neuzrasineja net konsultacijai. Liepe kreiptis i savo gydytoja ir kad jinai nukreiptu i ankstyvosios korekcijos centra.
Tai rekes eit pas gydytoja. Va ruosemes eit skiepytis, tai tuo paciu gal ir del logopedo paprasysiu.

na jau visi mūsų vaikai nepasėdos, na bet tai juk jos tai jau sugalvoja, kaip tos vaikius pamokyti. mano tai dar neto ten pas logopede iškrėsdavo, jai būdavo, kad pavargsta, tai neverčiame einame namo ir vėl kita diena iš naujo, taip puse metų. vaikams nauja vieta ir dar nauji žaislai pamatysi, kaip patiks, juk ten mokymas vyksta žaidimo forma....
Atsakyti
sveikos,
žinote atrodo mes su vaiku na niekaip iš krizių nei mums išlipti. vakar parėjas man pasakoja, kai pagalvoji tai gerai, kad nors pasakoja. sako, kad kažkur padėjo savo telefona, ir pastebėjo tik per prailginta. nulekia pas prailgintos mokytoja ir sako lekiu pas savo mokytoja, mat pamečiau telefona, o ir mama negalės prisiskambinti, tai mama mane užmuš
klausiu ar supranti, ką tie žodžiai reiškia sako ne. tai kodėl vartoji, sako nežinau. bet nesuprantu iš kur tokie pas mano vaika žodžiai juk aš jo nemušu. nežinau taip keista pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 03 21, 10:27)
sveikos,
žinote atrodo mes su vaiku na niekaip iš krizių nei mums išlipti. vakar parėjas man pasakoja, kai pagalvoji tai gerai, kad nors pasakoja. sako, kad kažkur padėjo savo telefona, ir pastebėjo tik per prailginta. nulekia pas prailgintos mokytoja ir sako lekiu pas savo mokytoja, mat pamečiau telefona, o ir mama negalės prisiskambinti, tai mama mane užmuš
klausiu ar supranti, ką tie žodžiai reiškia sako ne. tai kodėl vartoji, sako nežinau. bet nesuprantu iš kur tokie pas mano vaika žodžiai juk aš jo nemušu. nežinau taip keista pasidarė g.gif

Ai, Roga, baik, pavasaris juk, garžu, pameni, kaip kalbėjom, tu matai tik savo vaiką tokiom didelėm akim bigsmile.gif , nesakau, kad gražiai taip jis čia porina, bet taip kalba vaikai, jis išgirdo ir pasakė, nenoriu "numenkinti" tavo jausmų ar problemų, bet tai vaikų kalba, taip pasakė, nes girdi aplink kalbant, juk ne grieždamas dantis ir plaukus raudamas sau ar kitiems kalbėjo, tai žodžiai!!! Noriu tau pasakyti, kad taip nesusikoncentruotum, na gal kartais visko per daug rimtai nepriimtum, na gal pabandyk neordinariai pasielgti, tarkim, "ohohio, užmušti, nu fau, tai ką kovosimės bigsmile.gif ar pan." na tiesiog man atrodo, kad tavo berniukas toks gerietis, ir tu nekelk jam kertelės, na neišgąsdink jo per dideliu rimtumu tarsi, oi, nu nežinau, ar aiškiai pasakiau doh.gif ax.gif , tai mano nuomonė iš šalies, bet aš pati esu patyrus, kad mane ne karto padėjo atsitokėti va kokios draugės žodžiai, baik tu su tuo savo riteriu, jis tik dūksta doh.gif , kartais, ir neretai, mano akys tikrai per didelės blink.gif (ar paguodžiau bigsmile.gif ).
Beje, norėjau pasakyti, kad šiandien man nesigauna ateiti į susitikimą verysad.gif , mašina sugedo, šeimos planai į šalis, nežinau, bet jei nebus ir Alchemie, Roga, drauguže, pasidomėk, ar bus dar kas, nes kitaip gal reiktų psichologę įspėt. Dar tarsi Labradoriukė norėjo ateit ?
P.S. aš irgi kartais sakau, va išleidau 50 lt, mano vyras mane užmuš doh.gif , tai kartais na tarsi priežodis, na nelabai jau čia gražus, žinoma tongue.gif , bet va sėdėjau mąsčiau, juk pasakau taip kartais, o mano vyras toks gerietis rolleyes.gif . Mačiau tavo berniuką, mačiau tave, kitaip taip nekalbėčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 21 kovo 2007 - 11:03
QUOTE(norako @ 2007 03 21, 11:48)
Ai, Roga, baik, pavasaris juk, garžu, pameni, kaip kalbėjom, tu matai tik savo vaiką tokiom didelėm akim  bigsmile.gif  , nesakau, kad gražiai taip jis čia porina, bet taip kalba vaikai, jis išgirdo ir pasakė, nenoriu "numenkinti" tavo jausmų ar problemų, bet tai vaikų kalba, taip pasakė, nes girdi aplink kalbant, juk ne grieždamas dantis ir plaukus raudamas sau ar kitiems kalbėjo, tai žodžiai!!! Noriu tau pasakyti, kad taip nesusikoncentruotum, na gal kartais visko per daug rimtai nepriimtum, na gal pabandyk neordinariai pasielgti, tarkim, "ohohio, užmušti, nu fau, tai ką kovosimės  bigsmile.gif  ar pan." na tiesiog man atrodo, kad tavo berniukas toks gerietis, ir tu nekelk jam kertelės, na neišgąsdink jo per dideliu rimtumu tarsi, oi, nu nežinau, ar aiškiai pasakiau  doh.gif  ax.gif  , tai mano nuomonė iš šalies, bet aš pati esu patyrus, kad mane ne karto padėjo atsitokėti va kokios draugės žodžiai, baik tu su tuo savo riteriu, jis tik dūksta  doh.gif  , kartais, ir neretai, mano akys tikrai per didelės  blink.gif  (ar paguodžiau  bigsmile.gif  ).
Beje, norėjau pasakyti, kad šiandien man nesigauna ateiti į susitikimą  verysad.gif  , mašina sugedo, šeimos planai į šalis, nežinau, bet jei nebus ir Alchemie, Roga, drauguže, pasidomėk, ar bus dar kas, nes kitaip gal reiktų psichologę įspėt. Dar tarsi Labradoriukė norėjo ateit ?

