QUOTE(Roga @ 2007 03 21, 10:27)
sveikos,
žinote atrodo mes su vaiku na niekaip iš krizių nei mums išlipti. vakar parėjas man pasakoja, kai pagalvoji tai gerai, kad nors pasakoja. sako, kad kažkur padėjo savo telefona, ir pastebėjo tik per prailginta. nulekia pas prailgintos mokytoja ir sako lekiu pas savo mokytoja, mat pamečiau telefona, o ir mama negalės prisiskambinti,
tai mama mane užmuš
klausiu ar supranti, ką tie žodžiai reiškia sako ne. tai kodėl vartoji, sako nežinau. bet nesuprantu iš kur tokie pas mano vaika žodžiai juk aš jo nemušu. nežinau taip keista pasidarė
Ai, Roga, baik, pavasaris juk, garžu, pameni, kaip kalbėjom, tu matai tik savo vaiką tokiom didelėm akim
, nesakau, kad gražiai taip jis čia porina, bet taip kalba vaikai, jis išgirdo ir pasakė, nenoriu "numenkinti" tavo jausmų ar problemų, bet tai vaikų kalba, taip pasakė, nes girdi aplink kalbant, juk ne grieždamas dantis ir plaukus raudamas sau ar kitiems kalbėjo, tai žodžiai!!! Noriu tau pasakyti, kad taip nesusikoncentruotum, na gal kartais visko per daug rimtai nepriimtum, na gal pabandyk neordinariai pasielgti, tarkim, "ohohio, užmušti, nu fau, tai ką kovosimės
ar pan." na tiesiog man atrodo, kad tavo berniukas toks gerietis, ir tu nekelk jam kertelės, na neišgąsdink jo per dideliu rimtumu tarsi, oi, nu nežinau, ar aiškiai pasakiau
, tai mano nuomonė iš šalies, bet aš pati esu patyrus, kad mane ne karto padėjo atsitokėti va kokios draugės žodžiai, baik tu su tuo savo riteriu, jis tik dūksta
, kartais, ir neretai, mano akys tikrai per didelės
(ar paguodžiau
).
Beje, norėjau pasakyti, kad šiandien man nesigauna ateiti į susitikimą
, mašina sugedo, šeimos planai į šalis, nežinau, bet jei nebus ir Alchemie, Roga, drauguže, pasidomėk, ar bus dar kas, nes kitaip gal reiktų psichologę įspėt. Dar tarsi Labradoriukė norėjo ateit ?
P.S. aš irgi kartais sakau, va išleidau 50 lt, mano vyras mane užmuš
, tai kartais na tarsi priežodis, na nelabai jau čia gražus, žinoma
, bet va sėdėjau mąsčiau, juk pasakau taip kartais, o mano vyras toks gerietis
. Mačiau tavo berniuką, mačiau tave, kitaip taip nekalbėčiau