QUOTE(Ašara @ 2005 09 08, 09:59)
Taip. Iš pradžių vienokios problemos buvo, dabar, kai paauglystė-kitokios. Dar nors tiek gerai, kad nerūko ir negeria, iš namų nebėga. Aplamai, kai ji buvo maža, mano draugė yra pasakius-iš šito vaiko išaugs arba genijus, arba iš kalėjimo neišeis...
Ištraukiau seną žinutę....kažkur pažįstama frazė tai nuolat kartojo mano mamai apie mane kalėjime nesėdėjau genijus nesu, bet šiaip mokslai sekėsi itin gerai, o ir visada aš tokia...tarsi viena koja greičiau už kitus QUOTE(Roga @ 2007 03 14, 11:10)
sveika,
nieko nenusimink, tu pagalvok, kaip gerai, kad renka mažus trupiniukus, maniškis tai to negaliojo tokiame amžiuje, tik eidavo ir griudavo ir taip visa diena, o apie miega tai net nė svajok.
svajoju, dar ir kaip bet pamažu lyg ir apsiprantu, nes o ką daryt...šiandien va, daužosi tas mano vaikas- ką tik užsivertė visą plokštę ant rankos, n kartų įkišo pirštus į stalččius, paskui rėkia, kaukia, o juk galėtų pasimokyti ir nebekišti nagų..... it tokia zyzalė, nė minutės nepabūna viena, kartais pagalvoju, ar ji kada juokiasi, šypsosi? visą laiką tik kaukia, zyzia, rėkia...................... ir visada reik nešiot, čiūčiuot, juokint, šokti, ploti ie taip pasaka be galo
nieko nenusimink, tu pagalvok, kaip gerai, kad renka mažus trupiniukus, maniškis tai to negaliojo tokiame amžiuje, tik eidavo ir griudavo ir taip visa diena, o apie miega tai net nė svajok.