na nežinau, kaip dabar daryti, jei mes su Labradoriukė, busime tik dvi, nes ji tikrai norėtų susitikti g.gif na tada galime atidėti dar kitai savaitei g.gif

žinau, kad mano akys didelės bigsmile.gif ir kad labai reguoju, ir žinau kad mano vaikis tikrai pagalvojo, ir jam dabar labai negera, net atsiprašė, kol kalbėjomės, jau susivaldė ir nepradėjo rėkti, aišku po visko truputuka pažliumbė, bet susivaldė. žinoma, kad paguodei, tiesiog matyt, mes jau abu labai pavarge ir liko tik kelios dienos iki atostogų, tai pabandysime, mes pailsėti ir atsigauti, pabendrausime, pakeliausime, pasimokysime, na žo pasidarysime tikras atostogas bigsmile.gif
na tik dar man per atostogas reiks pas gydytojus palakstyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 03 21, 10:56)
na nežinau, kaip dabar daryti, jei mes su Labradoriukė, busime tik dvi, nes ji tikrai norėtų susitikti g.gif na tada galime atidėti dar kitai savaitei g.gif

Tai sakykit kaip del susitikimo, kad nenuvaziuociau be reikalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 21, 12:54)
Tai sakykit kaip del susitikimo, kad nenuvaziuociau be reikalo  doh.gif

aš su Norako pasitarisme ir tada tiksliai aš tau pranešiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 03 21, 11:55)
aš su Norako pasitarisme ir tada tiksliai aš tau pranešiu g.gif

ok, lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 21, 13:16)
ok, lauksiu.

na tada geriau atidedame iki kito karto, kai vos susitiksime g.gif
Atsakyti
ok, as tada skambinu psichologei ir perkeliu i kita treciadieni.
Taigi sutariau su psichologe, kad susitinkam kovo 28d. 18.30 kaip visada. labradoriuke taves lauksim kita treciadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 21 kovo 2007 - 14:10
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 21, 15:05)
ok, as tada skambinu psichologei ir perkeliu i kita treciadieni.
Taigi sutariau su psichologe, kad susitinkam kovo 28d. 18.30 kaip visada. labradoriuke taves lauksim kita treciadieni.

gerai tada ir susitiksime g.gif
na kaip tau sekasi, kaip laikaisi, girdėjau kad išvyksti atotogauti, kaip sekasi ruoštis g.gif
Atsakyti
Roga, ne atostogu, as ten i konkursa vaziuoju, su choru..irgi kaip darbas..tik kad dar toli, kol kas su darbais reikia cia susitvarkyti
Atsakyti